Nieuws archief van december 2022

30-12

Zoals eerder gemeld wordt vrijdag 6 januari de eerste gezellige middag & avond van 2023 op ons sportpark! Het is een combinatie van sponsorloop, samen eten, bekendmaking Vrijwilliger van het jaar en nieuwjaarsborrel.

Aanmelden kan t/m 2 januari 2023


Lees verder

27-12

In december heeft Unitas/Perspectief in samenwerking met Delicatessenzaak Egbert vd Vegt een enorm aantal kerstpakketten ingepakt. Verspreid over drie dagen hebben ruim veertig enthousiaste inpakkers zich gemeld op het industrieterrein om dit klusje te klaren. Onder het genot van een kopje koffie en lekkere kerstmuziek zijn er in totaal 1950 (!!) pakketten ingepakt. Hiervoor willen we álle inpakkers enorm voor bedanken! 
Wij zijn trots om te zien dat we binnen no-time een groep vrijwilligers hadden klaar staan om de handen uit de mouwen te steken. Unitassers, niet-Unitassers, een hoofdtrainer, leden van het bestuur, papa’s en mama’s, zelfs opa’s en oma’s, een Korfbal League speler, recreanten, de beste IT’er van Unitas, de ‘ouwe lullen’. Iedereen, hartelijk dank! 
Voor het inpakken van deze kerstpakketten heeft Unitas een waanzinnig sponsorbedrag mogen ontvangen van €1.950,- euro! 
Graag tot de 6e van januari tijdens de vrijwilligersavond / nieuwjaarsborrel. 

Aleida, Angela, Ante, Caro, Chantal, Erik, Esther, Evelien, Frank, Frans, Geert, Geraldine, Gerrit, Gert, Henk, Henny, Inge, Ingrid, Jan, Janny, Jaspert, Jelmer, Jesse, Jojo, Judith, Kars, Klaske, Marco, Margaret, Mergreeth, Marjan, Marian, Marieke, Marijke, Nelleke, Stefan, Tjardo, Vanessa, Wilja en Willem, DANK!


27-12

De traditie is terug! Zaterdag 31 december staat voor CKV Unitas/Perspectief in het teken van het traditionele korfbalspektakel; Het Mixtoernooi!

Beste Unitassers, voetballers, basketballers, volleyballers, man, vrouw, kortom iedereen! Het komt er weer aan dit jaar, het mixtoernooi 2022. 's Middags zal het korfbalgeweld va de C- t/m seniorenteams (& uiteraard vrienden en familie) losbarsten!

Nodig daarom iedereen uit die je kent en laat ze meedoen met het gezelligste toernooi van het jaar. Om 12:00 is de inloop en om 12:15u start het mixtoernooi. Vlak daarvoor zullen de lijsten met de teams/speelschema worden opgehangen en worden de regels uitgelegd.

Dus geef je vanaf nu op zodat we het weer net zo gezellig en vol kunnen maken als voorgaande jaren!! Deadline voor opgeven is 28 december.
 


24-12

Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond / nieuwjaarsreceptie op 6 januari reikt de voorzitter namens de vereniging de Michiel Wilhelm beker uit voor de Vrijwilliger van het jaar 2022. Wie treedt er in de voetsporen van Lara Kreikamp? De volgende Unitassers zijn genomineerd, wie van hen verdient volgens jou deze eretitel? Stemmen kan tot en met 5 januari.


Lees verder

21-12

10 december speelde de selectie van Unitas/perspectief haar tweede thuiswedstrijd van dit zaalseizoen tegen de regerend zaalkampioen Fortuna. De week ervoor verloor zowel Unitas 1 als Unitas 2 haar wedstrijden tegen Blauw-Wit en was het tijd om weer een mooie wedstrijd neer te zetten. Zolang wij maar hard werken en alles geven blijven er mooie wedstrijden komen, zeker met de hulp van ons fantastische publiek.


Lees verder

21-12

Het ophalen van de inschietshirts voor de leden (damesmodellen zijn eindelijk binnen) is donderdag 22 december in sportcafé de Sypel! 

Tijd; 19.30-20.15 uur 
Locatie; sportcafé Sypel 
Vanessa is aanwezig!


14-12

Heb jij altijd al een keer willen korfballen met en tegen jouw idolen uit de selectie?! Op zaterdag 31 december 2022 organiseert de selectie van Unitas/Perspectief een clinic voor alle jeugdleden van de kangoeroes, F-E en D-jeugd van Unitas/Perspectief. De clinic duurt van 09.00 uur tot 11.00 uur en zal worden gegeven door de Selectie 1 en 2!

Aanmelden kan hier(onder)... Dus geef je snel op!

We hopen op veel aanmeldingen.

Tot dan! Selectie 1 en 2


14-12

Zaterdag speelt de selectie tegen DVO/Transus in de kenonz korfbal league.

Dit keer geen bus, maar dat betekend niet dat er geen supporters welkom zijn. Je dient wel een ticket te kopen. Deze kunnen alleen online verkocht worden. Je kunt ze kopen via de webshop van DVO/Transus

17.45    DVO/Transus 2 - Unitas Perspectief 2
19.30    DVO/Transus 1 - Unitas Perspectief 1

Tot zaterdag! 


10-12

Met 40% van de stemmen Sabine Verhoef
Nummer 2, Thomas Hoekstra met 20%
Nummer 3 Lara Kreikamp met 15%

De tussenstand met een nieuwe nummer 1 is terug te vinden op https://www.ckvunitas-perspectief.nl/site/speler-van-de-wedstrijd 


10-12

De gasten uit Delft zullen de omgekeerde vlaggen bij Nijkerk boven de viaducten hebben zien hangen. De lokale agrariërs vinden de overheid onbetrouwbaar en protesteren op deze manier: ze laten zien dat het voor hen onacceptabel is dat de regering continu de regels verandert. Dat ene Frank de gelegenheid te baat neemt om middels de vlaggen reclame te maken voor zijn gerookte zalm, lijkt mij dan weer het overtreden van een ongeschreven regel: je kunt niet boos protesteren en schalks reclame maken tegelijk…


Lees verder

07-12

Vrijdag 6 januari wordt de eerste gezellige middag & avond van 2023 op ons sportpark! Veel mensen hebben dan nog vrij en de kinderen nog vakantie, daarom willen we wat leuke zaken combineren. 

Precieze tijden en informatie volgt nog, maar het wordt een combinatie van: 

  • sponsorloop voor de jeugd inclusief eten in de kantine 
  • nieuwjaarsborrel 
  • verkiezing vrijwilliger van het jaar 

Lees verder

06-12

Het WK voetbal is in volle gang! Voetbal kijken doe je natuurlijk het liefst met je eigen korfbalteam of vriendenclub. Daarom willen we jullie uitnodigen om bij ons in het clubgebouw de kwartfinale te kijken, waarin 'onze' Oranjeleeuwen het opnemen tegen de Argentinië. Uiteraard is de tap aangesloten en zitten de bitterballen in het vet. vanaf 19:00 ben je welkom


05-12

Zaterdag 10 december speelt ons vlaggenschip haar 2e thuiswedstrijd tegen landskampioen Fortuna / Delta logistiek.  Kaarten zijn aan de deur te koop, maar als je sneller naar binnen wilt, kan je alvast je e-ticket kopen. Dit kan via https://app.clubcollect.com/forms/nl/ckv-unitas-pers/toegangsticket-kenonz-korfbal-league-wedstrijd-10-december-bij-u . t/m 17 jaar gratis entree.

Tot zaterdag! 


03-12

[UPDATE] de bus vertrekt om 16:30 vanaf sporthal de Sypel

Net als bij de uitwedstrijd tegen Groen-Geel zal de Orange Army bij voldoende animo 3 december weer een busreis regelen.
Wanneer je met de bus mee gaat kan je de wedstrijden van Unitas / Perspectief 1 en 2 kijken. 
Zeker gezien de beperkte parkeergelegenheid en de parkeertarieven in onze hoofdstad, is dit wel een aanrader. 
Wil je mee? Meld je even aan

Voor degenen die met eigen vervoer naar Blauw Wit gaan, hier vind je informatie betreffende parkeren en bereikbaarheid: https://www.akcblauwwit.nl/parkeren-en-bereikbaarheid/


01-12

Volgende week zaterdag, 10 december, is het weer zo ver! De selectie speelt haar tweede thuiswedstrijd in de Kenonz Korfbal League. Na afloop hoort daar uiteraard weer een gezellig feest bij. De wintermaanden zijn aangebroken, dus Funitas presenteert: De Après Ski party. Mede mogelijk gemaakt door Sportcafé de Sypel, waarvoor dank!
Pak je skipak maar uit de kast en tot dan!