Nieuws

05-05

We kunnen stellen dat de selectie voor het nieuwe seizoen rond is. Als Technische Commissie en bestuur hebben we hard gewerkt en zijn we trots op onze mooie selectie! We kijken dan ook uit naar een mooi seizoen met een groep vol ervaring en talent. Een prachtige groep waarmee we de toffe uitdaging weer aangaan om ons te meten met de beste korfbalteams in Nederland.

 De versterkingen ten opzichte van het huidige seizoen:

 

Tegenover de versterkingen, staan ook twee vertrekkers. Zoals reeds bekend gemaakt, maakt Sabine Verhoef de overstap naar LDODK/RInsmaModeplein. Daarnaast zal Mark Wijnholds een stapje terug doen na jarenlange trouwe dienst in de selectie. Mark zal zijn opwachting maken in Unitas/Perspectief 3. Sabine en Mark, nogmaals bedankt en heel veel succes!


Technische staf
In een eerder stadium werd al bekend gemaakt wie de trainers voor komend seizoen zijn. Vanaf nu kunnen we ook de rest van de staf bekend maken. Wederom een bijzonder uitgebreide en complete staf waar wij en uiteraard ook de spelers, vast en zeker blij mee zijn. Een groep waarin mensen al jaren met elkaar samenwerken en waar de expertise breed wordt ingezet.
Chantal Verboom, kersvers moeder van Stijn, neemt na het seizoen afscheid van haar rol als teambegeleider bij Unitas/Perspectief 2. Chantal, bedankt voor alles! De taken van Chantal worden overgenomen door Ismay Pos. Zij is de afgelopen periode keurig ingewerkt en is helemaal klaar om het komend seizoen over te nemen. Veel plezier en succes Ismay!

 

Technische Commissie