Verslagenarchief van maart 2023

28-03

Na eindelijk het eerste punt te hebben behaald tegen playoff ploeg LDODK, weet Unitas/Perspectief haar laatste wedstrijd tegen KCC/CK Kozijnen om te zetten in overwinning. De wedstrijd in Capelle aan den IJssel had veel overeenkomsten met de wedstrijd van een week eerder tegen LDODK. Ook hier was de beginfase van Unitas moeizaam, had de thuisploeg veel over op de Harderwijkers, maar door omzettingen en strijdlust isde wedstrijd dit keer zelfs omgezet in een overwinning. Ook dit keer pakt de ploeg van Marc Houtman en Jelmer van der Beek op 16-12 het momentum en komt op 18-18 weer gelijk en eindigt het zelfs op een 22-23 overwinning.

Lees verder

20-03

Eindelijk was het dan zover; na 17 wedstrijden keihard knokken, week in week uit er weer opnieuw aan gaan staan met de selectie, het team, de supporters, de club en uiteraard alle vrijwilligers die iedere thuiswedstrijd weer zorgen voor een geweldige organisatie. WE hebben een punt!

Lees verder

13-03

Sterke eerste helft betaald zich uit in een nipte voorsprong bij rust, KZ komt vervolgens direct langszij en weet de punten in Koog aan de Zaan te houden.

Lees verder

09-03

Unitas 2 mocht als eerste wedstrijd van het tweeluik een goed voorbeeld laten zien zoals zij dat dit seizoen al vaker deden. Echter bleek vanaf de start dat dit vandaag een ander verhaal werd. De eerste time-out werd door Daniël van Munster al genomen na een 2-6 achterstand, dit wierp niet echt zijn vruchten af want al snel liep DVO uit tot een 7-18 ruststand. In de tweede helft hoopt Unitas/Perspectief 2 nog wat terug te komen maar de Bennekommers blijken veel te sterk vandaag. Ook in de tweede helft weten ze het gat te vergroten wat resulteert in een 15-35 ruststand.

Lees verder

01-03

Unitas/Perspectief 2 reisde om 15:15 af naar Delft voor de wedstrijd tegen Fortuna. Het begin was moeizaam voor de Harderwijkers en zo keken ze na de eerste fase tegen een 3-0 achterstand aan. Unitas komt sterker terug en zo loopt de wedstrijd van een 5-5 stand naar een 8-8 stand voor de eerste time-out. Tot aan de rust blijft het stuivertje wisselen tussen beiden ploegen wat resulteert in een 15-14 ruststand. Maarliefst 29 doelpunten voor de rust. De tweede helft was op het gebied van doelpunten niet te vergelijken met de eerste helft, maar de spanning maakte een hoop goed voor de toeschouwers. Uiteindelijk trok Fortuna helaas aan het langste eind na hard werken van beiden ploegen en wist het net voor tijd de 20-19 binnen te schieten. Al met al een wedstrijd waarin Unitas toch zeker een punt had verdiend.