Nieuws archief van september 2022

29-09

Komende zaterdag, na de wedstrijd van het 1e,  wederom een geweldige daghap bij Unitas. Inmiddels al traditie. Dit keer verrast de keuken je met een geweldige Black Angus Uniburger (van onze slager Beert Karssen) op een brioche bol met heerlijk Vlaamse  friet! Uiteraard serveren we ook een vegetarische variant. 

Met de korting van de Unipas slechts € 6,75. Dus zorg dat je de Unipas bij je hebt of de KNIP app op je telefoon.


29-09

Unitas/Perspectief 1 verliest ook de laatste wedstrijd van het tweeluik tegen Dalto 1.

Dit maal twee doordeweekse wedstrijd voor de selectie van Unitas/Perspectief. Deze wedstrijden zijn naar voren gehaald om voor een langere voorbereidingstijd in de zaal te zorgen. Unitas/Perspectief 2 speelde thuis tegen KVS 2. De eerste wedstrijd tussen beide ploegen in Scheveningen werd nipt gewonnen door Unitas met 15-16. Dit beloofde dus wederom een leuke wedstrijd te worden in Harderwijk. Het tweede van Unitas speelde een goede eindfase van de eerste helft door maar liefst zeven van de laatste acht goals te maken voor rust wat resulteerde in een 13-9 ruststand.


Lees verder

27-09

Aankomende vrijdag 30 september start weer het nieuwe seizoen Klaverjassen bij CKV Unitas/Perspectief op het sportpark Slingerbos. Het afgelopen seizoen heeft een grote groep meegedaan aan de klaverjasavonden en ook voor dit seizoen hopen wij weer op een mooie opkomst.

De overige data zijn als volgt:

  • Vrijdag 28 oktober
  • Vrijdag 25 november
  • Vrijdag 16 december
  • Vrijdag 27 januari
  • Vrijdag 24 februari
  • Vrijdag 31 maart
  • Vrijdag 21 april
  • Vrijdag 12 mei

Aanvang Klaverjassen is om 19:30 uur!
Alle deelnemers veel succes en vooral gezellige kaartavonden gewenst.


26-09

Hierbij nodigt het bestuur van CKV Unitas/Perspectief alle Unitasleden van 15 jaar en ouder en ouders van onze jeugdleden van harte uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, die gehouden wordt op:

Woensdag 19 oktober 2022,
aanvang 19.15 uur (inloop vanaf 19.00 uur) in de kantine

Het jaarverslag en de agenda van de vergadering zullen later op de website te vinden zijn. Wij hopen u en jullie allen te zien die avond. Voor verdere vragen, kan er contact opgenomen worden met Margreet Bakkenes (tel. 06-26326655 of info@ckvunitas.nl).


26-09

In de week van 1 t/m 9 oktober willen we de scheidsrechters weer in het zonnetje zetten. Ook de leden van CKV Unitas/ Perspectief willen hun grote waardering uitspreken voor de scheidsrechters (juryleden en andere officials).

Geef ook jóuw blijk van waardering en bedank de scheids deze week na jullie wedstrijd eens extra voor zijn of haar inzet!

Dankzij het scheidsrechterskorps zijn we in staat onze prachtige sport te beoefenen, waarbij sportiviteit, respect en spelplezier zeer belangrijk zijn. 

Daarom geven wij alle scheidsrechters deze week een kleine attentie als dank voor hun inzet.


20-09

Na de teleurstellend verlopen wedstrijd tegen Dalto mocht Unitas/Perspectief 1 thuis aantreden tegen AW/DTV. Om niet direct achter de feiten aan te lopen in de competitie was een zege meer dan welkom.

Allereerst mocht het 2e aantreden tegen Dalto 3. Na de knappe overwinning vorige week bij KVS, ging het deze week een stuk makkelijker. Na een prima start (9-2), kwam Dalto nog terug tot 11-8. Hierna lieten de Harderwijkers zien dat ze veel beter waren en sloten af met een mooie 23-12 overwinning. Een prima start van de competitie met 4 punten uit de 1e 2 wedstrijden.


Lees verder

19-09

Afgelopen zaterdag hebben we weer een fantastische dag gehad op het sportpark. We hebben kunnen genieten van een paar mooie potten korfbal gevolgd door een heerlijke daghap waarna we gezellig de avond in konden gaan. Voorbeeld van een verenigingsdag in optima forma. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat dit niet voor iedereen is weggelegd, we kunnen ons voorstellen met de huidige inflatie en oplopende prijzen dat het voor een aantal onder ons niet makkelijk is om rond te komen. We willen als vereniging heel duidelijk maken dat we ook hier met z’n allen voorstaan. Mocht je op de 1 of manier problemen hebben om rond te komen en twijfel je bijvoorbeeld over je lidmaatschap omdat je niet meer rond kan komen laat dit alsjeblieft aan ons weten. Blijven sporten, onderdeel blijven van de familie Unitas, blijven uitkijken naar de mooie potjes korfbal moet voor iedereen mogelijk blijven.

Binnen de vereniging kan je bij de volgende mensen terecht waarna we zullen kijken hoe we hiermee om kunnen gaan:

 

Mirjam Rosendal              vertrouwenspersoon@ckvunitas.nl 

Frank Wevers                   penningmeester@ckvunitas.nl

 

Het Bestuur


16-09

Na de eerdere oproep op de site voor de extra handen bij het regelen rondom de wedstrijden van de korfbal league hebben we veel positieve reacties ontvangen. Afgelopen week zijn we bij elkaar gekomen en hebben we gekeken welke zaken nog missen voor een goed start in November. 

Uiteraard hebben we nog gaten en zijn we op zoek naar hulp bij o.a. het opbouwen van de zaal, het camera werk, de omroeper, de jurytafel en waarschijnlijk nog vele gaten die we gaan ontdekken. We zullen binnenkort nog mensen aanspreken om extra hulp. Elke avond, elke inzet zullen we nodig hebben om de vele top wedstrijden in de puntjes te verzorgen. Schroom niet, je staat er echt niet alleen voor maar hebben zeker jullie hulp hard nodig.

Wij hebben er in ieder geval veel zin in, komen jullie ons helpen??