Nieuws archief van oktober 2019

28-10

Toe aan nieuwe zaalschoenen? Onze sponsor Onlykorfbal.nl heeft weer een prachtige aanbieding. Gebruik code zaal2019 en ontvang € 5,- extra voordeel in de webshop van   Onlykorfbal.nl


28-10

Aanstaande woensdag staat de Algemene Ledenvergadering van Unitas/Perspectief gepland. TIjdens deze vergadering wordt een extra agendapunt ingelast, namelijk het ondertekenen van de overeenkomst tussen Unitas/Perspectief en Stichting Slingerbos Harderwijk met betrekking tot de huur van de velden en de nieuwe accommodatie als deze is gebouwd. Voorafgaand zal het bestuur de vergadering vragen in te stemmen met de ondertekening van dit contract.


28-10

Let op: Woensdag kunnen de boekjes nog bij de algemene ledenvergadering worden ingeleverd, dit is het laatste inlevermoment in de kantine!

Leden,ouders en trainers: dit is de laatste week om de boekjes in het clubhuis in te leveren! Gaat u dat niet redden? Dan kan het altijd nog door de brievenbus bij Matessa berger en Jesse de Ruigh. 

Update : Het einde van de Grote Club Actie komt al weer dichterbij. Alle jeugdteams hebben een aantal weken terug een brief ontvangen met bijbehorende verkoopboekjes. Deze zouden wij graag weer retour willen ontvangen. De totale opbrengst gaat naar de bouw en daar heeft de vereniging het nog hard voor nodig!  Zou je dit bericht kunnen delen in jouw teamapp? De boekjes kunnen worden ingeleverd in de Grote Club Actie doos in de kantine. Ga je dit niet redden of redt een speler of speelster het niet? Dan kan je de boekjes altijd nog bij door de brievenbus doen bij Matessa Berger of Jesse de Ruigh: Stortemelk 73 & Plantage 2A Harderwijk. Alvast bedankt & alle kleine beetjes helpen! 

Gr Jesse de Ruigh & Matessa Berger

Ook dit jaar doet Unitas/Perspectief weer mee met de Grote Club Actie! De aanstaande nieuwbouw staat nu echt te beginnen, de vergunning is inmiddels verleend. We hebben al een ontzettend groot bedrag bij elkaar gespaard, maar we missen nog een bedrag… voor het laatste stukje hebben we echt iedereen zijn hulp SUPER hard nodig! Op naar een nieuwe accommodatie…


Lees verder

27-10

Beste Unitassers,

Een aantal jaar geleden hebben wij vanuit Unitas, de Stichting en de Handbal een actiedoel gevormd voor de inrichting van de accommodatie. Inmiddels is dat doel, oorspronkelijk €40.000,- euro meer dan behaald! Een bedrag waar wij met zijn allen erg trots op mogen zijn! In minder dan drie jaar tijd heeft Unitas namelijk €50.000,- euro aan acties ingezameld! (WAUW!) Geweldig om te zien dat men gezamenlijk er de schouders onder heeft gezet. Voor het bouwen van de accommodatie komt de vereniging echter nog een bedrag te kort. Er is daarom een nieuw actiedoel  gevormd in samenspraak met de stichting Sportparkslingerbos. Wij realiseren ons dat niet iedereen altijd zit te wachten op elke actie. Het is daarom ook belangrijk om te weten dat het geen verplichting is, maar zeker wel een verantwoordelijkheid van ons allen. Vanaf juni 2019 t/m oplevering van de bouw wordt het nieuwe doel: €20.000,-. Gelukkig staan we al op een mooi bedrag. Om dit te bereiken is een planning opgesteld. Wat enorm helpt is dat de acties die de vereniging doet (bijvoorbeeld ook de entree en loterij in de zaal) allen ten goede gaan van de bouw. Heb jij of heb je met een groepje nog een leuk idee? Stuur je idee dan naar: sponsoring@ckvunitas.nl of stuur een berichtje naar een bestuurslid of de sponsorcommissie. De noodzaak voor een nieuwe accommodatie wordt met de tijd steeds duidelijker. Nog even te gaan!:)


21-10

Wil je alvast alles weten over de opstart van het JEUGD-zaalseizoen?

Of ben je misschien een nieuw lid bij Unitas/Perspectief?

Wil je de aangepaste teamindeling zien, of weten wanneer je zaaltraining is?

Of ben je de contactgegevens van het wedstrijdsecretariaat kwijt?

JE VIND ALLE BELANGRIJKE INFO IN DE ONDERSTAANDE INFORMATIEBRIEF!

/bestanden/bestanden/Informatie%20Opstart%20ZAALseizoen%202019-2020%282%29.pdf


21-10

Er is een aantal wijzigingen geweest in de teams: een aantal leden heeft opgezegd en we hebben ook weer nieuwe leden welkom geheten! Na een aantal keren mee-trainen, zijn die spelers in een team geplaatst. 

Daarnaast hebben we er voor gekozen om met ingang van het zaalseizoen met drie B-teams (i.p.v. 4) en vier C-teams (i.p.v. 5) de competitie in te gaan. Daardoor ontstaan minder teams die wel allemaal wat meer spelers hebben. Hierdoor kunnen we op de zaterdagen weer stabiele en complete teams (inclusief wissels en vervangers) opstellen. En zo kunnen de teams ook veel vaker met hun eigen teamspelers naar de wedstrijden; het spelplezier staat immers voorop!

Voor de ouders/kinderen van de B- en C-teams is een inloopspreekuur ingepland, zodat eventeuele vragen aan de betreffende leeftijdscoöordinator van de JTC kunnen worden gesteld: 28 oktober, 19.00 uur, sportcafe van De Sypel. Reageren per mail of telefoon op de teamindeling is dus niet nodig! 


Lees verder

21-10

Het was een hele puzzel om het schema rond te krijgen, en uiteindelijk is het gelukt om alles in te plannen; met dank aan Hannarixt, Thomas en de trainers! Kijk snel verder om het schema te bekijken!


Lees verder

21-10

De JTC heeft haar jaarverslag bij het Bestuur ingediend; lees hier alvast alles over de 26 teams, 55 trainers en 16 kampioenschappen!

/bestanden/bestanden/190830%20Jaarverslag%20JTC%202018-2019-definitief-v1%200-CR.pdf


21-10

Na een eenvoudige winstpartij op Velocitas stond deze week de uitwedstrijd tegen BEP 1 op het programma. De laatste uitwedstrijd van deze helft van de veldcompetitie. Het is voor Unitas/Perspectief 1 van belang om de resterende wedstrijden in winst om te zetten, om met een goed gevoel de zaal in te gaan. 


Lees verder

17-10

Zoals aangekondigd zal op woensdag 30 oktober 2019 de algemene ledenvergadering van onze vereniging worden gehouden. Hiervoor zijn alle Unitasleden vanaf 15 jaar en ouders van jeugdleden van harte uitgenodigd. De vergadering start om 20:00 in het clubgebouw.

De uitnodiging (en agenda) staat online. Hierin is ook een link te vinden naar de notulen van de vorige algemene vergadering en het jaarverslag 2018/2019.

Het financieel verslag is op te vragen via penningmeester@ckvunitas-perspectief.nl.


16-10

Update: Rabobank Clubsupport levert 884,- euro op! Bedankt voor het stemmen!

Wij doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! Leden van de Rabobank kunnen gratis stemmen op een favoriete vereniging! Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen. Ook deze actie gaat weer geheel naar onze nieuwbouw! Stemmen op CKV Unitas/Perspectief kan vanaf nu! Help jij ons aan een nieuwe accommodatie? Breng nu je stem uit!  Stemmen kan vanaf heden tot 11 oktober. Stemmen kan op: https://www.rabo-clubsupport.nl/randmeren/stemmen


13-10

Na een regenachtige trainingsweek kwam Velocitas uit Leiderdorp naar Harderwijk om een potje korfbal te spelen. Toen om half 4 het fluitsignaal ging stonden er 16 spelers


Lees verder

08-10

Afgelopen weekend is de koploper op bezoek geweest. De jonge ploeg uit Nieuwerker heeft vorig jaar laten zien dat ze eigenlijk een klasse te laag spelen. In de zaal werden ze vierde na een veel belovend begin. Ook dit jaar op het veld gaat het tot nu toe voorspoedig, waar ze alle wedstrijden winnen en zelfs per wedstrijd niet meer dan 10 goals hoeven te incasseren.


Lees verder

03-10

Een kleine herinnering aan allen: 

Zodra de laatste training klaar is graag direct de lichtmasten uitzetten. Mocht je nog wat te bespreken hebben, doe dat dan svp in de kantine, zodat de lichtmasten niet onnodig lang aan staan. De lichtmasten zijn nog niet goed afgesteld waardoor de direct omwonenden hier erg veel last van hebben doordat ze recht de woonkamer in schijnen.

Alvast dank voor de hulp in deze. 

Namens Stichting Sportpark Slingerbos.
Mark van de Greijn

 


02-10

Tijdens de komenden ledenvergadering op 30 oktober zullen twee bestuursleden aftreden (Marc Houtman en Cristien Jonkhout). Vanuit het bestuur worden twee nieuwe kandidaat bestuursleden aangedragen. Dit zijn Margreet Bakkenes en Niels van der Beek. Voor wie ze niet kennen, stellen ze zich hieronder nog even voor.

Vanuit de leden van onze vereniging kunnen ook kandidaten worden voorgedragen als bestuurslid. Wanneer dit het geval is, zal er tijdens de ledenvergadering een verkiezing worden gehouden en uiteindelijk bepaalt de ledenvergadering wie de nieuwe bestuursleden gaan worden. Deze tegenkandidaat dient zelf in de stemmen met de kandidaatstelling en de kandidaatstelling moet worden ondersteund door tenminste 3 leden. 


Lees verder

01-10

Mogen we gebruik maken van jouw social media? Deel dan dit berichtje / bijgaande folder, want as. zaterdag starten de Kangoeroes van Unitas weer! Of mocht je iemand weten die belangstelling heeft: geef de informatie door!


01-10

Leuk nieuwtje! Unitas-speelster Annelie de Korte (Unitas A1), doet mee aan de voorselectie voor TeamNL Oranje U17. Heel veel succes, Annelie!

TeamNL is hét sportteam dat Nederland vertegenwoordigt op internationaal topniveau. Winnen doen we samen.