Verslagenarchief van maart 2022

31-03

Dinsdagavond 29 maart was het zo ver. De start van de Play offs, waarin Unitas/Perspectief mocht aanvangen tegen Mid-Fryslan. Unitas had veel vertrouwen kunnen tanken voor deze wedstrijd. Een knappe prestatie om 2e te worden in een zware poule samen met Nieuwerkerk, Wageningen en HKC. Veel tijd om na te genieten was er niet, want 3 dagen later werd de wedstrijd tegen Mid-Fryslan gestart in sporthal de Twine in Grou. Het voelde bijna als een thuiswedstrijd door alle meegereisde supporters. Gaaf om te zien hoe de hele vereniging meeleeft, waarvoor dank!


Lees verder

28-03

Wanneer er gevraagd wordt om een verslag te schrijven over een wedstrijd ga je voor inspiratie deze nog een aantal momenten terugkijken. En deze inspiratie werden er op vele vlakken gegeven:

Als speler van Unitas vind ik het opvallend hoe vaak er bij een tegenstander geklaagd wordt over het spel van ons. Wanneer iemand op een plek zit waar hij als enige zijn mening kan verkondigen en geen tegengeluid gegeven kan worden is dat in mijn ogen niet heel sjiek. Best zonde voor een vereniging als Nieuwerkerk met een mooie selectie en grote ambities. Mede als de sfeer bepaald wordt door enkele opmerkingen vanuit het thuispubliek mag je denk ik niet raar opkijken dat daar op gereageerd/ geacteerd wordt.


Lees verder

21-03

Zaterdag 19 maart stond alweer de 5e speelronde op het programma. Met in ons achterhoofd het verlies en slechte start tegen HKC op dinsdag 8 maart, waren we ons bewust van het feit dat we alle zeilen bij moesten zetten. Er werd deze week niet over winnen of verliezen gesproken, nee we moesten ons houden aan het plan en op die manier zouden we het beste spel neer kunnen zetten.


Lees verder

17-03

Zaterdag 12 maart is de selectie van Unitas/Perspectief afgereisd naar Wageningen voor twee belangrijke duels. Allereerst was het de beurt aan Unitas/Perspectief 2, wat goed uit de startblokken kwam, maar helaas de overwinning aan KV Wageningen 2 moest laten na een sterke 2e helft van de thuisploeg.


Lees verder

10-03

Nadat Unitas/Perspectief 1 op donderdag 3 maart een periode van 23 dagen met daarin 5 wedstrijden begon met een overwinning op Wageningen 1, was het dinsdag 8 maart alweer tijd voor de volgende competitiewedstrijd. Ditmaal een doordeweekse avondwedstrijd in Hardinxveld-Giessendam. De selectie van Unitas sprak in de kantine van het clubgebouw af voor het vertrek om met zijn allen te genieten van een goede sportmaaltijd die de selectie klaar moest stomen voor de avondwedstrijd. 


Lees verder

04-03

In een loodzware (hernieuwde) hoofdklasse indeling is CKV Unitas/Perspectief uitstekend begonnen. Ook de tweede zaalwedstrijd werd gewonnen. Dit keer was het ervaren KV Wageningen wat met een 19-17 einduitslag naar huis werd gestuurd. In een gelijk opgaande wedstrijd was het de thuisploeg wie de sterkste slotfase van de twee ploegen op de mat wist te leggen. Hierdoor heeft CKV Unitas/Perspectief na twee zaalwedstrijden 4 punten.


Lees verder