Nieuws archief van juni 2023

29-06


Met ingang van komend seizoen zal Nena Ellermeijer (23) aansluiten bij de selectie bij Unitas/Perspectief.  

Nena speelde eerder bij Unitas al in de B1 en A1 en maakte in 2018 de overstap naar KV Wageningen waar ze uiteindelijk vier seizoenen speelde. In haar tweede seizoen maakte Nena deel uit van TalentTeamNL. 
Vorig seizoen koos Nena voor een stap naar DOS’46, maar dat werd mede door een vervelende blessure geen succes. Na een tijd van herstellen en reizen is Nena nu weer klaar om de korfbaldraad weer volledig op te pakken.  

Waar veel clubs interesse toonden, kiest Nena voor de ambities en de selectie van Unitas/Perspectief. Een welkome toevoeging aan onze mooie groep! 

Welkom en heel veel plezier en succes Nena! 

 

 

 


28-06

Waar hij vorig jaar al als balsponsor te bewonderen was, is Verbeek Bouw en Onderhoud onze trotse nieuwe bordsponsor. Jullie kennen wellicht Jeroen en Lara van Partyverhuur Harderwijk. Alle kinderen genieten elke thuiswedstrijd van onze selectie
 van hun prachtige springkussens. 

Maar wat je wellicht nog niet wist, is dat Jeroen Verbeek sinds 1 september ook zijn eigen bedrijf is gestart in Bouw en Onderhoud. Van het renoveren van een badkamer tot het plaatsen van nieuwe kasten, bij Jeroen is alles mogelijk. Zo plaatst hij dakkapellen, regelt hij een scheidingswand in kantoorpanden, terwijl hij ook het raam in ons eigen complex voor De Berenkuyl heeft verzorgd. Met zijn grote glimlach en gezellige babbel staat Jeroen altijd klaar voor een nieuwe klus. 

Zelf bouw- of verbouwplannen? Denk dan aan Verbeek Bouw en Onderhoud!


27-06

Aanstaande donderdagavond is de kantine en terras gesloten. Ivm diploma uitreiking van de RSG. Indien er wordt getraind graag gebruik maken van de achterste velden.


26-06

Ben je het afgelopen jaar verhuisd of heb je inmiddels een nieuw bank- of telefoonnummer? Geef het door aan de ledenadministratie s.v.p. dit kan per email naar ledenadministratie@ckvunitas.nl
 


22-06

Hieronder volgt de voorlopige teamindeling van de E-jeugd voor het seizoen 2023-2024. De laatste aanmeldingen zijn direct verwerkt.

E1
 
David Lammens
Daniel Bakkenes
Julia Pronk
Liz van de Glind
Fayenne van den Berg
Nisa Maanach
 
E2
 
Jimme Wetzels
Florian den Hollander
Hannah Jansen
Sophie van den Hoorn
Yara Duits
Mila Wierbos
 
E3
 
Lars Lenting
Devi de Lange
Sofee van der Heide
Linne Sonneveld
Djoeke Schiewe
Dieke Luijer
 
E4
 
Bram van de Glind
Levi Stam
Luuk Sturkenboom
Eleonora Bruijn
Yara van Hulst
Sabine Offereins
 
E5
 
Sijmen van Polen
Sander van de Pol
Esmee Boes
Lianne Zomer
Jolien Marsman
 
E6
 
Ties Groeneveld
Nola Bruinink
Laure van de Glind
Amber Klaassen
Norah van der Zanden
Rhode Schreuders
Benthe van Raalte

21-06

Vrijdag 23 juni zal de contributie over Q2 2023 geïnd gaan worden met als omschrijving “Contributie Unitas Q2 2023”

Mocht je vragen hebben met betrekking tot de inning van de contributie neem dan gerust contact met ons op via de mail via penningmeester@ckvunitas.nl
Graag onder vermelding van je naam en telefoonnummer.

Met vriendelijke groet,
Frank Wever
Penningmeester
 


20-06

Zaterdag zijn er weer veel teams kampioen geworden! Maar liefst 5 teams hebben het kampioenschap gevierd.

De F2 was vorige week al kampioen, maar zaterdag hebben zij de medailles ontvangen. Wat een toppers!

De E6 had een super spannende wedstrijd tegen Spirit, maar zijn verdiend kampioen geworden!

Ook de D4 heeft het erg spannend gemaakt. De laatste wedstrijd werd met 3-4 gewonnen! Wat een enthousiast team en ouders!

De B2 kon zaterdag ook de champagne laten knallen! Ze hebben dit goed gevierd.

En dan de toppers van het 5e. Met nog 1 wedstrijd te spelen zijn ze gewoon al kampioen geworden!

Wij zijn Unitas, wij zijn de beste!


18-06

Wat was het weer een geslaagde afsluitingsdag gisteren, een echt UNITAS-dagje.

De selectie legde twee prima wedstrijden tegen Groen Geel af waarbij de ploegen uit Wormer er met de winst van door gingen.
Bij de selectie namen twee toppers afscheid: Youri & Mees. Mees gaat in september zijn korfbalschoenen inwisselen voor een backpack, ga er van genieten! Youri doet, na jarenlang actief te zijn geweest in de selectie, een stapje terug en gaat in het derde spelen. Fijne mannen om in de selectie te hebben en wat hebben wij van jullie genoten! Vervolgens was het tijd voor de uitreiking van de NYP Speler van het jaar. Gelukkig veel toppers om uit te kiezen, maar er kon er maar één de winnaar zijn... Mike van Boven! Om half 7 was het weer tijd voor de Kampioenenparade.. Mirjam wist er weer een fantastisch en energiek moment van te maken!

Daarna was het tijd om te genieten van een heerlijke BBQ en een kids Menu. Met ruim 270 inschrijvingen voor de BBQ en het Kids-menu weer een hele organisatie, petje af! Funitas speelde weer een belangrijke rol door de gehele dag en organiseerde s'avonds weer een herlijk feestje waarbij de zomerse temperaturen het thema geheel evenaarde. DJ Niels zorgde de gehele dag voor feestelijk muziek, wat een sfeertje! 

Kortom: Wat een organisatie weer, kantinecommissie, Funitas en Facility: TOP gedaan! Al met al een topdag als afsluiting. Een aantal commissie's zijn nog druk in de afronding. Maar nogmaals: Bedankt voor jullie inzet dit jaar en ga GENIETEN van de aankomende vakantie periode.

Tot na de zomer!

Bestuur
Jan, Margreet, Jan, Jesse, Frank, Jan-Tonny & Jesse


18-06

Na 18 wedstrijden was dan gisteren eindelijk het moment daar; Wie werd verkozen tot de New York Pizza Harderwijk Speler van het jaar? Werd het Laura met haar grote schare fans in Putten of werd het onze aanvoerder Mike?  Jullie hebben gekozen en jullie hebben Mike verkozen tot de New York Pizza speler van het jaar.
Laura werd 2e en Lara werd 3e.

De uitreiking van de prijs werd gisteren gedaan door de eigenaar van New York Pizza Harderwijk. Hier boven op de foto met Mike, Laura en Lara. 
Volgend jaar een nieuw seizoen en dan kunnen jullie weer stemmen op jullie speler van de wedstrijd. 

De volledige uitslag is te vinden op: https://www.ckvunitas-perspectief.nl/site/speler-van-de-wedstrijd

Tot volgend jaar.
 


15-06

Begin dit jaar zijn we gestart met een inventarisatie van de wensen van de huidige trainer-coaches. Op dit moment is de Jeugd Technische Commissie bezig om de trainersindeling voor volgend seizoen in te vullen. Wat zijn wij weer enorm blij met het grote aantal trainers dat volgend jaar onze jeugd trainen wilt gaan geven! Maar er zijn nog de nodige open plekken.. We hebben een grote database met namen van potentiële trainers en trainsters. Maar het kan zo zijn dat je naam ontbreekt.

Wil jij (weer) training gaan geven en/of  coachen volgend seizoen? Laat het ons weten!

Stuur een appje of mailtje (Jtc@ckvunitas.nl) naar ons. Zelfs al ben je alleen beschikbaar voor bijvoorbeeld één training of alleen het coachen, we komen graag met je in gesprek! We zoeken concreet nog trainers voor de A2, A4, C4 en C5!


Lees verder

14-06

Aankomende zaterdag is voor velen de laatste competitieronde.
Graag willen wij alle sleutels van de ballenhokjes terug.
Ben je de sleutel kwijt, of mist er een bal(len) laat dat dan even weten bij mij(Maarten 0646393341)
De sleutels kunnen in 2 emmertjes gedaan worden die hangen in het materialenhok.
1 bij de ingang en 1 aan het hek bij de ballenkokers.
Dit kun je zaterdag 17 juni gelijk doen en anders kan dit maandag vanaf 19:00 persoonlijk dan zijn wij fysiek in het materialenhok om alles na te lopen.
Teams die een netje hebben ontvangen begin van het seizoen, of teams die vanaf de zaal leageu ballen hebben ontvangen kunnen deze maandag inleveren vanaf 19:00!
Zijn er vragen/opmerkingen bel, bericht, postduif mij even op bovenstaand nummer.

De groeten van de materialencommissie!!

Ps. NIET VERGETEN!!!!

 


13-06

De TC is blij om te kunnen melden dat na de contractverlenging van Jan Kok voor Unitas/Perspectief 3, ook de staf voor Unitas/Perspectief 4 rond is. 


Komend seizoen zullen de heren De Ruigh en Boer het trainerschap op zich nemen. Boer: “Een ontzettend mooie uitdaging met een flink verjongde groep. Het vertrek van ervaren spelers als Jan-Willem Boer en Chantal Houtman geeft de ruimte aan jonge talenten om zich te laten zien”. Naast het aantrekken van een nieuwe heer van Amicitia, speelt Unitas/Perspectief 4 ook met oud-spelers van onder andere Rohda, Telstar en Exakwa. Boer: “Een gemixte groep. Het zal niet gemakkelijk zijn om ervaren smaakmakers Boer en Houtman te vervangen, maar gelukkig staat het grootste gedeelte van de groep alweer klaar voor de start”.


Eigenaar van Café Ome Co en tevens sponsor van Unitas/Perspectief 4 Merijn van de Beek is tevreden met het aanstellen van beide heren: “Deze jongens zijn doorzetters. Zelfs op respectabele leeftijd proberen ze altijd tot het gaatje te gaan en resultaat te boeken. Dit waardeer ik enorm aan deze gasten”. Ook komend seizoen zal Café Ome Co weer op de wedstrijdkleding prijken. Afgelopen seizoen kon de ploeg bijna wekelijks rekenen op een extra glaasje water na de wedstrijd van Van de Beek. “Het is belangrijk om goed te hydrateren, vooral op warme dagen en na een wedstrijd. Ik zorg graag goed voor mijn gasten.”

De Ruigh (rechts op de foto) wenst anoniem te blijven en is niet beschikbaar voor zijn eerste reactie.


12-06

Als Unitas zijnde willen we dit jaar de afsluitingsdag graag weer met z’n allen vieren, om dit fantastisch seizoen te beëindigen.  Geef je hierop!


Lees verder

12-06

Unitas F2 is zaterdag morgen ook kampioen geworden. De kampioenswedstrijd tegen DOS Kampen werd gewonnen met 8-14. Aanstaande zaterdag zullen deze toppers na de laatste thuiswedstrijd het kampioenschap nog gaan vieren in de eigen kantine.


10-06

Zaterdag zijn er jeugd 3 teams kampioen geworden! 

De D3 speelde vandaag gelijk tegen Spirit en is daarmee kampioen geworden. Blije gezichten en kinderchampagne na afloop!

De E2 heeft tot nu toe alle wedstrijden gewonnen en is de terechte kampioen. Ze zijn super trots op hun medaille!


De E5 is ook kampioen geworden. Ze hadden zelfs speciale kampioenshirts aan! Ook zij zijn gehuldigd als kampioen in ons clubhuis.

Gefeliciteerd allemaal! Trainers bedankt voor jullie inzet. Als vereniging zijn we super trots op onze kampioenen!
 


09-06

Beste leden,

Sinds enkele maanden lopen er veel teams super strak bij in mooie sponsorkleding van Muta en Craft. Daar zijn wij heel erg trots maar óók erg zuinig op. Even een paar belangrijke punten zodat we de komende jaren van deze kleding kunnen blijven genieten. 

  • Wedstrijdshirts, inschietshirts en trainingspakken mogen alleen gedragen worden op wedstrijddagen (of bij oefenwedstrijden doordeweeks)
  • De tassen mogen gebruikt worden op trainings- en wedstrijddagen. 

Kleding of tassen gebruiken voor eigen gebruik buiten korfbal om, is niet de bedoeling. Mocht je de kleding zo fijn vinden: We hebben een mooie webshop waar alles op te bestellen is ;)   https://ckvunitas.teamshop.club/products/club

 

Welke kleding valt onder sponsorkleding?
Eigenlijk alles wat je in bruikleen hebt van Unitas/Perspectief. De kleding is namelijk eigendom van de club, en zuinig omgaan met spullen van anderen is heel logisch! 
(wedstrijdshirts met logo’s van bedrijven, inschietshirts met logo’s van bedrijven, trainingspakken met logo’s van bedrijven, tassen met het logo van Unitas en een nummer)

Alvast bedankt voor jullie medewerking!


08-06

De Jeugd Technische Commissie is trots om te kunnen melden dat Moniek van Renselaar volgend jaar onze A-jeugd komt versterken. Moniek is afkomstig van Rood-Wit uit Wezep en is 16 jaar oud. Ze is begonnen in de kangoeroes en heeft daarna de jeugd van Rood-Wit doorlopen. Dit ging haar zo goed af dat ze het afgelopen seizoen zelfs al in de hoofdmacht mocht spelen! Dit jaar is Moniek ook verkozen tot de Oost <19 selectie. Hier kent ze al een aantal Unitassers van. Moniek valt met name op door haar aanvalsspel en hoopt zich komend seizoen meer allround te ontwikkelen. 


Moniek, alvast van harte welkom bij CKV Unitas/Perspectief!


08-06

Goedemorgen,

Voor as zaterdag zoek ik nog 2 scheidsrechters 

B2 13.45 uur

B3 12.15 uur

Wie kan er fluiten?


07-06

Beste Unitassers, 

Het einde van het seizoen nadert alweer. Het was een bijzonder seizoen waarin de hele club van nieuwe kleding is voorzien! En dat ziet er super uit! 

We zijn uiteraard zuinig op onze nieuwe kleding dus willen wij graag ALLE kleding (shirt, inschietshirts, pakken en tassen) retour. Dit om alles goed te controleren of het nog in orde is. 
Dit geldt voor alle teams van onze club! 

Wanneer? 
Dinsdag 20 juni; 18.30 tot 20.00 uur (zoveel mogelijk deze dag graag)
Donderdag 22 juni van 18.30 tot 20.00 uur.

Kwijt?
Missen jullie als team een shirt? Dan zijn de kosten voor het team. Dit is rond de 35 euro per shirt. Graag even vooraf melden per mail; kleding@ckvunitas.nl

Ook voor vragen zijn wij per mail te bereiken. 

Groetjes, 

De kledingcommissie


05-06

Alle klaverjassers bedankt voor hun enthousiaste inzet. We hadden dit seizoen 41 leden en daarvan waren er 38 op de eindavond, waarvoor als organisatie onze dank, want daar doen wij het voor. Gerrit en Gerrie Doornhof waren wat later, Gerrit heeft niet mee gekaart, Bertha en Gerrie ieder een potje. Wij hebben genoten van deze avond, iedereen was enthousiast, het was een leuke avond met wat lekkers bij de koffie, lekkere hapjes en mooie prijzen.


Lees verder

03-06

Vanaf dit seizoen kan er elke thuiswedstrijd van Unitas / Perspectief 1 gestemd worden op de speler van de wedstrijd. Elke thuiswedstrijd komt er een top 3 spelers met de meeste stemmen. de 1e plek krijgt 3 punten, de 2e plek 2 punten en de 3e plek 1 punt.
Aan het eind van het seizoen tellen we al deze punten op en zo weten we wie de New York Pizza speler van het jaar wordt. Dat het spannend is , hoeven we je niet te vertellen. De stand en de stem mogelijkheid vind je op: https://www.ckvunitas-perspectief.nl/stem

 


02-06

Het seizoen is alweer bijna voorbij. Op 17 juni a.s. speelt de jeugd haar laatste wedstrijden Diezelfde dag sluiten we het seizoen af met een prachtige afsluiting, we hopen je daar graag te zien!

We kijken terug op een geslaagd seizoen en kijken ook alweer met veel plezier vooruit naar volgend seizoen. Voor het eerst in de geschiedenis van Unitas/Perspectief zullen al onze eerste jeugdteams op hoofdklasse niveau acteren. Daarnaast blijven we groeien en hebben we volgend jaar liefst: 4 A-teams,

4 B-teams, 5 C-teams, 6-D teams, 6-E teams en 3-F teams! Het is ieder jaar weer een behoorlijk klus om de teams voor het nieuwe seizoen goed in te delen. Bij het maken van de teamindeling zijn er nog behoorlijk wat onzekerheden. Er trainen veel kinderen mee die (misschien) lid worden. Deze kinderen kunnen we pas indelen als ze lid zijn. Dat is heel leuk en goed voor de vereniging. Mede door verwerken van aan- en afmeldingen blijft deze onderstaande indeling in concept.


Lees verder

02-06

Het seizoen 2022-2023 nadert zijn einde en onze technische commissie is al vanaf begin dit jaar bezig met de teamindeling voor het nieuwe seizoen. Wij zijn er trots op dat wij jullie kunnen mededelen dat er dit jaar wéér een extra seniorenteam kan worden toegevoegd. Hier is het hele jaar keihard aan gewerkt door de verschillende TC leden en trainers, een hele mooie prestatie. Hieronder presenteert de TC de voorlopige teamindeling voor de seniorenteams voor het seizoen 2023/2024. Bij het maken van een conceptteamindeling zijn er nog behoorlijk wat onzekerheden. We krijgen nog steeds nieuwe aanmeldingen binnen wanneer onderstaande indeling een concept-indeling is. De definitieve indeling volgt in de eerste weken op de voorbereiding van het nieuwe veldseizoen.

Mochten er vragen/opmerkingen zijn dan kan je die stellen bij de Technische Commissie, bereikbaar via tc@ckvunitas.nl


Lees verder

02-06

3 wedstrijden voor het einde is het Unitas/Perspectief A1 al gelukt om het kampioenschap binnen te halen. Na de titel in de zaal mag de ploeg zich nu ook volgend seizoen op het veld gaan opmaken in de hoofdklasse.

De eerste helft veld was nog wat wisselvallig met soms hoge pieken in niveau, met net zulke diepe dalen daar tegenover. Ondanks een nederlaag (Dindoa A1) en gelijkspel (Heerenveen A1) ging de ploeg toch als nummer 1 de zaal in na 8 wedstrijden gespeeld te hebben.

De Ermeloers stonden echter wel nog binnen 2 punten en zouden het kampioenschap nog kunnen wegkapen bij een overwinning 3 weken geleden. Omdat uit de voorgaande 3 competitiewedstrijden dit jaar Dindoa 2 keer wist te winnen, was de ploeg van Thomas & Robbert-Jan gewaarschuwd dat nog een misstap niet geoorloofd kon worden. De A1 liet echter juist in die wedstrijd zien dat het dit jaar erg gegroeid is en die ondergrens een stuk hoger ligt. Na de 18-11 overwinning was het nog een kwestie van tijd voor het kampioenschap definitief zou worden vastgesteld.

Dat gebeurde echter al een wedstrijd later. Zelf won het eenvoudig in Drachten en zag het later op de dag de enige 2 ploegen die nog theoretisch een kans hadden (Amicitia en Dindoa) verliezen. Een kleine anti climax, daarom bij deze dus aan onze geweldige supporterschare de vraag om morgen 03-06 om 13:30 te supporten bij de thuiswedstrijd tussen Unitas/Perspectief A1 en Heerenveen A1. Zodat de ploeg toch een mooi verdiend feestje krijgt, voor de knappe prestaties van 2 soevereine kampioenschappen!

Tot dan!


02-06

We merken tot onze grote vreugde dat er steeds meer op de fiets naar het sportpark komen. Graag willen we jullie vragen de fietsen in de daarvoor bestemde fietsenstalling te parkeren. Mocht hier geen ruimte meer zijn(ook niet achterin) kunnen de fietsen altijd tegenover bij het RSG op de oprijlaan geparkeerd worden.  

Op deze manier willen we de ingang en de plekken rond de vlaggenmasten toegankelijk en vrijhouden van fietsen!


02-06

Komende zaterdag, na de wedstrijd van het 1e, wederom een geweldige daghap bij Unitas. Inmiddels al traditie. Dit keer verrast de keuken je met een geweldige Black Angus Uniburger (van onze slager Beert Karssen) op een brioche bol met heerlijk Vlaamse friet! Uiteraard serveren we ook een vegetarische variant.

Met de korting van de Unipas slechts € 7,50 Dus zorg dat je de Unipas bij je hebt of de KNIP app op je telefoon.


02-06

We merken sinds de start van het buitenseizoen dat er steeds meer mensen denken dat de kantine een mooie grote kleedkamer is. Misschien zijn we daar niet geheel duidelijk in geweest maar we hebben sinds de nieuwe accommodatie 8 mooie kleedkamers die beneden aanwezig zijn. Dus kom je trainen of een wedstrijd spelen dan graag omkleden in de kleedkamers. Neem je je tas mee dan kan je die kwijt onder de trap beneden of boven in het tassenrek.

Alvst dank 

Het Bestuur