Nieuws archief van augustus 2022

31-08

Donderdagavond 1 september worden er oefenwedstrijden gespeeld bij CKV Unitas/Perspectief. De wedstrijden worden gespeeld op veld 1.

18.30 uur CKV Unitas/Perspectief C1-Exakwa C1

19.45 uur CKV Unitas/Perspectief 2-DVO/Accountor 2

21.00 uur CKV Unitas/Perspectief 1-DVO/Accountor 1

Door deze wedstrijden zijn er een aantal verschuivingen in het trainingsschema:

De A1 en A2 trainen op veld 2

De B1 en B2 trainen op veld 3

De A3, B3 en C2 trainen op veld 4 en de strook tussen veld 3 en veld 4


31-08

Beste scheidsrechter,

Inmiddels zijn alle scheidsrechters ingedeeld in het wedstrijdprogramma van onze club. Wij hebben dit zo goed mogelijk proberen te verdelen tussen alle scheidsrechters en rekening proberen te houden met de voorkeuren en mogelijkheden. Er zijn een aantal wedstrijden die wij nog niet hebben kunnen invoeren, hier kan een bondscheidsrechter zich nog op inschrijven. Voor deze wedstrijden hebben wij reserve scheidsrechters ingedeeld, dit staat helaas niet in sportlink, maar wel op onze site. Kijk daarom voor de volledige indeling bij scheidsrechters bij het programma. LET OP: doe dit via een laptop of PC, op je mobiel is dit niet zichtbaar.

Vanuit de scheidsrechter commissie en het bestuur de volgende mededeling: scheidsrechters zijn zelf verantwoordelijk voor het vinden van vervanging. Regel dit dan ook bijvoorbeeld binnen je team! Dit is jullie eigen verantwoordelijkheid. Heb je vragen of een wijziging van de indeling? Stuur dan een berichtje naar Marjelle Koornwinder- van Dalen.

Tot slot, heb je vragen of wil je graag begeleiding met fluiten? Dat kan daar hebben wij begeleiding voor! Stuur dan een berichtje naar Corina Verhoef.

Veel plezier met fluiten!

Namens de scheidsrechters commissie en bestuur
Marjelle: 06 30615616
Corina: 06 38372498
Jesse: 06 39801809


31-08

Kennen jullie het gezelligste uitzendbureau van Harderwijk al? Sinds februari 2018 is in de binnenstad van Harderwijk het kantoor van Attract te vinden. Attract is een perfecte match voor Unitas/Perspectief. Een uitzendbureau waar de koffie altijd klaar staat, alle medewerkers graag het gesprek met je aangaan en een bedrijf met ambitie. Waar Attract in 1998 alleen in Almelo te vinden was, zijn er inmiddels 10 vestigingen te vinden door Oost- en Midden-Nederland.

De leukste van deze vestigingen is dus te vinden in Harderwijk, waar Tjomme Vissers de lijnen uitzet. Tjomme is een oud-lid van Unitas die al op jonge leeftijd besloot niet meer te spelen. Echter was hij aandachtig toeschouwer bij onze spannende route naar de Korfbal League, en is hij ook vaker gespot bij onze prachtige accommodatie aan het Slingerbos.

Unitas/Perspectief is trots dat het Attract mag verwelkomen als haar nieuwe sponsor. Ben je nou zelf op zoek naar een vette uitdaging, een carrière switch of een vakantiebaantje? Loop gewoon even binnen aan de Schoenmakersstraat voor een kopje koffie of thee. Of spreek Tjomme natuurlijk gewoon even aan!


Welkom, Attract!


29-08

Wij zijn op zoek naar jou!

#bardienst

De zomervakantie is voorbij en dat betekent dat het veldseizoen weer van start is gegaan. En daar horen uiteraard koffie, een biertje en een tosti bij. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig! Wij zijn namelijk op zoek naar mensen die in september of oktober 1 of 2 keer een bardienst willen draaien. Dat is gelijk een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen of om even bij te kletsen met bekenden. Nog nooit een bardienst gedraaid? Geen probleem, er is altijd iemand aanwezig die je op weg helpt.

De bardiensten zijn op donderdag en zaterdag.  Je kunt kiezen uit de volgende tijdsblokken:

Donderdag:

  • 19.30-22.30 uur

 

Zaterdag:

  • 9.30 uur - 12.30 uur
  • 12.30 uur - 15.30 uur
  • 15.30 uur - 18.30 uur

Vele handen maken licht werk. Draag daarom je steentje bij en meld je aan via deze link met je naam, emailadres en telefoonnummer. Dan krijg je een week van te voren nog een reminder dat je ingepland staat. Geef je voorkeur voor een datum/tijd op.


29-08

Wij zijn op zoek naar iemand die onze technische commissie komt versterken in de rol van contactpersoon voor de seniorenteams 3 tot en met 6. Wil jij een steentje bijdragen aan onze mooie club en ben jij een mensen mens? Lees dan snel verder! 

Wat ga je doen
Als contactpersoon ben je het eerste aanspreekpunt voor de aangewezen teams rond technische zaken. Dit contact loopt bij de teams met een trainer via de trainer of anders via het aanspreekpunt van het team. Je hoeft zelf geen jarenlange achtergrond als korfballer te hebben, want een frisse blik kan juist helpen! Het hoofddoel is om contact te onderhouden met de teams over wat er speelt binnen een team en waar er behoefte aan is door o.a. halfjaarlijkse evaluaties met trainers. Indien een team ergens vragen over heeft of ergens niet uitkomt, sluit jij de benodigde acties kort met de verantwoordelijke mensen of pak je het op met de andere mensen uit de TC. Je bent dus vooral actief als relatiebeheerder.


Lees verder

29-08

[UPDATE] er zijn inmiddels een aantal items opgehaald, maar er liggen ook nog een aantal items. Liggen jou spullen er tussen???

Afgelopen seizoen zijn er weer diverse voorwerpen gevonden. Deze zijn op een rij gezet, indien je je voorwerp terug wilt hebben dan graag contact opnemen met Ynske 06 53419088. Indien er geen reactie wordt gegeven dan zal op 01 september de overgebleven stukken naar een goed doel gaan.

Zie hieronder de foto's:


Lees verder

23-08

Het jaarlijkse Starttoernooi heeft dit jaar een speciale editie genaamd: de Broekhuis Veluwecup. Tijdens dit toernooi kan je ook kans maken op een weekend rijden in een elektrische Volvo of Ford. Dus pak je kans!!
We bedanken Broekhuis alvast hartelijk voor de samenwerking!

Op de Broekhuis Veluwecup wordt er gestreden om de titel: ‘Beste korfbalteam van de Veluwe 2022-2023’.

Programma van het toernooi:
Donderdag 25 augustus halve finale:
19:30 uur Meeuwen 2 – Dindoa 2
20:45 uur Meeuwen 1 – Dindoa 1
19:30 uur Unitas 2 – Odik 2
20:45 uur Untias 1 – Odik 1

De finales voor de senioren worden gespeeld op zaterdag 27 augustus.

Aan de uiteindelijke winnaar wordt, in bijzijn van de Puttense Burgemeester, de Broekhuis Veluwecup wisselbeker overhandigd.
De wedstrijden worden gespeeld bij de Meeuwen in Putten. Meer informatie over de Veluwsecup op de website van de Meeuwen.


21-08

EVEN GOED OPLETTEN

Voor de oefenwedstrijden hebben we natuurlijk ook weer scheidsrechters nodig.

Kijk dus even of je ingedeeld bent!

Kan je zelf niet, zorg voor een vervanger.

De scheidsrechtersindeling voor de competitie volgt z.s.m.

Alvast bedankt.

Groeten

Scheidsrechterscommisie

 


21-08

Het nieuwe seizoen staat al weer voor de deur dus zullen we ook weer moeten gaan schoonmaken.

We hebben een nieuw rooster gemaakt:

5 september – S6

12 september – S5

19 september – S4

26 september – S3

03 oktober – S2

10 oktober – S1

17 oktober – recreanten

24 oktober – midweek

31 oktober – Handbal, 4x4, vrijwilligers grote schoonmaak

 

Aanvang 1900, zorg ervoor dat je dit als team oppakt dan zijn we zo klaar met de schoonmaak!

Mocht je vragen of opmerkingen hebben meld je dan bij Judith (06-42555625)

Groet

Vanessa, Evelien, Judith

 


20-08

Voor een aantal teams is het seizoen al gestart en voor andere zal dit volgende week zijn maar alle tassen met shirts staan al klaar in de kantine om opgehaald te worden. Zorgen jullie ervoor dat deze in het bezit van het team komt?

 

Het passen van de nieuwe shirts zal per team gaan zodat wij de juiste maten per team hebben. Hier wordt een globale schatting van gemaakt zodat de shirts de komende 4 jaar mee kunnen voor dat team en er voldoende verschillende maten zullen zijn.

Zie het schema hieronder wanneer jij mag komen passen!

 

Het proces van de nieuwe shirts neemt iets meer tijd in beslag dan dat wij gehoopt hadden. Wij hopen eind eerste helft veld de hele club van nieuwe shirts te hebben voorzien, maar dit is wel onder voorbehoudt natuurlijk. We hebben te maken met verschillende factoren.

 

Wist je dat wij ook nieuwe inschietshirts krijgen? Dit is dezelfde maat als het wedstrijdshirt dus die weet je binnenkort al.

Er komt een super leuke openingsactie aan voor deze shirts. Houd de socials en website in de gaten om te horen wanneer de nieuwe webshop online gaat!

Dit duurt niet lang meer!

Schema wedstrijdshirts passen
- het kan zijn dat wij tijdens de training even snel langskomen om te passen, een mooi moment om ondertussen wat te drinken ;)

 

Maandag 22 aug

18.00 tot 19.00 uur

F-teams 
E1 t/m E3
C3 t/m C5  (voor de training 18.45)
S5 en S6   (voor de training graag)

Danielle

Dinsdag 23 aug

18.00 tot 19.00 uur

D1 t/m D5
B1 en B2
A3

Vanessa

Donderdag 25 aug

18.15 tot 19.45 uur

E4 t/m E6
C1 en C2  (voor de training om 18.15h)    
B3
Recreanten (graag voor de training)

Ante


18-08

[UPDATE] We hebben inmiddels diverse aanmeldingen binnen waarvoor grote dank. We zoeken echter nog een paar handjes. Ook ouders van jeugdleden, u kunt ook zeker helpen :)

Seizoen 2021-2022 is alweer ten einde en daarmee blikken we vooruit naar volgend seizoen. Een hoogtepunt is dat ons vlaggenschip in de Korfbal League zal spelen! Hoe geweldig en onvoorstelbaar is dat! Daardoor komen we echter ook voor een aantal uitdagingen te staan waaronder het vinden van extra vrijwilligers. Hieronder zie je een overzicht van de vrijwilligersfuncties waar we op dit moment nog iemand voor zoeken. Zit er iets bij wat je leuk lijkt, meld je dan bij Margreet Bakkenes (tel. 06-26326655 of info@ckvunitas.nl).


Lees verder

17-08

Het seizoen is voor een aantal teams al gestart en de jeugd begint volgende week met het nieuwe korfbaljaar!
De commissie Jeugdbeleid heeft voor de meeste teams trainers kunnen vinden, iets waar wij zeker trots op mogen zijn.
Onze vereniging is hier enorm afhankelijk van. Elk team verdiend toch een trainer?!

Voor onderstaande teams missen wij nog een aantal trainers. Gelukkig zijn de eerste twee weken reeds ingevuld zodat deze teams wel kunnen trainen.

  • Trainers voor de C5
  • 1 trainer naast Niels van der Beek op de C1
  • 1 trainer naast Ronald Lekkerkerker op de C4

Wil jij deze teams een mooi seizoen bezorgen? Stuur dan een bericht naar: jtc@ckvunitas.nl


17-08

Maandag 22 Augustus van 19:00 tot 20:00 in het materialenhok is het weer tijd om de ballensleutels van de kluisjes uit te delen.
Tijdens dit uur zie ik graag elke trainer van elk team verschijnen om de sleutel(s) in ontvangst te nemen en een formulier van overhandiging te tekenen.
Dit seizoen worden de sleutels bij overgang van veld naar zaal weer ingenomen dan weten jullie dit ook alvast.
Ben je om een bijzondere reden niet in de gelegenheid om dit maandag te doen kunnen we kijken naar een andere optie, dit verneem ik dan graag.

Dit jaar sluit Kars aan bij de marerialencommissie. Super dat je komt ondersteunen Kars!
We zijn te bereiken op 06-46393341(Maarten) en 06-12995160 (Kars)


16-08

Update per 15 augustus:
Hierbij het schema. Weten in welk team je zit? de indeling staat hier

De trainingen starten in de week van 22 augustus