Nieuws archief van september 2023

29-09

Met ingang van dit seizoen zijn we blij om Inform aan ons sponsornetwerk toe te voegen. Inform neemt de sponsoring van Unitas/Perspectief 5 op zich, heb jij ze al zien stralen in hun mooie pakken en shirts?

Inform is een Harderwijks bedrijf wat gespecialiseerd is in Huisvesting & Projectinrichting. Zo verzorgen ze al geruime tijd de inrichtingen van onze hoofdsponsor Perspectief! Als fullservice projectbureau op het gebied van huisvesting, interieurarchitectuur en projectinrichting laat Inform niets aan het toeval over. Inform kan jouw bedrijf helpen met huisvestingadvies, projectmanagement, bouwmanagement, facilitymanagement en interieurarchitectuur. 

Ben jij opzoek naar een advies over de inrichting van jouw bedrijf? Wil jij net zo’n prachtige inrichting als bijvoorbeeld Rabobank Randmeren of Camas IT in Harderwijk? Neem contact op met Inform. 

Afgelopen week heeft Inform ook haar vierjarig contract getekend op Sportpark Slingerbos. Vanuit de hele vereniging; Welkom!


29-09

In de aanloop naar het WK Korfbal in Taiwan speelt TeamNL maar één oefenwedstrijd. De keuze van bondscoach Jan Niebeek is gevallen op Unitas als sparringpartner vanwege de goede ploeg, weerstand, organisatie en ambiance. De Harderwijkse korfballers maken de verwachtingen waar en bieden de internationals serieus partij..

 

De lees verder  redirect u naar de externe website van Harderwijkse zaken.


Lees verder

27-09

a.s. zaterdag 30 september ben ik op zoek naar 2 scheidsrechters ivm blessures

wie wil er fluiten!!!!

C3 12.15 uur tegen Sparta C2

D3 10.15 uur tegen de Meeuwen D3

tel: 0630615616


26-09

Twee weken voor hun vertrek naar Taiwan spelen de internationals van TeamNL Korfbal in Harderwijk een oefenpot tegen Unitas. De Harderwijkse korfballers bieden in vijf keer 10 minuten prima partij: 18-31.

Lees het volledige bericht op de pagina van de Stentor

 


Lees verder

26-09

Op deze derde speelronde van het seizoen stond de uitwedstrijd tegen Dos’46 op het programma. De enige uitwedstrijd waarbij zowel 1 als 2 tegen dezelfde tegenstander mochten aantreden. Met daarbij net als vorige week weer een heel groot aantal meegereisde supporters, waarvoor dank! Het tweede bood goed partij tegen de reserves van Dos’46, maar bleef uiteindelijk net aan de verkeerde kant van de score, 17-16. Vervolgens was het de beurt aan het vlaggenschip.


Lees verder

26-09

In een spannende korfbalwedstrijd tussen Unitas 2 en DOS'46 2 reisde Unitas af naar Nijeveen voor hun derde competitiewedstrijd. Unitas had tot dusver 4 punten behaald in de competitie, terwijl DOS'46 2 op 2 punten stond. Dit betekende dat Unitas 2 de kans had om hun voorsprong te vergroten naar 4 punten.


Lees verder

25-09

UPDATE:
Goed nieuws! Vanwege de fijne medewerking van VVH hebben wij dinsdag 26 september toch Sypel I tot onze beschikking. Dit betekent dat er dus veel meer mensen kunnen komen om te genieten van de oefenwedstrijd van ons vlaggenschip tegen Team NL. Heb je nog geen kaartje, koop die dan via deze link. De wedstrijd begint om 19.30 uur (zaal open om 19.00 uur). Zien we jullie dan? 
VVH... bedankt namens de leden en supporters van Unitas/Perspectief!


Dinsdag 26 september speelt Unitas / Perspectief een oefenwedstrijd tegen TeamNL korfbal.  Wil je erbij zijn? koop dan snel je tickets via : https://app.clubcollect.com/forms/nl/ckv-unitas-pers/unitas-1-team-nl-26-september-om-19-30-uur  . Kan je er niet bij zijn? geen probleem.  Via ons Youtube kanaal zenden we een livestream uit. 


22-09

REMINDER: Morgen zijn de eerste teams aan de beurt. we hebben een strak schema dus kom aub optijd. De foto's worden gemaakt in de RSG. Volg het pad tegenover de parkeerplaats bij het clubhuis.  

23 september en 7 oktober is het tijd voor de jaarlijkse teamfoto’s. Ook zullen er individuele spelerfoto’s gemaakt om in de KNKV app te plaatsen. Door de strakke planning is het helaas niet mogelijk om te ruilen. Alle teams zijn voor hun wedstrijd ingepland, om ervoor te zorgen dat (bijna) iedereen erbij kan zijn! Wil je zien wanneer jouw team aan de beurt is? lees dan snel verder


Lees verder

20-09

Waarschijnlijk heb je vorig seizoen het reclamebord al zien hangen op het hoofdveld van onze accommodatie. Sinds afgelopen seizoen is Garage Mastenbroek sponsor geworden. Jeroen en Vera Kroon zijn eigenaar van de garage en zijn via Erik Schuiling in contact gekomen met Unitas. Jeroen: "We hadden een feestje van Erik bij Unitas en zagen dat er op het hoofdveld nog geen sponsorbord van een garage hing, dus toen hebben we contact opgenomen met de sponsorcommissie."


Lees verder

20-09

Op een zonnige dag in Gorredijk vond de korfbalwedstrijd plaats tussen LDODK 3 en Unitas 2. Vanaf het eerste fluitsignaal was duidelijk dat Unitas de overhand had in deze wedstrijd. Het beloofde geen spannende wedstrijd te worden.

Unitas begon sterk aan de wedstrijd en wist al snel de korf te vinden. Voornamelijk verdedigend zat het ook goed in elkaar bij Unitas, waardoor LDODK moeilijk tot scoren kwam. De rust werd bereikt met een comfortabele 1-8 voorsprong voor Unitas.


Lees verder

19-09

Zaterdag 16 september stond voor Unitas de eerste uitwedstrijd van het seizoen 2023/2024 op het programma. Qua afstand een prettige tegenstander, want het is even geleden dat er in de competitie op deze afstand uitwedstrijden gespeeld konden worden. Dit betekent echter niet dat Spirit een mindere tegenstander is, het is een vereniging die de laatste jaren snel naam voor zichzelf aan het maken is. Bij aankomst was er dan ook een prachtig complex te zien in Voorthuizen. De Harderwijkers hadden de eerste wedstrijd gewonnen van Dos (W) 1 en de Voorthuizenaren hadden een zware kluif gehad en verloren van Dos ’46 1 in Nijeveen.


Lees verder

14-09

Zaterdag stond de eerste competitiewedstrijd in de reserve ereklasse voor Unitas/Perspectief 2 op het programma. De tegenstander was AVO die de tocht vanuit Assen heeft gemaakt. Unitas/Perspectief 2 heeft voor het officiële seizoen begon oefenwedstrijden gespeeld tegen; DVO, Wageningen en TOP. In deze wedstrijden werd goed weerstand geboden en we gingen daarom ook met vertrouwen de wedstrijd in.

 


Lees verder

14-09

Wat is er nou leuker dan gezellig een potje te korfballen?
Wij zijn voor onze seniorenteams dringend op zoek naar een paar extra mannen, die onze teams kunnen versterken! Dus ben jij tussen (ongeveer) de 18 en 45 jaar oud? Heb jij in het verleden wel eens gekorfbald en lijkt het jou leuk om deze fantastische sport weer in onze gezellige vereniging recreatief op te pakken? Meld je dan snel bij ons aan en dan kijken we of we voor jou een plekje kunnen vinden in een leuk team!


Neem contact op via tc@ckvunitas.nl


11-09

Unitas is het seizoen in de nieuwe ereklasse begonnen met winst op DOS Westbroek: 22-11. Zo zetten de Harderwijkse korfballers meteen een concurrent voor een plek bij de bovenste twee en plaatsing voor de kampioenspoule op afstand. ( Bron de Stentor )


Lees verder

08-09

Afgelopen zaterdag hebben we HEAU als Diamant-sponsor mogen verwelkomen! HEAU is het bedrijf van Sicco Postma. Sicco is al jaren verbonden aan onze vereniging als trainer, sponsor, commentator bij de livestream en veel andere taken. Hij heeft nu dus de stap gemaakt naar Diamant-sponsor. De Diamant-sponsors koppelen we aan de wedstrijdoutfit van de selectie en daarom is HEAU sinds kort zichtbaar op de broekjes en rokjes van de selectie.

HEAU is een bedrijf wat werkt in de gevelafwerking en montage, zo zijn ook de aluminium ramen en deuren van onze accommodatie door HEAU gemonteerd!

Afgelopen zaterdag hebben we het contract getekend op een mooie avond samen met de selectie onder het genot van een hapje en drankje. Op de foto zijn Sicco en Iza namens HEAU, Lara namens de selectie en Tjardo en Jan vanuit de sponsorcommissie te zien.

Sicco bedankt namens de vereniging!

 


06-09

Zaterdag 9 september belooft het weer een prachtige zonnige dag op het sportpark te worden. Daarom pakken we tussen de middag uit met een heerlijk broodje kipburger van de bakplaat voor slechts € 2,25!!! 

Uiteraard serveren we ‘s avonds weer een lekkere daghap. Dit keer een kipschnitzel in de boter gebakken met pittig gekruide aardappelwedges, een frisse rauwkostsalade en warme groente. Deze overheerlijke daghap voor slechts € 6,75 met unipas korting! 

Fijn als je samen met je unitas vrienden en vriendinnen lekker komt smullen.


06-09

Beste Unitassers,

Het korfbalseizoen is gelukkig weer begonnen. Om het seizoen af te trappen is er vrijdag 15 september een clinic voor de jeugd, met aansluitend een drankje in het clubhuis! 

Wil jij nou net zo goed schieten als Sabine Verhoef en Jonne Tönjes? Wil jij een net zo veel spelinzicht krijgen als Thomas Hoekstra? Wil jij alle rebounds winnen, net zoals Nils Aikema? Wil jij net zo snel zijn met je doorloopbal als Floor Munnik? Of wil je zo allround zijn als Pepijn Smit? Geef je dan snel op en kom naar de clinic!

De clinic voor de E- en D-jeugd is van 18:30 tot 19:30. 
Voor de C-, B-, en A-jeugd zal de clinic van 19:45 tot 20:45 plaatsvinden. 

De trainers hebben er al zin in! Jullie ook?

Voor vragen: 
Niek Matthijsse (06 82787205)


06-09

Beste leden,
Terwijl de zon heerlijk ons mooie landje verwarmd, zijn we achter de schermen druk bezig met komend seizoen. Waar we nu nog kunnen genieten van cocktails, barbecues en het strand, starten we in september met een twist.

Ben jij of ken jij degene die relatiegeschenken regelt op het werk? Of het nou gaat om dé kerstpakketten of om een mooie fles wijn; op woensdag 6 september ontvangen we jullie graag op het sportpark voor de Egbert vd Vegt Kerstpakkettenmarkt! Een gezellige avond om de zomer te bespreken bij de kerstboom, te genieten van een glas wijn en ondertussen een kijkje te nemen in de wondere wereld van kerstpakketten. Meteen regelen voor het bedrijf? Dat kan! 

Wij wensen namens Unitas/Perspectief jullie een heerlijke zomer en zien jullie graag in het volgende seizoen!
Met sportieve groet,

De Sponsorcommissie

Ps. Ook leden zijn welkom om het seizoen gezellig te openen!


05-09

Provincie Gelderland voert onderhoud uit aan Aquaduct Veluwemeer (N302) van vrijdag 8 september 21.00 uur t/m maandag 11 september 2023 6.00 uur.  Tijdens de werkzaamheden sluiten we het Aquaduct af voor doorgaand gemotoriseerd verkeer in beide richtingen. De omleidingen staan met de borden langs de weg aangegeven. Fietsers kunnen gebruik blijven maken van de fietspaden of worden ter plaatse langs het werk geleid. ( Bron: Website Gemeente Harderwijk )

Houd dus rekening met langere reistijd.


04-09

Hallo allemaal,

Op de thuiswedstrijden zijn de wedstrijden weer voorzien van een scheidsrechter. Het was weer een hele klus, er is geprobeerd rekening te houden met je eigen wedstrijd of wensen. De een zal er wat vaker op staan dan de ander, maar dat heeft te maken met wie beschikbaar is op die tijden. Dat wordt allemaal bijgehouden. Mocht je niet kunnen dan regel je op tijd vervanging bijvoorbeeld binnen je eigen team. Geef dit dan door via een appje aan mij Marjelle, ik kan het dan wijzigen zodat je in sportlink bij de wedstrijd kan.

Wil je begeleiding omdat je voor het eerst fluit of nog wat onzeker ben neem dan contact op met Corina Verhoef.
Bij Unitas doen we het met z'n allen dus ook het fluiten! Iedereen verdient een scheidsrechter.
Veel succes.

Namens de scheidsrechterscommissie en bestuur

Marjelle 0630615616
Corina 0638372498
Jesse 0639801809

Groeten Marjelle


04-09

Elk lid van de Rabobank heeft ook dit jaar weer de mogelijkheid om zijn of haar stem uit te brengen op een vereniging naar keuze. Jouw stem is dus geld waard en natuur kies je er voor om op CKV Unitas/Perspectief te stemmen. Onze vereniging valt onder regio Randmeren.

Hoe werkt het?
Vanaf 4 september tot 26 september kun je stemmen op onze vereniging. Stemmen doe je online via de Rabobank app of op je smartphone of via Rabobank mobiel bankieren op je pc, laptop of tablet. Via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap" kan je klikken op Rabo ClubSupport. Lukt dat niet loop dan bij het Rabobank kantoor in Harderwijk.

Succes en we hopen natuurlijk op veel stemmen voor onze mooie club!

 


02-09

Hierbij nodigt het bestuur van CKV Unitas/Perspectief alle Unitasleden van 15 jaar en ouder en ouders van onze jeugdleden van harte uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, die gehouden wordt op:
Woensdag 11 oktober 2023, 
aanvang 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) in de kantine
 


01-09

Hierbij de spullen die nog niet afgehaald zijn. Je kunt ze ophalen t/m 7 September bij Yinske ( +31 6 53419088 ) daarna gaan ze naar het goede doel.

Foto 1 broeken
Hummel mt M
Jogging primary nr S
Osaga  mt 152
Sportbroeken mt XS



Foto2 Trainingsjasjes
Blauwe softs Voorthuizen mt 3XL
Zwarte hummel mt 164
Zwart Jako mt S
Zwart witte band Dutchy mt152
Blauw geel kids mt 110/116
Shirts: Nike pro mt XL 
Hummel mt 128

 


Foto 3
Hoody Zwart Paris mtL
Hoody Grijs Adidas  mt M
Grijze Abercrombie 11/12jr
Zwarte CMP met rits mt 152
Zwarte ‘rocktour festival’mt158/164
Zwart trui Decathlon mt 14/15jr
Zwart lange mouw craft mt158/164
Gele trui mt 152

 


Foto 4jassen
Grijs blauw Adidas mt S
Zwart Jack Zara XXL
roze zwart ‘it’s mine’ mt 146/152
Feel donkerblauw Vans mt XL
Felblauw Spider-Man C&A mt 140
Groen gewatteerd SU mt M
Grijs vest H &M mt 146/152
roze vest Puma mt 152
Zwart vest primark mt 34/36


Foto 5 winterjassen 
Zwart Vingino mt 164
Midden Blauw dons mt S/M
Donkerblauw dons ‘name it’ mt 128
Zwart colbert JDY mt 38
Donkerblauw tijgerbont WE mt 134/140
Zwart primark mt 128
Zwart dons mt 128/134?


 


Foto 6
Zwart north face mt S
Superset shirt mt XXL 
Donkerblauw vestje Hema mt 134
Verschillende bandages
Hummel oranje jas mt XL 
Witte en geruite sjaal 
Toilet-make-uptasje met inhoud 
Donkerblauwe Schoenentas


01-09

Binnenkort komt er weer een super mooie presentatiegids uit. Deze gids wordt verspreid onder leden, relaties en sponsoren.

Er is nog advertentieruimte beschikbaar, dus mocht je het leuk vinden om je bedrijf onder de aandacht te brengen, dan is dit mogelijk!

De volgende ruimte hebben we nog beschikbaar:

Hele A4 pagina      € 400,- ex BTW
Kwart A4 Pagina    € 125,- ex BTW

Mocht je interesse hebben, neem dan contact op via sponsoring@ckvunitas.nl


Sponsorcommissie