Nieuws archief van september 2023

29-09

Met ingang van dit seizoen zijn we blij om Inform aan ons sponsornetwerk toe te voegen. Inform neemt de sponsoring van Unitas/Perspectief 5 op zich, heb jij ze al zien stralen in hun mooie pakken en shirts?

Inform is een Harderwijks bedrijf wat gespecialiseerd is in Huisvesting & Projectinrichting. Zo verzorgen ze al geruime tijd de inrichtingen van onze hoofdsponsor Perspectief! Als fullservice projectbureau op het gebied van huisvesting, interieurarchitectuur en projectinrichting laat Inform niets aan het toeval over. Inform kan jouw bedrijf helpen met huisvestingadvies, projectmanagement, bouwmanagement, facilitymanagement en interieurarchitectuur. 

Ben jij opzoek naar een advies over de inrichting van jouw bedrijf? Wil jij net zo’n prachtige inrichting als bijvoorbeeld Rabobank Randmeren of Camas IT in Harderwijk? Neem contact op met Inform. 

Afgelopen week heeft Inform ook haar vierjarig contract getekend op Sportpark Slingerbos. Vanuit de hele vereniging; Welkom!


29-09

In de aanloop naar het WK Korfbal in Taiwan speelt TeamNL maar één oefenwedstrijd. De keuze van bondscoach Jan Niebeek is gevallen op Unitas als sparringpartner vanwege de goede ploeg, weerstand, organisatie en ambiance. De Harderwijkse korfballers maken de verwachtingen waar en bieden de internationals serieus partij..

 

De lees verder  redirect u naar de externe website van Harderwijkse zaken.


Lees verder

27-09

a.s. zaterdag 30 september ben ik op zoek naar 2 scheidsrechters ivm blessures

wie wil er fluiten!!!!

C3 12.15 uur tegen Sparta C2

D3 10.15 uur tegen de Meeuwen D3

tel: 0630615616


26-09

Twee weken voor hun vertrek naar Taiwan spelen de internationals van TeamNL Korfbal in Harderwijk een oefenpot tegen Unitas. De Harderwijkse korfballers bieden in vijf keer 10 minuten prima partij: 18-31.

Lees het volledige bericht op de pagina van de Stentor

 


Lees verder

26-09

Op deze derde speelronde van het seizoen stond de uitwedstrijd tegen Dos’46 op het programma. De enige uitwedstrijd waarbij zowel 1 als 2 tegen dezelfde tegenstander mochten aantreden. Met daarbij net als vorige week weer een heel groot aantal meegereisde supporters, waarvoor dank! Het tweede bood goed partij tegen de reserves van Dos’46, maar bleef uiteindelijk net aan de verkeerde kant van de score, 17-16. Vervolgens was het de beurt aan het vlaggenschip.


Lees verder

26-09

In een spannende korfbalwedstrijd tussen Unitas 2 en DOS'46 2 reisde Unitas af naar Nijeveen voor hun derde competitiewedstrijd. Unitas had tot dusver 4 punten behaald in de competitie, terwijl DOS'46 2 op 2 punten stond. Dit betekende dat Unitas 2 de kans had om hun voorsprong te vergroten naar 4 punten.


Lees verder

25-09

UPDATE:
Goed nieuws! Vanwege de fijne medewerking van VVH hebben wij dinsdag 26 september toch Sypel I tot onze beschikking. Dit betekent dat er dus veel meer mensen kunnen komen om te genieten van de oefenwedstrijd van ons vlaggenschip tegen Team NL. Heb je nog geen kaartje, koop die dan via deze link. De wedstrijd begint om 19.30 uur (zaal open om 19.00 uur). Zien we jullie dan? 
VVH... bedankt namens de leden en supporters van Unitas/Perspectief!


Dinsdag 26 september speelt Unitas / Perspectief een oefenwedstrijd tegen TeamNL korfbal.  Wil je erbij zijn? koop dan snel je tickets via : https://app.clubcollect.com/forms/nl/ckv-unitas-pers/unitas-1-team-nl-26-september-om-19-30-uur  . Kan je er niet bij zijn? geen probleem.  Via ons Youtube kanaal zenden we een livestream uit. 


22-09

REMINDER: Morgen zijn de eerste teams aan de beurt. we hebben een strak schema dus kom aub optijd. De foto's worden gemaakt in de RSG. Volg het pad tegenover de parkeerplaats bij het clubhuis.  

23 september en 7 oktober is het tijd voor de jaarlijkse teamfoto’s. Ook zullen er individuele spelerfoto’s gemaakt om in de KNKV app te plaatsen. Door de strakke planning is het helaas niet mogelijk om te ruilen. Alle teams zijn voor hun wedstrijd ingepland, om ervoor te zorgen dat (bijna) iedereen erbij kan zijn! Wil je zien wanneer jouw team aan de beurt is? lees dan snel verder


Lees verder

22-09

Beste Klaverjassers

In verband met verhuur clubgebouw sportpark Slingerbos starten we een week eerder namelijk op vrijdagavond 22 september. 
De inleg blijft € 5.00 per speelavond. Op de competitieavonden hebben we een 1e, 2e en 3e prijs.

Met het Kerstklaverjassen zijn er meer prijzen en is er ook een verloting. Deze avond telt niet mee voor de competitie, maar is ook vooral bedoeld voor diegene die niet met de competitie kunnen of willen meedoen. Op de slotavond is de prijsuitreiking met ook weer een verloting.

De inloop is vanaf 19.30 uur met het verzoek om wel ruim op tijd te komen i.v.m. het eventueel compleet maken van de laatste met vier spelers via een belrondje.

De datums van de speelavonden zijn ( onder voorbehoud ):

22 september aanvang 20:00
27 oktober aanvang 20:00
24 november aanvang 20:00
15 december aanvang 20:00 (kerst klaverjassen)
26 januari aanvang 20:00
23 februari aanvang 20:00
29 maart aanvang 20:00
26 april aanvang 20:00
24 mei aanvang 19:30 (eind avond met prijsuitreiking)

Schrijft u deze datums en tijden op uw kalender of in uw agenda zodat u het niet kan vergeten en onnodig voor verrassingen komt te staan.

We hopen u allen in goede gezondheid weer te mogen ontvangen voor een gezellig potje klaverjassen.

Hartelijke groeten en tot 22 september

Bertha en Teunis 


20-09

Waarschijnlijk heb je vorig seizoen het reclamebord al zien hangen op het hoofdveld van onze accommodatie. Sinds afgelopen seizoen is Garage Mastenbroek sponsor geworden. Jeroen en Vera Kroon zijn eigenaar van de garage en zijn via Erik Schuiling in contact gekomen met Unitas. Jeroen: "We hadden een feestje van Erik bij Unitas en zagen dat er op het hoofdveld nog geen sponsorbord van een garage hing, dus toen hebben we contact opgenomen met de sponsorcommissie."


Lees verder

20-09

Op een zonnige dag in Gorredijk vond de korfbalwedstrijd plaats tussen LDODK 3 en Unitas 2. Vanaf het eerste fluitsignaal was duidelijk dat Unitas de overhand had in deze wedstrijd. Het beloofde geen spannende wedstrijd te worden.

Unitas begon sterk aan de wedstrijd en wist al snel de korf te vinden. Voornamelijk verdedigend zat het ook goed in elkaar bij Unitas, waardoor LDODK moeilijk tot scoren kwam. De rust werd bereikt met een comfortabele 1-8 voorsprong voor Unitas.


Lees verder

19-09

Zaterdag 16 september stond voor Unitas de eerste uitwedstrijd van het seizoen 2023/2024 op het programma. Qua afstand een prettige tegenstander, want het is even geleden dat er in de competitie op deze afstand uitwedstrijden gespeeld konden worden. Dit betekent echter niet dat Spirit een mindere tegenstander is, het is een vereniging die de laatste jaren snel naam voor zichzelf aan het maken is. Bij aankomst was er dan ook een prachtig complex te zien in Voorthuizen. De Harderwijkers hadden de eerste wedstrijd gewonnen van Dos (W) 1 en de Voorthuizenaren hadden een zware kluif gehad en verloren van Dos ’46 1 in Nijeveen.


Lees verder

14-09

Zaterdag stond de eerste competitiewedstrijd in de reserve ereklasse voor Unitas/Perspectief 2 op het programma. De tegenstander was AVO die de tocht vanuit Assen heeft gemaakt. Unitas/Perspectief 2 heeft voor het officiële seizoen begon oefenwedstrijden gespeeld tegen; DVO, Wageningen en TOP. In deze wedstrijden werd goed weerstand geboden en we gingen daarom ook met vertrouwen de wedstrijd in.

 


Lees verder

14-09

Wat is er nou leuker dan gezellig een potje te korfballen?
Wij zijn voor onze seniorenteams dringend op zoek naar een paar extra mannen, die onze teams kunnen versterken! Dus ben jij tussen (ongeveer) de 18 en 45 jaar oud? Heb jij in het verleden wel eens gekorfbald en lijkt het jou leuk om deze fantastische sport weer in onze gezellige vereniging recreatief op te pakken? Meld je dan snel bij ons aan en dan kijken we of we voor jou een plekje kunnen vinden in een leuk team!


Neem contact op via tc@ckvunitas.nl


11-09

Unitas is het seizoen in de nieuwe ereklasse begonnen met winst op DOS Westbroek: 22-11. Zo zetten de Harderwijkse korfballers meteen een concurrent voor een plek bij de bovenste twee en plaatsing voor de kampioenspoule op afstand. ( Bron de Stentor )


Lees verder

08-09

Afgelopen zaterdag hebben we HEAU als Diamant-sponsor mogen verwelkomen! HEAU is het bedrijf van Sicco Postma. Sicco is al jaren verbonden aan onze vereniging als trainer, sponsor, commentator bij de livestream en veel andere taken. Hij heeft nu dus de stap gemaakt naar Diamant-sponsor. De Diamant-sponsors koppelen we aan de wedstrijdoutfit van de selectie en daarom is HEAU sinds kort zichtbaar op de broekjes en rokjes van de selectie.

HEAU is een bedrijf wat werkt in de gevelafwerking en montage, zo zijn ook de aluminium ramen en deuren van onze accommodatie door HEAU gemonteerd!

Afgelopen zaterdag hebben we het contract getekend op een mooie avond samen met de selectie onder het genot van een hapje en drankje. Op de foto zijn Sicco en Iza namens HEAU, Lara namens de selectie en Tjardo en Jan vanuit de sponsorcommissie te zien.

Sicco bedankt namens de vereniging!