Nieuws archief van april 2024

30-04

Vanavond spelen Unitas/Perspectief 2 en 5 oefenwedstrijden tegen Telstar 1 en 2. Mocht je vanavond nog niks te doen hebben, wees welkom.


29-04

Zoals jullie wellicht al gemerkt hebben zijn de prijzen in de sportkantine Slingerbos voor vrijwel alle producten bij aanvang van de voorjaarscompetitie verhoogd.

Dit heeft alles te maken met de sterk gestegen inkoopkosten. Oorzaak is de alsmaar doorgaande inflatie en stijgende loon- en productiekosten. Daarboven op heeft de overheid de belastingen (suikertaks) op frisdrank, vruchtensappen en alcoholvrijbier enorm verhoogd. Ook de accijns op alcoholhoudende dranken is met bijna 8,5% gestegen. De kantinecommissie zag zich dan ook genoodzaakt een deel van deze stijgende kosten door te berekenen. Wel hebben we juist rekening gehouden met houders van de ‘Unipas’. Juist nu loont het zeer de moeite om de Unipas te gebruiken, zodat je 10% korting krijgt op je aankoopbedrag.

De vrijwilligers van de kantinecommissie heten je weer van harte welkom in de sportkantine Slingerbos


26-04

Zaterdag 27 April 2024 zal de contributie over 1ste kwartaal 2024 geïnd gaan worden met als omschrijving “Contributie 1ste kwartaal 2024”

Mocht je vragen hebben met betrekking tot de inning van de contributie neem dan gerust contact met ons op via de mail met penningmeester@ckvunitas.nl

Graag onder vermelding van je naam en telefoonnummer.


25-04

Uitbreiding technische staf
Vanaf het nieuwe seizoen zal Tom Stoffelsen (45) toetreden tot de technisch staf van de selectie. Tom zal als individuele trainer een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze selectiespelers. Daarnaast zal Tom in combinatie met Peter Vedder, Unitas/Perspectief 2 trainen en coachen.

Met Tom halen we een bekend gezicht terug naar de club, een echt ‘korfbaldier’. In het verleden heeft Tom bij Unitas/Perspectief verschillende rollen vervuld. Van het opzetten van het jeugdbeleid, tot het trainen en coachen van verschillende jeugdteams. Ook als (interim)trainer bij de selectie hebben we Tom in actie gezien. Na een periode van zes jaar keerde Tom terug naar zijn jeugdliefde De Meeuwen om daar 5 jaar als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Momenteel heeft Tom de junioren van de Meeuwen onder zijn hoede waarmee hij promoveerde naar de hoofdklasse. Ook komend seizoen blijft hij in een bepaalde rol verbonden aan de junioren in Putten.

Na het aanstellen van Peter Vedder en Tom Stoffelsen is de technische staf voor volgend seizoen rond. Een technische staf boordevol kwaliteit, talent en ervaring! We kijken dan ook uit naar een mooie samenwerking!
Tom Stoffelsen

Versterking
Ook in de selectie is er mooi nieuws te melden: Marrit van de Kamp (22) sluit vanaf komend seizoen aan bij onze mooie groep. Marrit, afkomstig uit Ermelo, begon haar korfbalcarrière bij Dindoa. Vanaf haar 14e is zij gaan spelen bij De Meeuwen. Via de C1 doorliep zij alle selectieteams en sinds 3 jaar maakt zij deel uit van het vlaggenschip van onze ‘buren’.
Marrit, in het dagelijks leven fysiotherapeut, is een aanvallende speelster met de drive en mentaliteit om echt beter te worden. We zien in haar een welkome versterking die zich met de weerstand tijdens trainingen en wedstrijden op het niveau waarop we acteren, goed kan doorontwikkelen.
Marrit, heel veel plezier en succes! Welkom bij Unitas/Perspectief!

Marrit van de Kamp


Afscheid
Sabine Verhoef maakt komend seizoen geen deel meer uit van onze selectie. Zij vertrekt naar LDODK/Rinsma Modeplein. Een aderlating voor Unitas, maar bovenal een fantastische stap voor haar.
Sabine kwam via Dindoa terecht in Unitas/Perspectief A1, waarvandaan zij als talent direct doorstroomde naar de hoofdmacht. Al snel ontwikkelde zij zich tot een bepalende speelster in de groep en viel zij op met mooie acties, veel goals en goed verdedigend werk in de één tegen één. Na mooie successen, waaronder natuurlijk twee keer promotie naar de Korfbal League, maakt zij nu de volgende stap. Een stap naar de top van de Korfbal League. Een stap die we haar gunnen. We blijven haar natuurlijk volgen, sterker nog, we gaan haar tegenkomen!
Sabine, heel veel geluk en succes in Gorredijk!

Technische Commissie


24-04

Op dinsdag 23 april kwam het verdrietige bericht binnen dat ons erelid mevrouw Wilhelm, op 91- jarige leeftijd is overleden.

Hierbij de rouwkaart, leden van Unitas zijn uitgenodigd om bij de rouwdienst aanwezig te zijn.


Lees verder

23-04

Beste Klaverjassers

In verband met verhuur clubgebouw sportpark Slingerbos starten we een week eerder namelijk op vrijdagavond 22 september. 
De inleg blijft € 5.00 per speelavond. Op de competitieavonden hebben we een 1e, 2e en 3e prijs.

Met het Kerstklaverjassen zijn er meer prijzen en is er ook een verloting. Deze avond telt niet mee voor de competitie, maar is ook vooral bedoeld voor diegene die niet met de competitie kunnen of willen meedoen. Op de slotavond is de prijsuitreiking met ook weer een verloting.

De inloop is vanaf 19.30 uur met het verzoek om wel ruim op tijd te komen i.v.m. het eventueel compleet maken van de laatste met vier spelers via een belrondje.

De datums van de speelavonden zijn ( onder voorbehoud ):

22 september aanvang 20:00
27 oktober aanvang 20:00
24 november aanvang 20:00
15 december aanvang 20:00 (kerst klaverjassen)
26 januari aanvang 20:00
23 februari aanvang 20:00
29 maart aanvang 20:00
26 april aanvang 20:00
24 mei aanvang 19:30 (eind avond met prijsuitreiking)

Schrijft u deze datums en tijden op uw kalender of in uw agenda zodat u het niet kan vergeten en onnodig voor verrassingen komt te staan.

We hopen u allen in goede gezondheid weer te mogen ontvangen voor een gezellig potje klaverjassen.

Hartelijke groeten en tot 22 september

Bertha en Teunis 


22-04

Afgelopen zaterdag stond er voor onze oudste kangoeroes een spannende dag te wachten.
Er stond een driekamp op de planning, hun allereerste wedstrijden! De eerste wedstrijd trad Unitas aan tegen Rood-wit.


Lees verder

19-04

Goedemiddag voor morgen met spoed nog op zoek naar 2 scheidsrechters D4 10.15 uur en de F5 10.00 uur wir kan er fluiten

 


17-04

Blij zijn wij om te kunnen melden dat met ingang van seizoen 2024/2025 Maarten van Erp en Lara Kreikamp verantwoordelijk zullen zijn voor Unitas/Perspectief A1. Maarten (32) was jaren lang actief als speler waarvan de laatste jaren in Kampen bij Wit-Blauw. Naast z’n ervaring als speler is hij ruim 10 jaar lang trainer van de jongere regioteams waaronder District Noord en de laatste jaren van RTC Randmeren. Als opleidingsdocent binnen de KNKV heeft hij meerdere jeugdtrainers opgeleid.


Lees verder

16-04

Deze week bereikte ons het nare bericht van het overlijden van Jaap Landman. Op zondag 14 april is hij, in de aanwezigheid van zijn naasten, overleden. Wij kennen Jaap als een trouwe supporter van onze selectie waar zijn dochter Jolien en schoonzoon Jort in spelen. Jaap zal zeker gemist worden! Wij willen Marian, zijn gezin en familie heel veel sterkte wensen in de komende periode. 

Het bestuur


Lees verder

15-04

Inmiddels al 109 enthousiaste Unitassers die meegaan, van de A tot en met de kangoeroes. Ben jij er ook bij? Opgeven kan vandaag voor het laatst: INSCHRIJVEN UNITAS/POS ZONWERING JEUGDKAMP 2024

Hartelijke groet, de kampstaf


15-04

Na 1,5 jaar alleen maar trainen is het eindelijk zo ver; 
Vrijdag 19 april spelen wij met (4x4) een wedstrijd 8 tegen 8
De wedstrijd begint om 20.00 uur en ja de kantine is open .
Alles is geregeld voor een avond TOP korfbal met als tegenstander het altijd lastige SKF . Uiteraard is de toegang gratis wees er snel bij want het kan best druk worden

Groeten van ons 4x4


12-04

Op woensdag 8 mei komt Team NL naar KV Wolderwijd. De internationals geven een clinic aan de F, E en D jeugd. En hoe leuk: de jeugd van Unitas/Perspectief is ook welkom om deel te nemen! Je kan je aanmelden via de het aanmeldformulier op de website van Wolderwijd: https://kvwolderwijd.nl/nieuws/team-nl-korfbal-clinic-aanmelden-kan-vanaf-nu/


12-04

Onze trouwe sponsor Trendz Harderwijk doet mee met de Modewinkel Awards 2024! Dus roepen we al onze volgers en leden op om te stemmen! 

Stemmen kan via www.modewinkelawards.nl/trendz-harderwijk

Elke stem telt, dus we kunnen samen laten zien hoe erg we de steun en sponsoring van Trendz waarderen! #ModewinkelAwards


11-04

In 2021 zijn de bondsraadsleden, de vertegenwoordigers namens de verenigingen binnen het bestuursmodel van het KNKV, gekozen voor de periode tot en met juni 2024. Dat betekent dat alle bondsraadsleden per 1 juni aanstaande aftreden. Een gedeelte van hen is herkiesbaar, maar we zijn ook weer op zoek naar kandidaat-bondsraadsleden voor de nieuwe verkiezingsperiode! Zitten er kandidaat-bondsraadsleden bij Unitas / Perspectief?

Wat doet de bondsraad?
De bondsraad bestaat uit gekozen vertegenwoordigers namens de korfbalverenigingen. Zij vormen de brug tussen de verenigingsbelangen en de strategische koers van het KNKV. Bondsraadsleden zijn de vertegenwoordigers namens de verenigingen in een regio, die met ons meedenken en -werken aan de ontwikkeling en toekomst van korfbal.

Waarom is de bondsraad belangrijk?
Over grote beslissingen die het KNKV neemt, moet door de bondsraad besloten worden tijdens bondsraadsvergaderingen. Bondsraadsleden vertegenwoordigen de verenigingen uit hun eigen regio. Is er geen bondsraadslid uit jouw regio aanwezig bij een bondsraadsvergadering? Dan gaat de stem namens de verenigingen in je regio helaas verloren. Dat willen we als KNKV natuurlijk voorkomen en daarom is het heel belangrijk dat elke regio door een bondsraadslid wordt vertegenwoordigd!

Werf jij met ons mee?
De volledige profielschets van een bondsraadslid vind je hier. Daarnaast staat hier meer informatie over de bondsraad, onder andere over de mogelijkheid van een duo-functie. Je kan je tussen 14 maart en 1 mei aanmelden via dit formulier.

Hoe ziet de verkiezingsperiode eruit?
Op 13 mei maken wij de lijst van kandidaat-bondsraadsleden bekend. Tussen 13 mei en 2 juni kan er gestemd worden door alle verenigingen. Het stemmen gebeurt binnen de Mijn Korfbal-omgeving door de voorzitter van de vereniging. Op 20 juni stelt het bondsbestuur de verkiezingsuitslag vast en worden de kandidaten en verenigingen geïnformeerd. Vanaf 25 juni, de dag na de bondsraadsvergadering van 24 juni, zijn de nieuwe leden in functie. De zittingstermijn van de gekozen bondsraadsleden is tot en met juni 2027.

Meer informatie en vragen
Wil je meer informatie of heb je vragen over kandidaat-bondsraadsleden en/of de verkiezingen? Neem dan contact op met je verenigingsadviseur.


10-04

as zaterdag is het clubhuis geopend om de zaalfinale te kijken. vanaf 13:30 is het clubhuis geopend om de junioren en de senioren zaalfinale te kijken.

Wees welkom


09-04

Op 28 en 29 mei is het jaarlijkse JAM Schoolkorfbaltoernooi bij onze vereniging! Uiteraard hebben we weer ontzettend veel vrijwilligers nodig. Geef je nu alvast op om te fluiten en zet het in je agenda.

We werken dit jaar met tijdsvakken. Vul na de leesverder in welk tijdstip/tijdstippen jou het beste uitkomen. Als je je opgeeft vanaf 18.30 uur, is dat het tijdstip waarop je ingedeeld kan worden om te fluiten.


Lees verder

08-04

Hi allemaal, hierbij de tweede hint door Corné. Kun jij raden waar we naartoe gaan? Laat je voorspelling achter in de DM van @poszonweringunitaskamp2024.

Inmiddels hebben al 88! Unitassers zich opgegeven. Jij gaat toch ook nog mee? Je kunt je opgeven tot 15 april dus wacht niet te lang! Update 8 april: op basis van het aantal aanmeldingen gaat ook de D-jeugd in een tent.

Groetjes van de kampstaf!


07-04

Het is de avond van de dag na de avond van de dag ervoor, en ik heb de laatste vijf minuten van de finale van de Korfbal League 2 al zes keer teruggekeken, en de laatste seconden misschien wel al dertien keer: ik had veertien keer kippenvel. Het was een memorabele avond, die door de geluksvogels in de hal ter plekke beleefd werd, en door de thuisblijvers op de bank. Of, zoals ik, afwisselend op de wc, in de keuken, in de tuin, op de bank en tegen het plafond. Toen we twee punten achter stonden, en de goal in het aanvalsvak van Daan maar niet goed viel, was de spanning in huis te veel voor me. Hoe de toeschouwers zich in de zaal zich moeten hebben gevoeld, kan ik me amper voorstellen.


Lees verder

07-04

Het werd een prachtige avond voor de korfballers van Unitas en de 450 supporters uit Harderwijk in de met 1500 toeschouwers uitverkochte PKC-hal in Papendrecht. Een avond die in veel opzichten deed denken aan de memorabele hoofdklassefinale van 2022 tegen HKC (15-18), toen Unitas voor het eerst de Korfbal League bereikte. Dat gebeurde zaterdag opnieuw: na een inhaalrace uit geslagen positie (10-14) zorgde Noah Bijsterbosch met de 18-17 in de allerlaatste seconde voor een ongekende ontlading.


Lees verder

06-04

 

Unitas / Perspectief wint Korfballeague 2 finale en keert terug in de korfballeague door een heerlijke goal in de slot seconde van Noah Bijsterbosssss

Foto's: WVZ fotografie


06-04

Toen ik een maand geleden na de cruciale nederlaag tegen Mid Fryslan in De Sypel om me heen keek, zag ik dat alle energie uit de zaal was verdwenen: als een hopeloos lek en verschrompeld ballonnetje leek het seizoen leeg te lopen, en het publiek verliet teleurgesteld en gebutst de tribune. En kijk ons nu eens: trots en fier staan we toch maar weer in de finale.


Lees verder

06-04

Mocht je nu vanmiddag niet naar de Dindoa hal kunnen komen om de A1 naar de overwinning te schreeuwen, of mocht je nou niet naar Papendrecht kunnen voor de Korfballeague 2 finale, geen nood.  er zijn livestreams beschikbaar. 

Unitas / Perspectief A1 - Fortuna A1

 

De finale


05-04

Aanstaande zaterdag speelt onze A1 de 2e playoff wedstrijd tegen Fortuna.
Helaas kunnen onze junioren niet in onze eigen Sypel spelen en speelt men in Ermelo in de Dindoa hal om 15:00.
Vanwege de grote belangstelling is er voor gekozen om ook voor deze wedstrijd met een kaartverkoop te werken.
Kaarten voor deze wedstrijd waren snel uitverkocht, volle bak dus! Afgelopen week is er met man en macht gewerkt om hier toch weer een feest van te gaan maken. Voor de thuisblijvers is de wedstrijd te volgen op ons Youtubekanaal: https://youtube.com/live/Zv6K-QFQMms?feature=share

Fiets
Zaterdag is natuurlijk ook een reguliere competitiedag bij Dindoa. Wij willen jullie daarom ook vragen om zo veel mogelijk per fiets te komen naar Ermelo. Uiteraard compleet in het ORANJE! 

Tot morgen in Ermelo!

Bestuur


04-04

Beste Unitassers,

Met de spannende finale in het vooruitzicht en de adrenaline die door ons heen stroomt, is het tijd om ons voor te bereiden op een reis vol energie en vastberadenheid naar Papendrecht. We begrijpen dat tijd van onschatbare waarde is, vooral omdat we samen willen reizen en ons volledig willen concentreren op de uitdaging die ons te wachten staat.
Hoewel we allemaal graag van een uitgebreide maaltijd zouden genieten, begrijpen we dat dit niet haalbaar is in de beperkte tijd die we hebben. Daarom hebben we besloten om een buffet te organiseren, zodat we allemaal snel kunnen genieten van een smakelijke hap voor onderweg. Op die manier kunnen we ons focussen op onze reis en de finale die voor ons ligt.
Van 17.00 uur tot 17.30 uur staat er een buffet voor jullie klaar. Dit betekent dat de keuken vanaf 16.00 uur gesloten zal zijn, zodat we ons volledig kunnen richten op het bereiden van deze heerlijke traktatie voor ons allemaal.

Als je graag gebruik wilt maken van dit buffet, vragen we je vriendelijk om je van tevoren aan te melden via onderstaande link en een bedrag van € 7,50 te betalen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er voldoende voorraad is voor iedereen.
https://app.clubcollect.com/forms/nl/ckv-unitas-pers/buffet-voor-de-reis-naar-papendrecht

Het buffet omvat:

  • Een hartig warm broodje
  • Een verfrissend koud broodje
  • Een heerlijke candybar
  • Een hydraterend flesje water

Zorg ervoor dat je je aanmelding voltooid vóór vrijdag 3 april om 17.00 uur, zodat we onze inkopen hierop kunnen afstemmen en ervoor kunnen zorgen dat iedereen optimaal kan genieten van deze traktatie voor onderweg.
Laten we ons verheugen op de reis die voor ons ligt en samen uitkijken naar een succesvolle finale!
De kantinecommissie


04-04

Aankomende zaterdag vindt de finale plaats bij PKC/Vertom om 20.00 uur. 
De verkoop is gestart!
Hoe gaat het in zijn werk?

Er zullen bussen gaan rijden en er zijn losse tickets te koop. De prijzen zijn als volgt:

 
De bussen vertrekken vanaf het Slingerbos om 17.45 uur (17.30 verzamelen).
Er is geen verkoop van drinken in de bus.

Van PKC/Vertom krijgen wij bandjes, die opgehaald kunnen worden bij het clubgebouw aan het Slingerbos. Let op: je kunt dus NIET zonder bandje zelf naar PKC/Vertom gaan.
De bandjes kunnen op de volgende momenten afgehaald worden bij Marieke Schilderman in het clubgebouw:
Vrijdag 5 april van 18.00 tot 20.00 uur
Zaterdag 6 april van 9.00 tot 12.00 uur


03-04

Beste allen

Gisteravond plaatst het eerste zich voor de finale. Wat een feest! Zaterdag wordt de strijd gestreden in Papendrecht. Daarnaast speelt de A1 as zaterdag tegen Fortuna. Hierover volgen nadere berichten.

Ik wil daarnaast aangeven dat we inmiddels ook weer buiten gestart zijn. Door alle hectiek van de play offs zou je bijna vergeten dat de buitencompetitie inmiddels weer gestart is. Alle dank voor iedereen die de opstart mogelijk maakt. Zonder jullie inzet zouden we nergens zijn. op naar een paar mooie maanden.

Wat een vereniging!!! 

Het Bestuur


03-04

Vrijdag, zaterdag en gisteren werd bij Barcelona weer een Europeesch Kampioenschap voor teams onder 19 jaar gespeeld. Jeroen Boonstra werd na een tot nu toe uitmuntend zaalseizoen geselecteerd door Bondscoach Simons. Nederland U19 pakte de Europese kampioenstitel na een zinderende finale tegen België U19 met 14-8. De ploeg had het moeilijk tegen de belgen en kon pas afstand nemen na een geweldige onehander van onze Jeroen! Kijk de goal vooral even terug op minuut 58:10 van de livestream.

Jeroen namens de gehele club van harte gefeliciteerd! #Trots

Nederlandu19europeeskamioen - Nederlandu19europeeskamioen


02-04

Door de 23-25 overwinning op AWDTV / Ijskouddebeste staat Unitas / Perspectief in de KorfbalLeague 2 finale in Papendrecht

 


02-04

Afgelopen zaterdag werd de eerste play-off in strijd om de promotie naar de Korfbal League gespeeld in Harderwijk. Een uitverkochte hal schreeuwde de thuisploeg naar de overwinning tegen het Amsterdamse AW/DTV.  Balsponsor van deze wedstrijd was Admi Flevo.

Admi Flevo is het Harderwijkse boekhoudersbedrijf van Pieter Brandsen. Sinds 2007 is hij in bedrijf en maakt graag tijd voor uw specialisme. Pieter noemt zichzelf uw financiele duizendpoot, dus is van alle markten thuis. 
Heeft u een boekhoudkundige uitdaging, of bent u op zoek naar een boekhouder? Denk eens aan Admi Flevo!
Nog geen lid van het sponsornetwerk van Unitas/Perspectief, maar wel benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op via sponsoring@ckvunitas.nl.01-04

UPDATE 01-04-2024 11:50:

Er zijn gisteren veel aanmeldingen geweest voor de kaarten bij AW.DTV, helaas hebben we maar 150 kaarten ter beschikking gekregen, we zullen dus mensen moeten teleurstellen. 

Inmiddels zijn de mails verzonden naar de mensen die WEL een kaart hebben weten te bemachtigen. Jullie hebben tot 01-04 20:00 de tijd om de betalingen af te ronden. Alleen dan heb je een kaart! Indien je toch NIEt wilt zeg dan aub af zodat we andere mensen kunnen blij maken.

Er zal 1 bus gaan rijden, deze vertrekt vanaf de Sypel om 18:30 (verzamelen om 18:15)!

Heb je nou geen kaarten kunnen kopen, dan kun je ook naar de kantine van Unitas gaan (aan het Slingerbos) waar de livestream van de wedstrijd bekeken kan worden. Ook daar een gezellig feestje dus! Op naar de winst en de KL2-finale op 6 april!
Inprincipe wordt er dinsdagavond niet getraind zodat iedereen de mogelijkheid heeft om een kaartje te bemachtigen en de wedstrijd kan kijken. Maar alles gaat in overleg met de trainers.

 

UPDATE 31-03-2024 19:06 : De verkoop van kaarten is nu gestopt i.v.m. het grote aantal aanvragen. We gaan nu aan de slag met het filteren van o.a. ongeldige aanmeldingen. Degenen die kaartjes kunnen kopen ontvangen uiterlijk morgenochtend een betaallink.

Gisteren heeft ons vlaggenschip de 2e play-offwedstrijd gewonnen van AW.DTV; dat zal niemand ontgaan zijn. Dit betekent dat er een 3e beslissende play-offwedstrijd gespeeld gaat worden. Deze wedstrijd vindt wederom plaats bij AW.DTV in Amsterdam en wel op dinsdag 2 april om 20.30 uur. De winnaar van deze wedstrijd zal naar de KL2-finale gaan op zaterdag 6 april!

Ook voor deze wedstrijd is een bus geregeld en er zijn ook weer losse tickets te koop. Een ticket voor de bus (inclusief toegang tot de wedstrijd) kost € 20,--. Er kunnen ook losse tickets besteld worden; deze kosten € 5,--. 

De bus vertrekt om 18.30 uur vanaf de Sypel (18.15 uur aanwezig zijn). 

Hoe gaat de kaartverkoop in zijn werk? 
Vul dit webformulier in en maak hierbij de keuze of je 1 of 2 kaartjes (dus maximaal 2 kaartjes per persoon) wilt en of je met de bus wil gaan of op eigen gelegenheid.

Let op!!! Door het invullen heb je niet automatisch kaarten bemachtigd. Indien je de kaarten daadwerkelijk kunt kopen, krijg je op maandag van ons een mail met een betaallink (dit gebeurt op basis van volgorde van aanmelden). Heb je maandagavond geen bericht van ons ontvangen, betekent dit helaas dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn. We hopen op deze manier iedereen een kans te geven om kaarten te kopen en we er een mooi feestje van kunnen maken dinsdag.

Heb je nou geen kaarten kunnen kopen, dan kun je ook naar de kantine van Unitas gaan (aan het Slingerbos) waar de livestream van de wedstrijd bekeken kan worden. Ook daar een gezellig feestje dus! Op naar de winst en de KL2-finale op 6 april!
Inprincipe wordt er dinsdagavond niet getraind zodat iedereen de mogelijkheid heeft om een kaartje te bemachtigen en de wedstrijd kan kijken. Maar alles gaat in overleg met de trainers

 


01-04

Oplopen tijdens de Finale? 

Als Unitas Perspectief 1 dinsdagavond wint van AWDTV dan staan ze zaterdag 6/4 in de finale!!! Deze wordt gespeeld bij PKC in Papendrecht om 20:00.

Speel jij in de D, E, F of Kangoeroes en zie jij jezelf al oplopen tijdens deze spetterende finale? Stuur dan voor dinsdagmiddag 2 april 17.00 uur een mail naar diana_online@hotmail.com

Vermeld in de mail je naam en in welk team je speelt en misschien word jij wel ingeloot! Let op: indien je wordt ingeloot is er GEEN gratis kaartje voor de ouder (s). 

Groetjes van Diana Erades


01-04

Sporthal De Sypel was met 800 toeschouwers tot de laatste plaats uitverkocht, zelfs op de vloer stonden de supporters. In een uitzinnige ambiance lieten de korfballers van Unitas weer zien waardoor ze in 2022 de Korfbal League bereikten. Met een enorme hoeveelheid energie werd AW.DTV het eigen spel onmogelijk gemaakt: 20-18. Unitas dwong hiermee een beslissende derde wedstrijd af, komende dinsdag in Amsterdam.
 


Lees verder