Nieuws archief van juni 2022

29-06

Op allerlei manieren hebben we geprobeerd de onderstaande vacatures in te vullen. Dat is helaas niet gelukt. We merken dat veel leden en betrokken ouders ‘het te druk hebben’.

CVK Unitas/Perspectief is een korfbalvereniging waarbij veel mensen zich betrokken voelen. Dat is hard nodig om de vereniging goed te laten functioneren. Via dit bericht nogmaals een dringende oproep aan de oudere jeugdleden, de senioren en ouders om je steentje bij te dragen aan een mooi nieuw seizoen na de vakantieperiode.


Lees verder

26-06

Het team van 4x4 heeft afgelopen vrijdag hun laatste training gehad, uiteraard gevolgd door een gezellige 3e helft. 

Het afgelopen jaar heeft 4x4 op vrijdagavond 2 x per maand een trainingsavond gehad onder leiding van Frans of Kars. Plezier, ontmoeting en korfbal staan in die volgorde op het prgramma. Lijkt het je nu ook leuk om in het nieuwe seizoen aan te sluiten meld je je dan aan bij Kars Pos (06-12995160). 


24-06

Zaterdag 18 juni stond voor een groot aantal Unitassers al dik gestreept in de agenda, afsluitingsdag!
Maar wat is er nou mooier dan kampioen te worden óp afsluitingsdag om vervolgens als kersverse kampioen mee te doen aan de kampioenenparade! Zowel de F1 als de F2 wisten zich tot de eerste kampioenen te kronen door een gelijkspel en een mooie overwinning! Onze midweek wist op woensdag in een spannende pot bij Hellas met 9-10 te winnen en is daardoor ook kampioen worden geworden! Het 6e had vanwege het mooie weer vrijaf gekregen en wist zelfs kampioen te worden zonder te spelen.. ook een prestatie!


Lees verder

23-06

Houden jullie er rekening mee dat de contributie over Q2 2022 aanstaande maandag geïnd zal worden.

Periode

Omschrijving

Datum

apr/mei/jun

Q2 2022

27-06-2022

 

Mocht je vragen hebben met betrekking tot de inning van de contributie neem dan gerust contact met ons op via de mail via penningmeester@ckvunitas.nl

Graag onder vermelding van je naam en telefoonnummer.

Met vriendelijke groet,

Frank Wever

Penningmeester


22-06

Voorwie het zaterdag niet gezien of gehoord heeft, er is een leuke afscheids film gemaakt door Margreet voor het afscheids van selectie spelers Chantal, Ieneke  en Marleen. Oud teamgenoten en coaches vertellen hun herinneringen aan de dames.

Kijk hem snel op YouTube


22-06

Zaterdag 18 juni 2022, de dag dat Unitas/Perspectief 1 een historische dubbel binnen kan slepen. Na de promotie naar de Korfbal League in de zaal (dit klinkt nog steeds alsof het niet echt gebeurd is), was het de taak om op het veld ook het kampioenschap te behalen en te promoveren naar de Hoofdklasse. Het tweede helft veldseizoen hadden we na een klein gelukje (Nieuwerkerk liet één extra puntje liggen) een marge van 3 punten, die Nieuwerkerk een paar weken geleden eigenhandig terugbracht naar één punt. Deze zaterdag bleek hoe belangrijk dat ene extra puntje is geweest.


Lees verder

21-06

[HARDERWIJK] Tijdens de afsluitingsdag bij Unitas was er veel reuring op sportpark Het Slingerbos met onder meer de halve finales NK C- en B-jeugd, huldiging van kampioenen, barbecue, slotfeest ‘Proud to be goud’ en de ondertekening van twee sponsorcontracten, waarmee voor de club een goede financiële basis voor de toekomst is gelegd. Sponsoren ondersteunen de ambitie van de club met opgewaardeerde contracten.


Lees verder

20-06

Dit wordt het nieuwe shirt vanaf het volgende seizoen. Achter de schermen zijn wij druk bezig om voor de hele club dit nieuwe shirt aan te schaffen. Wij hopen er vanaf september in te spelen, maar kunnen dit nog niet beloven! We doen meer dan ons best!

De kledingcommissie


19-06

Wat hebben we gisteren weer kunnen genieten van onze mooie club. De hele dag stond in het teken van de afsluiting van het geweldige seizoen. Daarnaast waren we ook nog eens gastheer voor de ½ finales van de B en C jeugd. Lovende opmerkingen naar ons adres vanuit de bond en de clubs. Niels dank voor het regelen en in goede banen leiden van dit geheel.

Op het park was het een drukte van jewelste, de voorbereidingen begonnen al op donderdag toen de grasmaaiploeg ervoor zorgde dat de grasmat er weer pico bello bij lag. Op vrijdag avond werd de aankleding van het park en de kantine onder handen genomen (wat lag het er gaaf bij!!). De facility groep was al de gehele dag in de weer om hand en spant diensten te verlenen. Zaterdagmorgen om 0730 opende Caro het park en om 0815 werden de eerste mensen voorzien van een bak koffie. De kantine commissie heeft zich weer van zijn beste kant laten zien, man man wat een toppers lopen daar in de keuken en achter de bar, in dit geval dubbele bezetting op bar, buitenbar en muntverkoop.

Funitas speelde weer een belangrijke rol door vele activiteiten te regelen op het park met als hoogtepunt toch wel de feestavond met een goud randje. Heerlijk feestje waarbij we hebben laten zien waar de  meer dan korfbal alleen slogan vandaan komt. DJ Niels zorgde de gehele dag voor feestelijk muziek (gaaf!!). De BBQ en de pizza sessie bij de kinderen was een schot in de roos, sponsor Beert Karssen bedankt voor de geweldige verzorging van de BBQ!

Hoogtepunt toch wel de kampioenen parade, terug van weggeweest maar wat een feest, het leek wel of elk team kampioen is geworden dit jaar. Mirjam en de selectie maakte er een waar feestje van…….

Daarnaast iedereen bedank die iets heeft gedaan op deze dag, vele handen maken licht werk ook dat bleek maar weer gisteren

We hebben ook nog een paar belangrijke sponsorcontracten kunnen tekenen waarbij ook voor de komende jaren Unitas verzekert is van een belangrijke financiële pijler.

Al met al een topdag als afsluiting van een top seizoen. We hebben nog een paar zaken in de agenda’s staan, er lopen nog wat activiteiten door in de vakantie maar voor nu GENIET enorm van de aankomende vakantie periode. Stiekem gaan we jullie nu al missen, maar tot mid augustus bij de voorbereidingen van het nieuwe seizoen!

 

Het Bestuur


17-06

Het beloofd een hele warme dag te worden morgen! Daarom willen we het volgende vragen van een ieder:

  • Scheidsrechters graag extra drinkpauzes inplannen
  • Trainers/begeleiders van de teams er op toezien dat er voldoende gedronken wordt en spelers/speelsters niet te lang in de zon blijven staan
  • Ouders voldoende drinken meegeven en kinderen insmeren

Het wordt een prachtige dag met een vol programma, waarbij we hopen het kampioenschap te kunnen vieren met ons vlaggenschip!

Allen bedankt voor de medewerking! 

Het bestuur


17-06

Na een afwezigheid van twee jaar is de afsluitingsdag van het seizoen weer terug. Na twee vervelende jaren van corona willen wij als Unitas zijnde dit jaar de afsluitingsdag dan ook graag weer vieren met zijn allen om een fantastisch seizoen te beëindigen.
Er is de hele dag een heleboel te beleven op het inmiddels o zo mooie sportpark. Naast het gebruikelijke programma wat om 09:00 uur begint en zal eindigen met Unitas/Perspectief 2 & 1 om 14:00 uur en 15:30 uur valt er op deze dag nog veel meer te beleven.


Lees verder

13-06

Voorafgaand aan de wedstrijd wisten we het. Nog twee finales te gaan. Niks was minder waar want het was een hele spannende finale afgelopen zaterdag.

Om 14 uur klonk het startsignaal van BEP 2 tegen Unitas/Perspectief 2, die wedstrijd werd keurig gewonnen door Unitas met 14-19. Hier was al te zien dat het flink aan het waaien was. De wind kwam met harde vlagen over het veld en dit zorgde ervoor dat ons spel wat beperkt werd aangezien tegen de wind inschieten (over het algemeen) niet echt voor een hoog rendement ging zorgen.


Lees verder

12-06

Wat was het afgelopen zaterdag weer een zonnig feestje!
De dag begon met spannende wedstrijden van onze E1 en E3 die zij allebei wisten te winnen.
Zowel de E1 als E3  zijn hierdoor kampioen geworden. De E2 speelde uit en ook deze toppers wisten hun wedstrijd te winnen, dit team wist zelfs 22 doelpunten te maken in één wedstrijd! Na afloop en bij terugkomst werden de spelers even in het zonnetje gezet!


Lees verder

08-06

Woensdagavond 8 juni waren de ouders van onze f-spelers uitgenodigd om mee te doen met de laatste training van dit seizoen. Ondanks een hele hoop regen was de opkomst groot.
We hebben veel lachende gezichten en fanatisme gezien! En natuurlijk was beer, mug, zalm het hoogtepunt van de avond!

 

Ook een keer mee trainen? Dit kan. meld je aan voor een proeftraining


07-06

Het seizoen is bijna ten einde en ook voor ons als materialencommissie is het tijd om de balans op te maken.
Op maandag 20 juni tussen 19:00/20:00 zou ik graag de ballensleutels in ontvangst willlen nemen.
Dit gebeurd persoonlijk in het materialenhok zodat we samen even controleren of alles klopt en nog compleet is.
Ik verwacht dan ook elke trainer van elk team en de sleutels/ballennet/extra ballen die aan het begin van het seizoen verstrekt zijn.
Mocht het op maandag niet haalbaar zijn dan word ik daar graag van op de hoogte gesteld zodat we kunnen kijken naar een anden moment.

Maarten (0646393341)


07-06

Er is al heel veel tijd en energie gestoken in het vinden van trainers voor alle jeugdteams. Het is ons gelukkig gelukt om voor heel veel teams trainers te vinden. Alle leden die volgend seizoen hun schouders onder de ontwikkeling van onze jeugd willen zetten, bedanken wij nu alvast hartelijk. Zonder vrijwilligers kunnen wij onze vereniging niet goed laten functioneren.

Via dit bericht doen we een dringend beroep op onze oudere jeugd, senioren en ouders (die vroeger gekorfbald hebben). Wij zoeken voor de volgende teams nog met spoed trainers:

  • Twee Coördinerend Trainers voor de E sectie – voor informatie kun je bij Gerrit Bruinink of Hessel van der Bij terecht.
  • Twee trainers voor de E4 en E5 – we zijn gelukkig nog met een paar jeugdleden in gesprek, maar de invulling is nog niet zeker
  • Twee trainers voor de D5
  • Een trainer voor de C4
  • Twee trainers voor de C5
  • Een trainer voor de B3 (een lid beraadt zich nog)
  • Twee trainers voor de B4

Waarom twee trainers per team, vraag je jezelf misschien af als het zo lastig is om trainers te vinden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen elke week kan trainen. Als er twee trainers per team zijn, kunnen ze elkaar afwisselen en onderling ruilen. De trainingen gaan daardoor altijd door.

Wij kunnen ons niet voorstellen dat deze tien vacante trainersplekken niet worden ingevuld door een vereniging met ruim 400 leden en nog heel veel ouders. Misschien ben je al benaderd door een van de JTC leden en heb je nee gezegd. Wij dagen jullie allemaal uit om (opnieuw) na te denken over deze oproep en wij rekenen op jullie bijdrage aan een mooi nieuw seizoen voor de jeugd.

Aanmelden kan via jtc@ckvunitas.nl of via de leeftijdscoördinatoren.

Met vriendelijke groet,

JTC


07-06

Op 18 juni a.s. speelt de jeugd de laatste thuis- en uitwedstrijden. Op de 18e sluiten we het seizoen af met een prachtige afsluiting. Het seizoen is alweer voorbij. Opnieuw een bijzonder seizoen, met een Corona onderbreking. Gelukkig hebben we op het veld en in de zaal nog veel wedstrijden kunnen spelen. Wij hopen dat jullie genoten hebben van het spel en van elkaar.

Het is ieder jaar weer een enorme klus op de teams voor het nieuwe seizoen goed in te delen. Bij het maken van de teamindeling zijn er nog behoorlijk wat onzekerheden. Er trainen veel kinderen mee die (misschien) lid worden. Deze kinderen kunnen we pas indelen als ze lid zijn. En we krijgen nog steeds nieuwe aanmeldingen. Dat is heel leuk en goed voor de vereniging. De onderstaande indeling is daarom een concept-indeling.


Lees verder

06-06

Hierbij de voorlopige teamindeling voor de seniorenteams voor het seizoen 2022/2023. 
De definitieve indeling volgt in de eerste weken op de voorbereiding van het nieuwe veldseizoen.

Mochten er vragen/opmerkingen zijn dan kan je die stellen bij de Technische Commissie, bereikbaar via tc@ckvunitas.nl


Lees verder

05-06

Aankomende dinsdag is er in de kantine een bijeenkomst van het KNKV- over de jeugdcompetitie. De start is vanaf 19.15 uur (inloop) en eindigt om 21.30 uur. De afspraak met het KNKV is dat de kantine in deze tijd niet geopend is.


05-06

Wij zijn voor komend seizoen op zoek naar een Trainer/Coach voor de Senioren 5. Wil jij een steentje bijdragen aan onze mooie club en vindt jij het leuk om trainen te geven en te coachen? Lees dan snel verder!


Lees verder

02-06

Je hebt vast al eens een mooi springkussen bij onze accommodatie zien staan. Deze worden mogelijk gemaakt door onze nieuwste sponsor! Vanaf heden is Partyverhuur Harderwijk, het bedrijf van onze eigen Lara Kreikamp en haar partner Jeroen Verbeek, onze trotse sponsor. Partyverhuur Harderwijk heeft naast springkussens ook nog tal van mogelijkheden voor een leuk teamuitje en/of verjaardagsfeestje! 
Wist je bijvoorbeeld dat zij ook een heus Blacklight pakket kunnen verzorgen? Hiermee kun je je eigen toernooi of feestje een extra dimensie geven. Of wat te denken van een fanatiek potje lasergamen tijdens teamuitje? Ook kan Partyverhuur Harderwijk partytenten, ballonnenpilaren en statafels regelen voor jouw evenement. 
Vanaf komend seizoen zul je elke thuiswedstrijd van Unitas/Perspectief 1 een springkussen tegenkomen op Sportpark Slingerbos! Dus neem de kinderen, vriendjes en vriendinnetjes gerust mee voor een gezellige middag bij Unitas/Perspectief.
Meer info? Schiet Lara even aan of kijk op https://springkussen-harderwijk.nl/.