Nieuws archief van november 2022

30-11

Hallo allemaal,

We zijn nog opzoek naar 3 scheidsrechters voor as zaterdag 3 december

F3 om 10.00 uur

C5 om 15.15 uur

C3 om 16.15 uur

wie kan er komen fluiten

ik hoor het graag alvast bedankt.

Marjelle


29-11

Het is zo ver! De nieuwe shirts, die jullie als leden massaal besteld hebben, zijn binnen! 

Op de volgende momenten kunt u deze ophalen; 

  • *Woensdag 30 november tussen 19.00-19.30 uur in ons clubhuis in de kleedkamers beneden (na de pietendisco) 
  • *Donderdagavond tussen 19.00-20.00 uur in sportcafé de Sypel (Vanessa Pos is aanwezig) 

Voor vragen; kleding@ckvunitas.nl

(Een ander ophaalmoment is helaas niet mogelijk) 

Team kleding


29-11

Allereerst stond de wedstrijd Dos'46 2 - Unitas/Perspectief 2 op het programma. Unitas 2 keek vanaf de start van de wedstrijd tegen een achterstand aan, zo kwamen de Harderwijkers 3-0 achter. Unitas kwam in de eerste helft nog wel wat terug, maar de laatste vijf goals voor rust waren voor Dos'46 2, wat resulteerde in een 11-5 ruststand. Ook in de tweede helft veranderde dit wedstrijdbeeld niet echt. De eindstand was 23-15 in het voordeel voor Dos'46 2. Lichtpuntje was nog wel dat er ruimte was voor Arne Luijendijk om zijn debuut te maken in het tweede.


Lees verder

28-11

Allen,

Misschien van de week de japanse supporters de tribunes bij het WK in Qatar zien schoonmaken na hun aanmoedigingen van hun hoofdmacht. Iets waar we met z'n allen een voorbeeld aan kunnen nemen. Bij ons aan het Slingerbos geldt de regel dat je je eigen rotzooi gewoonweg opruimt, we gingen er eigenlijk vanuit dat jullie wel begrijpen dat dat ook geldt voor de zalen waar we gebruik van mogen maken. Maar helaas denken daar sommige anders over. Na de trainingsavonden ligt er een gigantische bende in de zalen, wordt het materiaal half opgeruimd in de materiaalhokken, vinden we etensresten en blijft er ongelooflijk veel kleding liggen. Dit gebeurt natuurlijk al gedurende de hele avond en we vragen daarom de korfballers om gewoonweg hun eigen spullen op te ruimen. Trainers willen jullie bij het verlaten van de zaal hier jullie teams op aanspreken?

allen dank voor jullie medewerking

Het bestuur


28-11

28-11

UPDATE [28-11-2022]: Vanaf deze week beginnen we. Kijk goed wanneer je je opgegeven hebt.  Nog niet opgegeven? Dit kan nog steeds .
UPDATE [16-11-2022]: Adres toegevoegd waar jullie mogen inpakken. Dit staat helemaal onderaan

UPDATE [09-11-2022]: Het schema wie komt helpen is toegevoegd onderaan de pagina. Per tijdvak kunnen +/- 10 personen gebruiken. Kom jij nog helpen?
UPDATE [01-11-2022]: we zijn bijna rond, maar hebben nog een paar handjes nodig. Kom jij ons helpen?

Dit jaar gaat Unitas/Perspectief kerstpakketten inpakken! In samenwerking met onze sponsor Egbert vd Vegt zullen wij in drie dagen tijd liefst 1700 kerstpakken gaan samenstellen. In ruil hiervoor krijgt de vereniging een mooi bedrag waarvoor wij weer mooie dingen kunnen doen! Lijkt het jou leuk om in een gezellige groep mensen, onder het genot van een hapje en drankje en muziek, ons hierbij te helpen? Geef je dan nu op! 
Inpakdata:


Lees verder

27-11

De overgang naar nieuwe kleding voor de vereniging verloopt niet zonder slag of stoot. Daarom hebben we deze week een gesprek gehad bij de leverancier.

Net als meer bedrijven hebben zij en hun toeleveranciers ook last van schaarste, personeelstekort en personeel wat 'op de tenen loopt'. We hebben een goed gesprek gehad gericht op de toekomst.

Hieronder de status van de kleding:

-Inschiet/trainingsshirt
Deze verwachten we eind volgende week (1 - 2 december) in ons clubhuis. Als ze binnen zijn, dan zullen we tijden bekend maken dat ze afgehaald kunnen worden.
De trainingsshirts zullen we over niet al te lange tijd op voorraad gaan leggen, waardoor we in de toekomst snellere levertijden kunnen afgeven!

-Wedstrijdshirts
Vanaf begin januari kunnen alle teams in de nieuwe wedstrijdshirts spelen.

-Trainingspakken
De geleverde pakken waren qua maatvoering niet in orde, een status hiervan volgt later.

-Webshop
In december verwachten we de nieuwe webshop online te hebben.

Voor vragen kan je mailen naar: kleding@ckvunitas.nl

Team Kleding


22-11

9 maart 2019, dat was de laatste officiële thuiswedstrijd in sporthal de Sypel dat Unitas/Perspectief had verloren in de eigen hal. In datzelfde jaar degradeerde de ploeg kansloos uit de hoofdklasse, met 0 punten. Op 19 november, ruim 3,5 jaar later, inmiddels in de Kenonz Korfballeague, is het PKC/Vertom 1 wie deze reeks wist te doorbreken. In een leuke wedstrijd waarin Unitas iets meer dan een helft goed weerstand kon bieden tegen PKC, was niveauverschil nog te groot om een goed resultaat neer te kunnen zetten. Het publiek was zaterdag de grote winnaar. Een volle sporthal  en  ruim 5.000 kijkers op de livestream zagen hoe Unitas bleef knokken om bij te blijven bij PKC. Via een 10-12 ruststand liep PKC een kwartier voor tijd uit naar een 18-25 overwinning.


Lees verder

22-11

Wij (DOS'46) hanteren alleen online kaartverkoop, dus geen kaartverkoop aan de deur.
De kaarten zijn verkrijgbaar via: https://ticket.eventree.nl/nl/shop/abgrfcs6e0prqyrqqfzocc10trmj6oywwsf40j17?step=1&event=3977


21-11

Ook dit zaalseizoen vragen wij de hulp van de ouders om een paar keer zaalwacht te zijn bij de jeugdwedstrijden. Hierbij het schema op welke dag jouw team staat ingedeeld in welke hal. In elke zaal is een zaalwachtmap beschikbaar met daarin alle info die je nodig hebt.

Alvast weer bedankt voor jullie hulp!

Groeten Elske Maas


20-11

Gisteren was het dan eindelijk zo ver, een ½ jaar hebben we toegewerkt naar deze dag. Onze eerste thuiswedstrijd in de Korfbal League. We kunnen niet anders zeggen dan een zeer geslaagde start. Wat is er hard gewerkt door iedereen. Ongelooflijk mooi om zoveel mensen actief bezig te zien in de voorbereiding naar de wedstrijd toe


Lees verder

19-11

Vanaf dit seizoen kan er elke thuiswedstrijd van Unitas / Perspectief 1 gestemd worden op de speler van de wedstrijd. Elke thuiswedstrijd komt er een top 3 spelers met de meeste stemmen. de 1e plek krijgt 3 punten, de 2e plek 2 punten en de 3e plek 1 punt.
Aan het eind van het seizoen tellen we al deze punten op en zo weten we wie de New York Pizza speler van het jaar wordt.

De speler die wordt verkozen tot speler van de wedstrijd krijgt ook een mooie prijs.  Jou stem is dus heel belangrijk. Via deze pagina ( We zullen hem ook delen in het clubhuis )  kan je stemmen op de speler van de wedstrijd. Direct na de wedstrijd wordt de "New York Pizza - speler van de wedstrijd" bekend gemaakt op de pagina waar je ook je stem kon uitbrengen.

 


19-11

Vorig jaar wisten de ‘kenners’ het zo zeker: Unitas was kansloos in de poule. Unitas zou de kwartfinales niet overleven, Mid Fryslân was echt een maatje te groot voor Unitas. Top (A) was favoriet om de finale te halen. En het mooiste: André Kraaijeveld zei op de livestream vlak voor de finale zonder spoor van twijfel:


Lees verder

19-11

Hallo Allemaal,

De scheidsrechters planning voor de 26ste november staat op de site en in sportlink.

graag kijken of je al bent ingedeeld.

de rest van de competitiewedstrijden volgt z.s.m.

m.vr.gr

 


14-11

14-11

12 november 2022, eindelijk was het zover! Na het bizarre zaalseizoen van 2021-2022 met natuurlijk een geweldig einde waarin de Hoofdklassefinale werd gewonnen, mocht Unitas/Perspectief voor het eerst in de geschiedenis aantreden in de Korfbal League.


Lees verder

13-11

Kaarten voor de KENONZ Korfbal League wedstrijd tussen Unitas/Perspectief - PKC/Vertom zijn aan de deur te koop, maar ook in de voorverkoop. Met een e-ticket kan je sneller naar binnen. Bestel jou e-ticket op https://app.clubcollect.com/forms/nl/ckv-unitas-pers/toegangsticket-kenonz-korfbal-league-unitas-perspectief


13-11


10-11

Voor iedereen die zaterdag naar Wormer gaat voor de Kenonz Korfbal League wedstrijd tussen Groen Geel en Unitas / Perspectief kan het volgende bericht handig zijn:

Wij adviseren zoveel mogelijk supporters om op de fiets te komen naar Groen-Geel voor de Kenonz Korfbal League thuiswedstrijden van GG/RMcD Huis Emma.

Uiteraard begrijpen wij dat de uitsupporters (of spelers) met de auto of de bus komen. I.v.m. beperkte parkeerplekken bij het Groen-Geel complex adviseren wij gasten om hun auto verder in de wijk te plaatsen netjes in de daarvoor bestemde parkeervakken. Let op! Met regelmaat is er handhaving, dus om een betaalbare korfbalmiddag / -avond te hebben voorkom boetes.

 


Lees verder

09-11

Vrijdag 11 november zal de contributie over Q3 2022 geïnd gaan worden met als omschrijving “Contributie Unitas Q3 2022”

Hierin zijn de nieuwe tarieven verwerkt zoals in de Algemene ledenvergadering benoemd. De nieuwe tarieven zijn ook hier te vinden.
Mocht je vragen hebben met betrekking tot de inning van de contributie neem dan gerust contact met ons op via de mail via penningmeester@ckvunitas.nl

Graag onder vermelding van je naam en telefoonnummer.

Met vriendelijke groet,

Frank Wever
Penningmeester


06-11

UPDATE: Op 12 november start het avontuur van ons vlaggenschip in de Kenonz Korfbal League met de wedstrijd tegen Groen Geel. Dit willen we als Orange Army niet aan ons voorbij laten gaan. Daarom organiseert de Orange Army een ouderwetse busreis. De bus gaat rijden. Vertrek 14:40 vanaf de Sypel! Ga je mee? Meld je dan even aan

ps je dient nog wel een toegangskaart voor bij GroenGeel te kopen. Deze is hier te koop



01-11

Inmiddels zijn een paar kledingstukken opgehaald  maar liggen er nog genoeg te wachten op de eigenaar.  We zien hier ook spullen van de sponsor bij liggen. Dat is natuurlijk onacceptabel!! Je kan de spullen van 8-11 november ophalen bij Ynske (06 53419088 )


Lees verder

01-11

Zoals veel misschien al weten is de selectie van CKV Unitas/Perspectief dit jaar gepromoveerd naar de korfballeague. Sinds een aantal jaar worden de spelers van de selectie door therapeutisch centrum de Berekuyl onder leiding van Jeroen Dirksen ondersteund. Dit heeft mede bijgedragen aan de groei van het niveau van het team. Zo worden de spelers gemonitord met hartslagmeters en ook krijgen zij fysieke metingen om blessures zoveel mogelijk te voorkomen.
Let op: opgeven is noodzakelijk en kan tot deze week vrijdag 4 november!


Lees verder