Nieuws archief van november 2023

29-11

LAATSTE KANS!!!!!
UPDATE: Inmiddels zijn de eerste items opgehaald. Zit er iets van jouw tussen? wees er snel bij.

Tijdens de eindschoonmaak zijn onderstaande voorwerpen gevonden in het clubhuis. Zit er iets van jouw tussen? Haal ze dan voor 1december op bij Ynske ( +31653419088 )

Foto1

 • adidasjack mt 152
 • trainingsjack oranje mt 140
 • Beneden v.l.n.r. 
 • zwart trainingsjack mt 164
 • zwarte sport hoody H&M mt S

FOTO 2

 • grijze trui Bergsma mt XS
 • grijs sportshirt H&M mt M
 • roze jas mt 158/164

FOTO 3

 • Nike mt M
 • Sjeng mt L
 • hummel mt S
 • Schoenen merk Hummel mt 40
 • Badslippers Adidas mt 37/38
 • Rugtasje Nike
 • sportbroekje Erica mt 7
 • sportbroekje Hummel mt 164.

28-11

We zijn verheugd om vandaag de nieuwste aanwinst in onze TC te verwelkomen: Niels van Vliet.  Samen met Gert-Jan krijgt Niels de verantwoordelijkheid over de selectie van CKV Unitas/Perspectief.


Lees verder

28-11

Afgelopen zaterdag werden de toeschouwers in Sporthal De Sypel getrakteerd op een heerlijke wedstrijd tegen het Amsterdamse AW/DTV. In de tweede helft wist Unitas/Perspectief weg te lopen bij de Amsterdammers en wonnen ze met 23-16. Balsponsor van deze wedstrijd was Attract Uitzendbureau Harderwijk.

Attract is sinds februari 2018 in de binnenstad van Harderwijk te vinden. Hét uitzendbureau waar de koffie altijd klaar staat, de medewerkers graag het gesprek met je aangaan en een bedrijf met ambitie. Waar Attract in 1998 alleen in Almelo te vinden was, zijn er inmiddels tien vestigingen te vinden door Oost- en Midden-Nederland.


Lees verder

28-11

Helaas gaan zowel het mixtoernooi als de clinic voor de jeugd dit jaar niet door.
Beide momenten stonden gepland voor 30-12 omdat oudjaarsdag op een zondag valt.
Mede door vakanties van vrijwilligers zijn hier helaas geen personen voor de organisatie voor gevonden.

Mocht iemand zich tóch geroepen voelen: geef dit svp voor 30-11 aan bij het bestuur: info@ckvunitas.nl

Het bestuur


27-11

Zaterdag 25 november togen de ouders van Nena van Voorst naar Harderwijk voor een topper in de Korfbal League 2 tussen Unitas en AWDTV uit Amsterdam. We hadden er zin om weer eens een wedstrijd te zien samen met de fanatieke aanhang van Unitas. Het was ondertussen ook doorgedrongen in Voorst dat er een aparte supportersgroep was ontstaan gekleed in knaloranje; de hooliganmama’s. Om niet al te bleek af te steken bij deze hooligans hadden de ouders van Nena zich ook een beetje in oranje gehuld.


Lees verder

27-11

[UPDATE] We zoeken nog een paar vrijwilligers voor zaterdagmiddag 2 december. Inmiddels is het wedstrijdprogramma ook bekend gemaakt dus kijk snel of je kunt helpen zaterdagmiddag 2 december. Yes, we hebben inmiddels voldoende helpers. de dank is groot

Na een daverend succes vorig jaar, gaat Unitas/Perspectief opnieuw kerstpakketten inpakken! Vorig jaar hebben we in totaal bijna 2000 pakketten ingepakt met 50 vrijwilligers. In samenwerking met onze sponsor Egbert vd Vegt zullen wij in twee dagen tijd dit jaar maarliefst 3000 kerstpakken gaan verzorgen. In ruil hiervoor krijgt de vereniging een prachtig bedrag waarvoor wij weer mooie dingen kunnen doen! Lijkt het jou leuk om in een gezellige groep mensen hierbij te helpen? Geef je dan nu op! 


Lees verder

26-11

Het is niet de eerste keer dat we dit schrijven maar herhaaldelijk worden we door de Sypel aangesproken op de rotzooi die we achterlaten in de zalen. Laat het heel uidelijk en simpel zijn: JE RUIMT ALS TEAM ZELF JE ROTZOOI OP!!!!!

Dus je drinkbekertjes, de bidons, je tassen met was, je sponsorkleding, de ballen ruim het gewoon weg op.Kijk even bij het verlaten van de zaal of de spullen weg zijn.

Het bestuur

 

 


25-11

Om ongezellige redenen had ik deze week wat meer tijd omhanden. Om de zinnen wat te verzetten besloot ik me een uurtje te verpozen met ChatGPT - je weet wel, de Artificial Intelligence-app die op basis van jouw instructie een goede tekst kan schrijven. Ik begon met wat simpele vraag-en-antwoordspelletjes, maar al gauw wilde ik de ‘intelligentie’ testen. Ik vroeg om de laatste vijf cijfers van het (oneindige!) getal pi. De AI antwoordde: 74897. Toen ik om de laatste drie cijfers vroeg, was het antwoord ‘853’. Op zich al een dubbel onmogelijk antwoord, maar zo’n AI moet natuurlijk ook leren. Ik vertelde de app dus dat het een oneindig getal was, en daarna kreeg ik bij elke vergelijkbare vraag ook steeds dat antwoord: ‘pi is een irrationeel getal en heeft geen voorlaatste of laatste getal, omdat het decimale stelsel oneindig doorgaat.’ De strikvraag die ik erna stelde, liet me inzien dat het droevig is gesteld met het I-apsect van de AI; ik vroeg ‘Tel de laatste twee cijfers van pi op’ en het antwoord was: ‘Als je de laatste twee cijfers (26) optelt, krijg je 8.’


Lees verder


24-11

Sinterklaas en zijn pieten hebben aan Funitas gevraagd of ze de jonge korfballers mogen belonen voor hun inzet.  De kangoeroes, F-, E-, en D-jeugd mogen op vrijdagavond 1 december tussen 18:00 en 19:00 hun schoen zetten in het clubgebouw. Na het zetten van de schoen en het zingen van een sinterklaasliedje, is het wachten… Dinsdagavond 5 december tussen 17:30 en 18:15 kan de gevulde schoen weer worden opgehaald.    Zien we jullie ook?! Tot dan!


22-11

Bent u of kent u een bedrijf wat tijdens de Korfbal League 2 wedstrijden van Unitas/Perspectief in De Sypel graag zichtbaarheid geniet? Naast een volle hal met live toeschouwers, worden alle wedstrijden uitgezonden middels een livestream waar gemiddeld zo'n 3000-5000 mensen naar kijken.

Wij bieden twee mogelijkheden aan tijdens deze topwedstrijden:

Sponsoring van de wedstrijdbal   €100,-
Sponsoring van de time-out         €200,-

Geïnteresseerd? Neem contact op met de sponsorcommissie!
Stuur een mail naar: sponsoring@ckvunitas.nl


22-11

De losse kaartverkoop voor de kraker in de Korfballeague 2 tussen Unitas / Perspectief en AWDTV / IJskouddebeste  is gestart. Koop uw losse tickets via https://app.clubcollect.com/forms/nl/ckv-unitas-pers/korfbal-league-2-unitas-perspectief-awdtv of kies voor de passe-partout


21-11

Na een overtuigende overwinning in Alphen aan de Rijn mocht Unitas/Perspecief 1 afreizen voor een middagwedstrijd naar Arnhem. Twee uitwedstrijden op een rij voor twee keer in een volle Sypel gestreden mag worden. Op voorhand zeker geen makkelijke wedstrijd in Arnhem, maar wel één die gewonnen moet worden met het oog op de doelstelling om de laatste vier te behalen.


Lees verder

21-11

Al jaren lang trouwe sponsor van Unitas/Perspectief, Randmeer Makelaars! Sinds 2006 zijn ze actief vanuit het kantoor in Harderwijk. Sinds april 2022 hebben ze ook een kantoor in Ermelo!
Op dit moment is Randmeer Makelaars trotse shirt sponsor van Unitas 7! Randmeer gaat, net als Unitas, altijd voor het beste resultaat. Ze hebben veel kennis van de woningmarkten in de regio en zijn peroonlijk, betrokken en deskundig.
Wil je een huis kopen of verkopen? Randmeer Makelaars zal je met veel plezier helpen.

Op de foto hieronder staan Danny Klaassen & Maurits Buis, eigenaren van randmeer, op de foto met Unitas/Perspectief 7.


19-11

Terug van weggeweest: Funitas presenteert de eerste Oranje Party van het seizoen 2023-2024!

25 november speelt de selectie van Unitas/Perspectief haar eerste thuiswedstrijden in de Sypel. Vergeet zeker niet je passe-partout te kopen en om oranje party outfit weer af te stoffen!    Nadat we de selectie hebben toegejuicht naar de 4 punten, barst het feest los in Sportcafé de Sypel.

Om dit te vieren, is er heerlijke oranje(!) meloncello te bestellen.    Thanks Arnoud, we hopen nog vele feestjes bij je (en met je) te mogen vieren in het Sportcafé <3    

We zien jullie toch ook 25 november? Dit wil je niet missen!


17-11

De planning voor het fluiten staat nu volledig  op de site. Je weet dus op tijd wanneer je moet fluiten. Kan je niet, dan heb je de mogelijkheid om te zoeken naar een vervanger, of ruil je met iemand. dit dan aan mij doorgeven via app zodat ik het kan veranderen in Sportlink.

Voor degene die voor het eerst moeten fluiten hierbij nog even de regels.

Je kan ook begeleiding vragen!
Marjelle Koornwinder 0630615616
Corina Verhoef ( voor begeleiding) 0638372498. 


13-11

Zet 12 januari alvast in de agenda! Dan is er 's avonds in onze kantine de Nieuwjaarsborrel + Vrijwilligersavond + Verkiezing vrijwilliger van het jaar.

We zullen net als de vorige editie gezamenlijk een stampottenbuffet eten, aangeboden door de vereniging!

Trendz zal deze avond nog leuker maken, door één van de aanwezige vrouwen in het nieuw te steken! Door middel van loting zal de gelukkige uitgekozen worden.

Precieze details volgen, maar houd 12 januari alvast vrij.

Het bestuur


07-11

Hoi!

Ben jij 4 of 5 jaar? Ben je gek op beweegspelletjes of sporten met een bal en doe je dit graag samen met andere kinderen? Lees dan gauw de poster, want dan is korfballen bij de Kangoeroes van Unitas/Perspectief écht iets voor jou! 

We kunnen niet wachten tot je een keertje mee komt doen, zien we je snel?

Groetjes,

De Kangoeroetrainers

Geraldine, Annemieke en Youri


07-11

Op de site staan de scheidsrechters voor a.s. zaterdag 11/11 ingevoerd de rest van de planning zaalseizoen volgt zsm

Groeten Marjelle


06-11

Er hangt weer een mooi nieuw dubbelzijdig bord langs ons hoofdveld: Petersen Stoffering. Stefan Petersen is de eigenaar. Hij is in de stoffering opgegroeid en werkt sinds 2003 als stoffeerder. In 2018 is hij voor zichzelf begonnen met Petersen Stoffering.

Je kunt bij Stefan terecht voor vloeren, gordijnen, raambekleding, buitenzonwering en insectenhorren. Hij is gespecialiseerd in het bekleden van trappen.

Tijdens een jubileumfeest bij voetbalvereniging Zwart-Wit is er een balletje opgegooid over sponsoring door Henk van de Greijn. Daarna heeft de sponsorcommissie contact gehad met Stefan en is de sponsoring definitief gemaakt.

Dus voor al je stofferingen, neem contact op met Petersen Stoffering:

Tel: 06-41808758

Email: info@petersenstoffering.nl
Website: www.petersenstoffering.nl

Stefan bedankt namens de vereniging!


05-11

Ook dit zaalseizoen vragen wij de hulp van de ouders om zaalwacht te zijn bij de wedstrijden van je kind(eren). 
Hierbij het schema op welke dag jouw team staat ingedeeld in welke hal. In elke zaal is een zaalwachtmap beschikbaar met daarin alle info die je nodig hebt. 
Wordt dit de eerste keer zaalwachten voor jou? Bekijk dan even dit filmpje met uitleg: https://www.youtube.com/embed/93L0fHJS5Ss 

 

Groeten Elske Maas


01-11

Sinds seizoen 2022-2023 hebben we prachtige kleding van leverancier Muta. We verwachten dat de kleding 4 jaar meegaat. Om zo goed mogelijk met de kleding om te gaan, is dit document (in overeenstemming met het bestuur) opgesteld met een aantal voorschriften.


Lees verder