Nieuws

13-03

Linda Tertoogen is afkomstig van Spirit uit Voorthuizen. Zij startte dit jaar in Spirit A1 maar had te weinig uitdaging in de junioren. Linda is halverwege het jaar doorgestroomd naar Spirit 2.

Linda is 17 jaar oud en een snelle atletische dame. Dit jaar is Linda ook verkozen tot de Oost <19 selectie. Hier kent ze al een aantal Unitassers van.

Linda heeft een keer met Unitas A1 meegetraind en is volledig overtuigd om de uitdaging aan te gaan om volgend jaar in de hoofdklasse voor Unitas A1 uit te komen en zichzelf te ontwikkelen.

 

Justin Terpstra is ook afkomstig van Spirit. Momenteel spelend in de B1. Hij heeft het zijn directe tegenstanders dit jaar al vaker moeilijk gemaakt. Hier kan ook Unitas over meepraten want Spirit B1 treft Unitas B1 zowel op het zaal als op het veld.

Justin is 14 jaar en maakt ook deel uit van RTC <15. Justin is een speler met inzicht in het spel en een goed schot. Na een telefonisch gesprek heeft Justin een keer met  Unitas B1 meegetraind en gaat ook hij de uitdaging aan om bij Unitas in de jeugd op hoofdklasse niveau te korfballen.

Justin, die ook in belangstelling stond van een andere vereniging, wil zich graag blijven ontwikkelen als korfballer en denkt dat Unitas hiervoor de juiste plek is. 

 

Linda en Justin, alvast van harte welkom bij Unitas/Perspectief.