Nieuws archief van maart 2024


30-03

Afgelopen vrijdagavond speelden we met half Unitas de door Funitas georganiseerde Pubquiz. Dat die vermaledijde Uilen van Minerva er weer met de hoofdprijs vandoor gingen, mag onderhand irritant genoemd worden, maar de meeste deelnemers zullen verder terugkijken op een heerlijke avond die verrekte goed in elkaar zat: jury, barpersoneel en presentatoren zorgden voor een fijne avond. Voor een deel van de obers werd het een latertje, maar dat heeft hen niet gehinderd de volgende dag tegen AW.DTV een machtige pot korfbal te laten zien.


Lees verder

29-03

De playoff wedstrijd Unitas / Perspectief - AWDTV / IJskouddebeste is helemaal uitverkocht, maar wil je deze kraker niet missen? Ons livestream team verzorgt zaterdag weer een livestream. Deze kan je terug vinden op eyecons: https://eyecons.com/videos/unitasperspectief-awdtvijskoud-de-beste-31232


29-03

Binnenkort starten de wedstrijden op het veld weer met gezelligheid en activiteiten op het park. Dit betekent dat we iedereen weer voorzien van een hapje en een drankje. Om dat mogelijk te maken, maken we vanaf dit veldseizoen de teams zelf verantwoordelijk voor de invulling van de kantinedienst.


Lees verder

28-03

Met ingang van volgend seizoen, zal Peter Vedder toetreden tot de technische staf van onze selectie. Na het vertrek van Daniël van Munster, is de TC erin geslaagd een enthousiaste vervanger te vinden. Peter heeft in het verleden veel ervaring opgedaan in het trainen van verschillende jeugdteams bij Sparta Nijkerk, Telstar Hoevelaken en de afgelopen twee jaar in Ermelo bij de A1 van Dindoa. Daarnaast is Peter actief bij RTC-Oost waar hij trainer is van Oost-Onder de 17. De Nijkerker is een fanatieke en ambitieuze trainer die over goede communicatieve vaardigheden beschikt. De stap naar de senioren is mooie uitdaging en kans voor Peter om zich verder te ontwikkelen. We kijken met vertrouwen uit naar een mooie samenwerking!


Lees verder

28-03

Met onmiddellijke ingang wordt de aanvoerder van Unitas/Perspectief 5, Jesse de Ruigh toegevoegd aan de selectie. Volgens hoofdcoach Marc Houtman is hij de missende schakel in een verder fantastische selectie. ‘Met zijn kennis en kunde die hij heeft opgedaan in verschillende klasses van het korfbal, kan hij veel toevoegen aan onze spelersgroep.’ 


Lees verder

28-03

Na enkele jaren van afwezigheid was het dan eindelijk weer zover! Op veler verzoek werd er dan eindelijk weer een pubquiz georganiseerd. Funitas nam de voorbereidingen voor zijn rekening. Al snel nadat de aanmeldingenlijst via de website open werd gegooid stroomden de aanmeldingen binnen. Unitas zou Unitas niet zijn als er niet ook direct een aantal vrijwilligers waren die zichzelf wilde aanbieden om te helpen bij het organiseren van deze pubquiz. Echter, de doelstelling van Funitas was om een avond te organiseren waar alle vrijwilligers zelf aan mee konden doen. Zo werd ook de kantinedienst voor eigen rekening genomen. Uiteraard in goed overleg met de kantinecommissie .  Dit was de eerste keer dat de pubquiz georganiseerd werd in ons mooie “nieuwe” clubgebouw. Het zoveelste dingetje wat voor het eerst gedaan werd in de mooie kantine. Mede dankzij wat hulp van Erik op het technologische gebied werden alle enthousiaste deelnemers verspreid over de hele kantine. Van tevoren kregen alle 22 verschillende teams een mooi plekje aangewezen in de kantine om zo alle 85 quizzers te verdelen.


Lees verder

27-03

De spanning stijgt voor de 2e Play Off wedstrijd in de Sypel! De Orange Army roept iedereen op: trek je Oranje outfit aan, laat de Sypel kolken en schreeuw Unitas 1 naar de overwinning! Dankzij De Horeca Bazaar zal er voor de wedstrijd een mooie sfeer actie zijn. Zaterdag belooft een spectaculair feest te worden,!

Zien we jullie zaterdag? Dan gaan we er met ze allen een groot feest van maken!

En Funitas is ook van de partij. Na afloop kan er weer afgedanst worden in het het sportcafé. Dus trek oranje én je dansschoenen aan!

https://www.dehorecabazaar.nl


26-03

De indeling voor de veldcompetitie staat er weer op.

Kijk alvast voorruit wanneer je moet fluiten en noteer dat vast.

Zodat je iemand anders uit je team kan regelen of met iemand kan ruilen, (wacht hier niet mee, voor ons is het erg lastig om vlak van te voren nog een vervanger te regelen).

Ben je ziek dan is het wat anders.

Het is ook mogelijk om begeleiding te krijgen, maar neem dan contact op met Corina Verhoef 0638372498

Met vriendelijk groet,

Marjelle  koornwinder / 0630615616

iedereen verdient een scheidsrechter!

Bedankt en succes.


26-03

Beste lid, ouders/verzorgers,  
 
Sta jij/staat uw kind letterlijk stevig in de schoenen? Misschien een twijfel of een fysieke klacht? Of gewoon nieuwsgierig hoe sterk jouw/uw kinds lichaam is? Langs deze weg nodigen wij jou/uw kind uit voor de fysieke meting in week 16 (15 en 16 april). Deze meting wordt uitgevoerd door therapeutisch centrum de Berekuyl, partner van CKV Unitas Perspectief.  

Waarom zou jij of zou u uw kind deze fysieke meting laten doen? 
Zoals wellicht bij jou/u bekend, was de selectie van CKV Unitas/Perspectief in 2022 gepromoveerd naar de korfballeague. Al een aantal jaren worden de spelers van de selectie door therapeutisch centrum de Berekuyl, onder leiding van Jeroen Dirksen, ondersteund. Dit heeft mede bijgedragen en draagt nog steeds bij aan de groei van het niveau van het team. De spelers worden gemonitord met hartslagmeters en krijgen fysieke metingen om blessures zoveel mogelijk te voorkomen.

Wij, team therapeutisch centrum de Berekuyl en CKV Unitas Perspectief, hebben ditzelfde jaar ook besloten om de fysieke meting jaarlijks aan de jeugdleden aan te bieden (D-jeugd tot en met de A-jeugd tot 18 jaar). Dit is geheel kosteloos, omdat het onder de basisverzekering valt.  

Wil je/wilt u als senioren lid ook graag deze fysieke meting doen? Dat kan! Met een aanvullende verzekering voor fysiotherapie worden hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht. Wil je/wilt u dit voor de zekerheid eerst even controleren? Stuur dan ook gerust een mailtje naar testen@deberekuyl.nl 
 
Trekt dit jouw/uw interesse? Lees dan zeker even verder.  


Lees verder

26-03

UPDATE: De kaart verkoop is gesloten. we zitten zoals het er nu naar uitziet vol. Wil je op de reservelijst? stuur even een appje naar Margreet +31 6 26326655

Afgelopen zaterdag verloor Unitas / Perspectief 1 in de verlenging van de playoff wedstrijd tegen AWDTV / IJskouddebeste.
Aanstaande zaterdag 30 maart is de return in Harderwijk in sporthal de Sypel. Wil jij deze wedstrijd niet missen, koop dan snel je tickets via https://app.clubcollect.com/forms/nl/ckv-unitas-pers/unitas-perspectief-1-tegen-aw-dtv1

Heeft u een passe partout gekocht of eigen jeugd? Dan kunt u daarmee gratis naar binnen.

 


25-03

Foto's van de playoff wedstrijd Fortuna A1 - Unitas/Perspectief A1 gemaakt door Jan Hoekstra zijn hier terug te vinden.


25-03

Beste korfballers,

De voorjaarscompetitie korfbal staat weer voor de deur. De kantinecommissie is in volle voorbereiding om alles voor onze sportkantine in gereedheid te brengen.
Er zijn echter drie momenten waarop de sportkantine is gesloten i.v.m. verhuur. Het gaat om Woensdagavond 27 Maart,  donderdagavond 28 maart (bijeenkomst KNKV) en op donderdag 6 juni (van 07:00 tot 01:00 uur) i.v.m. de Europese Verkiezingen. De kleedkamers zijn uiteraard wel beschikbaar. We rekenen op jullie begrip hiervoor.

Stichting Sportpark Slingerbos
Kantinecommissie


24-03

Unitas was dichtbij een grote verrassing in de eerste play-off wedstrijd tegen AW.DTV, maar moest in de verlenging uiteindelijk toch buigen voor de geroutineerde opponent uit Amsterdam: 26-25.


Lees verder

24-03

Eén van de grootste uitdagingen binnen onze mooie vereniging blijft het binden van onze jeugdtrainers. De recente oproep op onze website heeft een aantal reacties opgeleverd (SUPER)! Maar, we weten ook dat, willen we voor de lange termijn deze uitdaging tackelen, we structureel met trainersbinding aan de slag moeten.

In dit kader hebben we vanuit de gemeente ClubKaderCoach Casper van Dam bereid gevonden ons te ondersteunen. Casper zal het project trainersbinding begeleiden.

Een belangrijk onderdeel en start van dit project is een 0-meting (enquête) onder de huidige jeugdtrainers. Jullie kunnen Casper de komende tijd op het veld tegenkomen, hij zal onze vereniging willen leren kennen door verschillende gesprekken te voeren met trainers, coördinatoren, teamouders en andere vrijwilligers aan te gaan. Hieronder stelt Casper zich kort voor. Casper, welkom en heel veel succes!


Lees verder

24-03

Het was een drukke dag gisteren voor de teams spelende in de play offs.


Lees verder

23-03

Het is weer tijd voor een spetterende aankondiging! Ons jeugdkamp komt eraan en we hebben er ontzettend veel zin in! En weet je wat het nog leuker maakt? We geven jullie alvast een eerste hint over onze bestemming! Kun jij raden waar we naartoe gaan? Laat je voorspelling achter in de DM van @poszonweringunitaskamp2024.

Maar vergeet niet om jezelf aan te melden via de website van Unitas. Dit wordt het avontuur van je leven dat je niet wilt missen!  #Jeugdkamp #Spanning #RaadEnWin #Unitas #Aanmelden #Avontuur #KlaarVoorHetAvontuur

Nog niet ingeschreven? Doe het snel


22-03

We zijn inmiddels weer begonnen met buitentrainen dus gaan we ook weer werken met het schoonmaakrooster per team. Vind hieronder de indeling. 


Lees verder

22-03

Op donderdag 28 maart tussen 11:00-12:00u gaan we op/rondom het veld bij Unitas paaseieren zoeken met kinderen van de Schutse samen met kinderen van de Wegwijzer!
Nu hebben we voor deze activiteit nog wat extra handjes nodig, voor het brengen/halen van de kinderen, en tijdens het begeleiden van de activiteit.

Mocht je tijd hebben en het heel leuk vinden om te helpen? Of meer informatie willen? Stuur een berichtje naar lara@gaharderwijk.nl


22-03

Lara en ElinVorige week zaterdag behaalde Unitas/ Perspectief C1 de play offs door een knappe overwinning  bij Dindoa (11-15) en een onverwacht gelijk spel van medeconcurrent MIA (13-13 tegen Sparta Zwolle). Zodoende was de laatste  wedstrijd tegen de nummer 1 in de Hoofdklasse A, LDODK niet meer van belang en kon ontspannen worden toegeleefd naar de play off wedstrijd tegen Dalto C1. Ook voor de A1 en het vlaggenschip verliep afgelopen zaterdag verrassend positief met een onverwachte plaats in de play offs. De B1 had al in eerdere instantie de play offs gehaald. 
Dinsdagavond had ik een gesprek met Elin Wever(speelster en aanvoerster van Unitas/ Perspectief C1) en Lara Kreikamp (speelster van Unitas1 en trainster van de C1) over doelstellingen, verwachtingen, zenuwen, hoop en voorspellingen. 
 


Lees verder

21-03

Dit betekent dat 30 maart de 2e play-off wedstrijd in onze eigen Sypel wordt gespeeld om 19.30 uur.
Ben jij 1 van de kinderen (tot en met de D jeugd) die door ziekte / vakantie of een andere reden nog niet heeft kunnen oplopen in de zaal en wil je dat nog wel heel graag,  laat je ouders/verzorgers dan een mail sturen naar diana_online@hotmail.com onder vermelding van je naam en in welk team je speelt! 

Wellicht ben jij er dan bij tijdens het spectaculaire oploopmoment op zaterdag 30 maart! 

Groetjes van Diana Erades


20-03

Zaterdag 16 maart werden de toeschouwers in Sporthal De Sypel getrakteerd op een spannende wedstrijd tegen TOP/IAA Fresh uit Sassenheim. Bij gelijkspel of winst was er nog kans op de play-offs, mits de concurrentie punten zou laten liggen. En dat gebeurde! 
In de tweede helft wist Unitas/Perspectief een punt over de streep te trekken tegen de nummer 3 uit de competitie: 17-17. Dit betekent dat Unitas/Perspectief de play-offs in gaat in strijd om promotie naar de hoogste klasse; De Kenonz Korfbal League! 
Balsponsor van deze wedstrijd was het Harderwijkse Flow Projects. 

Flow Projects is een bedrijf van Harm Lokhorst, met kennis, ervaringen en contacten binnen de bouw- en installatiewereld. Denk daarbij aan volledige renovaties of verbouwingen, maar ook kleinschaliger projecten zoals het verbouwen van een keuken, zolder of badkamer. Flow Projects is onafhankelijk en niet verbonden aan aannemers, handelaren, onderaannemers of andere organisaties. 
Ben je benieuwd naar wat Flow Projects voor jou kan betekenen? Neemt u gerust contact op voor het maken van een afspraak zodat zij de diensten in een nader gesprek persoonlijk kunnen toelichten.
 
Belt u geheel vrijblijvend met
06 - 22 34 83 72 of stuur een mail naar info@flowprojects.nl

Nog geen lid van het sponsornetwerk van Unitas/Perspectief, maar wel benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op via sponsoring@ckvunitas.nl


20-03

Afgelopen zaterdag plaatste de hoofdmacht van Unitas zich in extremis voor de play-offs, waardoor de Korfbal League binnen handbereik is. Maar het succes van het eerste staat niet op zichzelf: zowel de A1, de B1 als de C1 plaatste zich voor de play-offs van het NK van hun leeftijdsklasse. B1-trainer Luuk Wilkeshuis en speelster Indy van Uxem hebben zin in de kwartfinales van het NK: zaterdag 23 maart wacht de uitwedstrijd tegen TOP Sassenheim.


Lees verder

20-03

Unitas/Perspectief verwelkomt met trots een nieuwe bord sponsor: VJ Installatietechniek. Dit bedrijf, gespecialiseerd in Water, Gas & Elektra, Dak & Zinkwerk en Badkamerrenovaties, heeft sinds 2014 een stevige reputatie opgebouwd. Met een schat aan ervaring, een focus op klantvriendelijkheid en bewezen kwaliteit hebben ze al honderden tevreden klanten geholpen. Veiligheid en maatwerk staan hoog in het vaandel bij VJ Installatietechniek. 

Ben je van plan om binnenkort je badkamer te verbouwen? Dan staat VJ Installatietechniek klaar om je te helpen!

Contact:
https://www.vj-installatietechniek.nl/
T: 06 34086623
M: info@vj-installatietechniek.nl


18-03

UPDATE: mensen die een los ticket hebben gekocht kunnen deze bij de entree van AWDTV ophalen. Staan op naam.

Aankomende zaterdag spelen er meerdere teams play-offs (trots!)! Het is gelukt om bussen te regelen voor de wedstrijden van de A1 in Delft en S1 in Amsterdam.

Er gaan 2 bussen rijden:

Bus 1 vertrekt om 14.00 uur (13.45 uur aanwezig) vanaf de Sypel naar Delft waar de A1 om 16.00 uur speelt. Na de wedstrijd rijdt deze bus door naar Amsterdam voor de wedstrijd van S1. De wedstrijd in Amsterdam begint om 19.30 uur.
Geef je hier op als je met bus 1 mee wilt.

Bus 2 vertrekt om 17.30 uur (17.15 uur aanwezig) vanaf de Sypel naar Amsterdam voor de wedstrijd van S1.
Geef je hier op als je met bus 2 mee wilt.

Voor beide bussen zijn 50 kaarten beschikbaar.

Let op:
Er is bij AWDTV beperkte ruimte beschikbaar dus kaarten moeten vooraf gekocht worden, ook als je met eigen vervoer erheen gaat. Ook hiervoor zijn 50 kaarten beschikbaar.
Koop hier een los ticket. 
( Uitverkocht )
 
De prijzen zijn als volgt:
- Busreis 1 of 2 + toegang bij AWDTV: € 20,00
- Los ticket voor toegang bij AWDTV: € 5,00

Vragen? Dan kun je contact opnemen met Margreet Bakkenes (06-26326655).


18-03


Jaa daar gaan we! De kaartverkoop voor de pubquiz gaat live. 

Hieronder nog even de eisen voor een team:

Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen (EN LET OP! Bedenk een originele teamnaam). Geef dus ook alle namen op van de teamleden. 

Stel dat er later nog meer mensen bij je team aansluiten, kunnen zij zich nog via onderstaande link opgeven.
Dan vullen ze bij teamnaam in: naam van je team-2

Link naar de opgave: https://app.clubcollect.com/forms/nl/ckv-unitas-pers/grote-funitas-pubquiz-2024

Bij vragen:
Mail: Funitas@ckvunitas.nl
Instagram: funitas.ac17-03

Wat twee weken geleden na de 22-23 nederlaag tegen Mid-Fryslân onmogelijk leek, gebeurde toch nog. Unitas had aan een 17-17 gelijkspel tegen TOP Sassenheim genoeg om zich toch nog te plaatsen voor de play-offs. Mid-Fryslân bezweek in Zeeland onder de druk en verloor met 22-17 van TOP Arnemuiden.


Lees verder

17-03

Een waanzinning én knotsgek zaalseizoen, bijna alles KLOPT!
Wat een dag gisteren in onze Sypel, waar onze vereniging historie heeft geschreven..
Na een knap zaalseizoen wisten we al dat de B1 en C1 reeds geplaatst waren voor de play-offs.. maar gisteren kwam daar nog een hoofdstuk bij! Na een zenuwslopende slotfase wist de A1 af te rekenen met Dalto A1! Voor het eerst sinds 2003 staat onze A1 weer in de Hoofdklasse play-offs voor AHOY! Tegenstander in de play-offs wordt Fortuna A1. Om 20:00 uur was het de beurt aan ons vlaggenschip, de spanning was voelbaar in elke centimeter van de Sypel.. Zou het dan toch.. Euforie na afloop, het gelijkspel tegen TOP betekende een paar minuten later dat ook ons eerste team zich als nummer 4 geplaatst heeft voor de play-offs, kippenvel! Wat geeft dit weer een energie voor de komende weken, we gaan er maximaal van genieten.  Dank voor alle vrijwilligers dit zaalseizoen, jullie maken de club. De komende dagen volgt er meer informatie over bus-vervoer, tijden en tickets. Klik snel op lees verder voor het complete programma van de komende weken. 


Lees verder

17-03

Gisteren was het NL doet, ook bij Unitas werden de handen flink uit de mouwen gehaald. Mooi om te zien dat er een grote groep vrijwilligers om 0830 aan de koffie zaten en de instructies ontvingen van Jesse Roozeboom. Een flinke kluslijst zorgde ervoor dat we ons niet hoefde te vervelen. 


Lees verder

16-03

Om heel eerlijk te zijn: de column van deze week had ik al op de vrijdag voor de wedstrijd tegen Avanti geschreven. Ik zou het hebben over metaforen: vergelijkingen waarmee je iets duidelijk probeert te maken. Elke goed gekozen metafoor heeft een vergelijkingspunt met de werkelijkheid, en het leek me aardig om daar eens over te mijmeren. Dat we op zaterdag een prima, probleemloze wedstrijd zouden spelen, had geen invloed op de onderwerpskeuze: de actualiteit deed er immers niet meer zo toe; na de de wedstrijd tegen Mid Fryslan zou het seizoen als een nachtkaars uitgaan, en dat haakje zou ik gebruiken voor de inleiding: het was een mooie metafoor voor het teleurstellende einde van het seizoen.


Lees verder

16-03

Aankomende maandag 18 Maart van 17:15 tot 19:00 zullen de sleutels voor de 2e helft veld uitgedeeld worden.
Vanwege werk is er maar 1 moment. Is er echt geen mogelijkheid om dit op maandag te doen neem dan even contact op. Let op "met een goede
reden".
De ballen komen maandag pas uit de zalen vanwege de laatste competitieronde dit weekend. We zijn op de hoogte dat er helaas ballen zijn verdwenen.
Dit is heel vervelend en ook niet 123 op te lossen.
Het kan dus zo zijn dat je aankomende week start met minder ballen dan de bedoeling is.
Geef ons even de tijd om hier een oplossing voor te vinden. Een looptraining is dan ook een optie ;)

Ook via deze weg nogmaals onder de aandacht dat iedereen de verantwoordelijkheid neemt om materiaal op te ruimen waar het hoort.
Spreek elkaar er ook op aan. Zie je een bal slingeren laat hem dan niet liggen maar leg hem even in het materialenhok.
Een bal kost de vereniging +/- €45 als er dan 10 missen is dat EVEN een kostenpost van €450. 

De materialencommissie 
Maarten 0646393341
Kars 0612995160


15-03

Een vraag die we vaak horen is, waar vind ik nu welke wedstrijd live? Om het simpel te houden alleen de wedstrijden van Unitas / Perspectief 1 zijn dit zaalseizoen te vinden op Eyecons . De overige wedstrijden van bv Unitas / Perspectief A1 en Unitas / Perspectief 2 zijn te vinden op Youtube.

Voor zaterdag 16 maart januari  zijn de links dus:

 


14-03

INSCHRIJVEN UNITAS/POS ZONWERING JEUGDKAMP 2023

Zaterdag 18, Zondag 19 en Maandag 20 mei gaan we weer op kamp! Het kamp is voor de gehele jeugd, van kangoeroe t/m A-jeugd.

Het thema van dit jaar is Landen & Culutren en we gaan er weer een supermooi feestje van maken. Deelname aan het kamp kost 55 euro. Een 2e kind (of meer :-)) is 50 euro. Opgeven kan dit jaar weer via Clubcollect.

Kinderen van de kangoeroes, F en E liggen sowieso binnen, de CB en A in tenten, de D is even afhankelijk van het aantal aanmeldingen per leeftijdscategorie.

Opgeven kan hier. en het 2de kind en verder kan hier

Ook dit jaar organiseren wij een ouderavond, dit jaar op 3 april van 20 tot 21 uur in het clubhuis. Bij vragen of opmerkingen kun je mailen naar hessel_bij@hotmail.com.

Waar we naartoe gaan? Top Secret natuurlijk, houd de site in de gaten

Ga jij ook mee? Dat zouden we super vinden. Groet van de kampstaf (Maarten, Inge, Jonne, Ismay, Corné en Hessel)

Ps. hier nog een korte terugblik op vorig jaar. Dit jaar wordt het weer minstens net zo leuk!


14-03

We hebben zaterdag de Orange Army meer nodig dan ooit! Help mee het zaalseizoen te verlengen, want door het verlies van Mid Fryslan vorige week zijn de play-offs nog in zicht. Het scenario is simpel: wij moeten zaterdag tegen TOP meer punten halen dan Mid Fryslan, dat tegelijkertijd speelt in Zeeland. En dat laatste is niet ondenkbaar, omdat elke ploeg het verrekt lastig heeft in Arnemuiden. Daarnaast kan Unitas alle steun gebruiken, want we spelen tegen de vijfvoudig zaalkampioen uit Sassenheim. Het zal geen eenvoudige klus worden, maar de uitwedstrijd werd destijds door Unitas met 17-18 gewonnen. We kunnen dus alle steun gebruiken!

Kom dus zaterdag allemaal naar de Sypel, en zorg ervoor dat je stembanden gesmeerd zijn. Doe oranje kleren aan -of verkleed je als je droomberoep, daarover straks meer) en laat zien dat je achter je club staat. Je beloning is geweldig: als alles gaat zoals we verwachten, wordt het zaalseizoen dus met wie weet hoeveel wedstrijden verlengd. En we weten wat er kan gebeuren als die play-offs eenmaal bereikt zijn…

Tot zaterdag! Mike neemt om 20:00 de bal uit, en zo rond 21:45 zullen we ons juichend naar de bar begeven - Funitas neemt het vanaf dat moment over met een feest dat in het thema staat van je dromen van vroeger - meer informatie vind je op de flyer op de site. Tot zaterdag!

 


13-03

Wat kan je doen als je je zorgen maakt en een probleem ervaart? Wat is dan helpend? In mijn werk zoek ik dan vaak steun bij mijn leidinggevende en collega’s. Ik betrek hen, waardoor ik ervaar dat het niet alleen mijn probleem is maar we iets gezamenlijks te doen hebben. En vaak komen we dan ook samen tot een oplossing(srichting).

Ik heb lang nagedacht dit stuk op de website te publiceren of niet. Heeft het niet een te negatieve invalshoek? Leidt het wel tot het gewenste effect? Jaag ik mensen niet juist weg? Uiteindelijk toch besloten jullie deelgenoot te maken van onze uitdaging.


Lees verder

13-03

Van harte gefeliciteerd Rim met je selectie voor Oost U17! We wensen je heel veel succes en plezier de komende maanden!

 


12-03

De kaartverkoop voor de wedstrijd van as zaterdag 16 maart tussen Unitas / Perspectief en TOP/IAA fresh  is gestart. Koop uw kaart nu via https://app.clubcollect.com/forms/nl/ckv-unitas-pers/unitas-perspectief-1-tegen-top-iaa-fresh-1


11-03


Terug van weggeweest: Feest in het Sportcafé na de wedstrijd van Unitas/Perspectief 1 op 16 maart 2024!  Na deze laatste wedstrijd in de reguliere competitie, zal het feest losbarsten in Sportcafé de Sypel. Voor het thema van dit feest gaan we terug naar vroeger...

Dresscode: Kom gekleed als het iets wat je vroeger wilde worden!  Of je nu brandweerman, zeemeermin of dolfijnentrainer wilde worden, zoek je outfit bij elkaar en tot dan! 

Liefs Funitas 

 #Feestje #Unitas1 #SportcaféDeSypel #DressToImpress


10-03

Wat een zaalseizoen is het tot nu toe voor de jeugd! We hebben al een fiks aantal kampioenen mogen huldigen en de 1e teams presteren ook fantastisch. De B1 heeft zich twee weken geleden reeds geplaatst middels een knappe overwinning op DOS'46 B1 en staat inmiddels 10 punten voor op nummer drie SKF B1. Eerste tegenstander in de play-offs is TOP/ IAA Fresh B1, 23 maart speelt de B1 uit in Sassenheim. De concurrentie bij de C1 was een stuk heviger, maar ook de C1 heeft zich gisteren geplaatst met een spannende overwinning op Dindoa C1. Onze C-jeugd begint de play-offs op 23 maart met een uitwedstrijd tegen Dalto/Klaverblad Verzekeringen C1.

Maar de Unitas-trein is nog steeds op stoom: de A1 én D1 maken ook nog kans! Beide teams hebben het niet meer in eigen hand, maar hebben op de laatste speelronde nog steeds kans... Zij kunnen zaterdag alle support gebruiken!

Trots op onze jeugd!

Bestuur & JTC


 


10-03

Gisteren mochten we weer een aantal kampioenen huldigen. In een drietal wedstrijden werd er gestreden om het kampioenschap.


Lees verder

04-03

UPDATE: We kunnen nog wel wat extra handjes gebruiken. Niks te doen te 16e? kom gezellig helpen.

Beste Unitas ouders, leden en liefhebbers,

Zaterdag 16 maart is de traditionele klusdag gepland. Deze ochtend(starten half negen met een bakje koffie) willen we ervoor zorgen dat ons prachtige complex er weer spic-and-span bij ligt voor het tweede deel van de veld competitie.

Iedereen die het leuk vind om te helpen is welkom zijn/haar steentje bij te dragen. Vind je het leuk om te helpen, dan kan je je aanmelden bij Jesse Roozeboom (facilitair@ckvunitas.nl)


04-03

Door Marco Jansen - Het was voor Unitas erop of er onder, zaterdagmiddag tegen concurrent Mid-Fryslân. De uitwedstrijd eind december in Grou was in de slotseconden met 19-18 verloren. Vanwege het betere doelsaldo van de Friezen moest met twee of meer punten verschil gewonnen worden om op onderling resultaat Mid-Fryslân weer te passeren. Het pakte echter anders uit: 22-23.

Foto: Jan Hoekstra ( meer foto's )

Foto's van WVZ fotografie


Lees verder

03-03

Hoewel het zaalseizoen voor de meeste teams nog in volle gang is, kijken we alvast even vooruit naar het einde van dit seizoen. Afsluitingsdag komt er uiteraard weer aan, maar dan in een nieuw jasje! Een hele dag (!) volop genieten van (hopelijk) de zon, vrienden, korfbal, familie, bbq en muziek! 

Dus, save the date! 22 juni 2024.  Meer informatie volgt. 
Hint; trommel je familie vast op en haal je veldschoenen uit de kast. 

Liefs Funitas


02-03

Bij ons op school zijn de examentrainingen voor mijn vak begonnen. Niet per se omdat we denken dat de jongens en meiden niet op niveau zijn, hoor: de ervaring leert dat ze er wel klaar voor zijn. En als ze er niet klaar voor zijn, dan zijn ze er wel klaar mee: die ene hobbel moet nog genomen worden, en dan wacht hun de langste vakantie die ze ooit in hun leven zullen krijgen: van eind mei tot en met eind augustus: niets moet, alles kan en vooral: het heeft geen enkele zin om alvast te beginnen aan wat achter de horizon wacht. Wat een weelde!


Lees verder

01-03

Hierbij het trainingsschema voorjaar veldseizoen 2024. Het schema gaat in vanaf maandag 18 maart.


01-03

Voor morgen zoek ik nog een scheidsrechter voor de B4 om 13.20 in de Sypel zaal 2 tegen ASVD B2

Wie kan er fluiten?

Marjelle