Nieuws

31-05

Selectietrainingen 5, 12, 19 en 26 juni!

Bij de bekendmaking van de voorlopige teamindeling 2018-2019, waren de selectietrainingen al aangekondigd. Er is nu nadere informatie bekend!

Waarom ook al weer selectietrainingen?Via de selectietrainingen wordt gekeken wat de beste indeling is.

Waarom is dat, zou je zeggen?Het is de afgelopen jaren gebleken dat er nogal wat niveauverschil is geweest of ontstaan in een aantal categorieën (binnen de teams). Dit heeft voor een groot deel te maken met de overgang (afgelopen jaar) naar een hogere leeftijdscategorie, maar ook met het verschil in de ontwikkeling van kinderen.

Tijdens de selectietrainingen worden vier avonden gebruikt om de kinderen te beoordelen en op basis van deze beoordeling de teams definitief in te delen.

Aangepaste voorlopige teamindeling 2018-2019

Let op! Er zijn een aantal reacties bij de JTC binnengekomen over de voorlopige teamindeling 2018-2019. Die reacties zijn in de JTC-vergadering besproken en zijn verwerkt in de voorlopige teamindeling. Kijk dus naar deze aangepaste voorlopige teamindeling (komt ook op de site te staan) om te kijken waar je selectie moet doen!

Wanneer zijn de selecties?

De selectietrainingen zijn op 5, 12, 19 en 26 juni. De tijden zijn als volgt:

A1+B1+B2 20:00-21:30 veld 1

C1+C2+C3 18:45-20:00 veld 1

D2+D3+D4 18:45-20:00 veld 2

E2+E3+E4 17:45-18:45 veld 1

E5+E6+E7 17:45-18:45 veld 1

Hoe gaan de selecties in z’n werk?

Er wordt door een trainer/trainers een viertal trainigen gegeven. Hierbij letten de trainers goed op hoe de kinderen het doen: spelinzicht, inzet en techniek zijn hierin de belangrijke punten! Ook de JTC-leden lopen rond, kijken en/of geven een training. Na de vier trainingen wordt de beoordeling van de kinderen doorgesproken tussen de trainer en de JTC. De trainer adviseert de JTC en op basis van dit advies besluit de JTC hoe de defintieve teamindeling zal worden. De communicatie /toelichting hierover zal vanuit de JTC worden gedaan (en dus niet via de trainers). Voordat de zomervakantie begint, zal de defintieve teamindeling bekend worden gemaakt via de site.

Wat als je een keer niet kan?

We gaan er natuurlijk vanuit dat iedereen aan alle selectietrainingen mee zal doen. Mocht je toch een keer NIET kunnen, geef dat dan even door aan de JTC via jtc@ckvunitas.nl. Dit zal natuurlijk geen invloed hebben op de uiteindelijke beoordeling.

Heb je vragen?

Als er vragen zijn, over de voorlopige teamindeling of over de selectietrainingen, schroom niet om even contact met ons op te nemen! Dan kan via de mail: jtc@ckvunitas.nl, maar ook via de JTC-leden die tijdens de selectietrainingen rond de velden te vinden zijn; Lara Kreikamp, Mirjam Postma, Marieke Schilderman, Mirjam den Hartog, Niels van de Beek, Jos Aikema, Perry van der Heijden (nieuw JTC-lid) en Ceel Roozeboom (nieuw JTC-lid).

Met vriendelijke groet,

JTC