Nieuws

27-08

De vakantie ligt inmiddels weer achter ons, we zijn op sommige gebieden nog niet opgestart maar toch zijn er al weer een hoop activiteiten gedaan tijdens en na de vakanties. Zoals je kan zien krijgt het gebouw aan de achterzijde zijn afwerkingsmateriaal. De achtergevel platen worden erop gezet, daarna kunnen de kozijnen geplaatst worden zodat ook deze zijde afgesloten is.

Rondom de tribune wordt ook voortgang gemaakt, er is weer met een groep vrijwilligers een hoop werk verzet om een 15 m3 zand onder de tribunes aan te brengen.

Daarnaast wordt door Sven van Uxem de oude tegels schoongespoten zodat we een prima stoep hebben onder de tribunes. Goed bezig SVEN!!


Het vlakken en trillen laten we over aan Jaco en Erik.

De bouwplaats ligt inmiddels vol met elementen van de tribune, vanaf 7 september gaat die namelijk geplaatst worden.

Ook binnen zijn we al weer een stuk verder, deze week worden er 4 douche ruimtes van tegels voorzien door tegelzetter Andre van de Berg. Niet nadat we even 400m2 naar binnen hebben gebracht. Dit uiteraard door een enthousiaste groep vrijwilligers. Mooi werk!

Op het gebied van de inrichting zijn ook mooie stappen gezet, de vloer is uitgezocht! Gaaf ik wacht nog even met het delen van die foto’s…..Er is ook een grote actie gestart voor het sponsoren van de meubels. Meer details op te vragen bij Judith Hop en Vanessa Pos!

 

Inmiddels is de planning gemaakt en maken we ons op voor een druk ½ jaar waarbij we wat vaker beroep zullen doen op de vrijwilligers van de vereniging

 

Groet

Bouwteam