Nieuws

15-05

Inmiddels zijn we alweer uit de startblokken geschoten met het veld seizoen en zijn alle posten weer voorzien met de nodige vrijwilligers. We zien weer regelmatig wedstrijden aan ons mooie park Slingerbos daarbij wordt er flink werk geleverd door de nodige vrijwilligers. Vanuit het bestuur grote dank hiervoor, zonder deze vele vrijwilligers geen korfbal plezier. We willen toch een paar posten eruit lichten met mooie initiatieven die momenteel rondgaan op het park:

Team Facility & Kantine:

Inmiddels zijn de veiligheidsmaatregelen rondom de tribunes geheel afgerond, het laatste gedeelte van de klus waren de veiligheidsstrips op de traptreden. Een mooi resultaat die compleet is uitgevoerd door de vrijwilligers van facility. Daarnaast is er nieuwe verlichting aangebracht om iets meer sfeer aan te brengen in de kantine. Binnenkort starten we nog met een grote klus en dat is het aanbrengen van geluidsabsorberende isolatie aan het plafond. Hierdoor zullen we wel wat overlast krijgen in het gebruik van de kantine maar dit alles voor een goed doel. Inmiddels zijn we ook weer flink aan het grasmaaien geslagen en worden er zelfs op vrijdagmorgen klussen uitgevoerd door verschillende pensionado’s. Lijkt het je leuk om af en toe een klus uit te voeren of bijvoorbeeld om een keer te helpen bij het grasmaaien meld je dan aan bij Jesse Roozeboom.

Zoals gemerkt heeft ook de kantine commissie weer een stap gezet, nog meer assortiment beschikbaar in onze keuken, we kijken alweer uit naar de eerste daghap! Ook merken we dat er steeds meer nieuwe gezichten achter de bar verschijnen, gewoon super leuk om een bardienst te draaien. Ook hier geldt lijkt het je leuk geef je dan op bij Inge van Uxem of Jan Tonny Visser.

 

JAM Schoolkorfbal toernooi:

Aanstaande dinsdag en woensdag mogen we vele sportende kinderen ontvangen tijdens het schoolkorfbal toernooi. Jaarlijks een groot evenement en na 2 jaar corona kijken we weer uit om dit te mogen faciliteren. Ook dit toernooi zorgt ervoor dat vele vrijwilligers in de weer zijn op en rondom het park. Iedereen die hierbij helpt heel veel succes de komende week en alvast enorm bedankt voor jullie hulp.

 

Unitas/Pos Zonwering kamp:

Met Hemelvaart gaan we weer op stap met de jeugd van de vereniging. 100 kinderen hebben zich aangemeld, ongelooflijk hoe mooi dit Pos Zonwering kamp wordt beleefd binnen de vereniging. Al weken zien we de vrijwilligers bij elkaar komen om de dagen te vullen en de voorbereidingen te treffen rondom het reilen en zeilen op het kamp. Vrijwilligers dank hiervoor en heel veel plezier op het kamp

 

Wedstrijd en Scheidsrechters vrijwilligers:

De opstart van het seizoen is weer achter de rug, dit betekend veel werk rondom het trainings schema, wedstrijds schema’s en scheidsrechter schema’s. Regelmatig zien we toch dat het piept en kraakt rondom de scheidsrechters. Hierbij de oproep om dit toch gezamenlijk op te pakken. Ben je ingedeeld en kan je niet ga dan eerst op zoek naar een vervanger binnen je eigen team. Dit helpt enorm bij de logistieke puzzel die elke week weer gemaakt moet worden. De personen achter de wedstrijd en scheidsrechter commissies werken vaak achter de schermen maar bij deze enorm bedankt voor jullie wekelijkse bijdrage

 

Trainers en coördinatoren:

Zonder trainers & coordinatoren natuurlijk geen korfbal plezier. Ook dit jaar hebben jullie je weer wekelijks ingezet, als we kijken op het veld dan zien we eigenlijk allen maar stralende en bezwete gezichten. Dat komt natuurlijk door jullie inzet. We hopen dit we ook weer volgend jaar op jullie steun mogen rekenen. Mocht je interesse hebben om een team training te geven of wil je als ouder je steentje bijdragen dan kan je je aanmelden via de (J)TC of rechtstreeks bij Lara Kreikamp

 

League voorbereiding:

Inmiddels hebben we al wat verzoeken van de bond gekregen en komen ze de komende week zelfs 2 keer langs. Hierbij zullen we te horen krijgen wat het nu precies gaat inhouden en waar we allemaal aan moeten gaan voldoen. Om alle acties zo goed mogelijk de begeleiden zijn we op zoek gegaan naar een projectleider League en die hebben we gevonden in een oude bekende namelijk Hans Olofsen. Daarnaast heeft Niels van Beek aangegeven da hij graag binnen het project wil meehelpen met de linkjes naar de gemeente en het KNKV. We zijn erg blij met jullie hulp en support; veel succes in jullie nieuwe taak

 

Naast de bovengenoemde punten zijn er natuurlijk nog vele andere initiatieven die we uitvoeren voor het runnen van onze mooie vereniging. Een ieder BEDANKT!!!

Zet in ieder geval ook in jullie agenda 18 JUNI want dan willen we namelijk de Afsluitdag gaan houden, hierbij neemt FUNITAS het initiatief om ons te verrassen met een geweldige dag.

 

Unitas meer dan Korfbal alleen…………………

 

Het Bestuur