Nieuws

07-06

Er is al heel veel tijd en energie gestoken in het vinden van trainers voor alle jeugdteams. Het is ons gelukkig gelukt om voor heel veel teams trainers te vinden. Alle leden die volgend seizoen hun schouders onder de ontwikkeling van onze jeugd willen zetten, bedanken wij nu alvast hartelijk. Zonder vrijwilligers kunnen wij onze vereniging niet goed laten functioneren.

Via dit bericht doen we een dringend beroep op onze oudere jeugd, senioren en ouders (die vroeger gekorfbald hebben). Wij zoeken voor de volgende teams nog met spoed trainers:

  • Twee Coördinerend Trainers voor de E sectie – voor informatie kun je bij Gerrit Bruinink of Hessel van der Bij terecht.
  • Twee trainers voor de E4 en E5 – we zijn gelukkig nog met een paar jeugdleden in gesprek, maar de invulling is nog niet zeker
  • Twee trainers voor de D5
  • Een trainer voor de C4
  • Twee trainers voor de C5
  • Een trainer voor de B3 (een lid beraadt zich nog)
  • Twee trainers voor de B4

Waarom twee trainers per team, vraag je jezelf misschien af als het zo lastig is om trainers te vinden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen elke week kan trainen. Als er twee trainers per team zijn, kunnen ze elkaar afwisselen en onderling ruilen. De trainingen gaan daardoor altijd door.

Wij kunnen ons niet voorstellen dat deze tien vacante trainersplekken niet worden ingevuld door een vereniging met ruim 400 leden en nog heel veel ouders. Misschien ben je al benaderd door een van de JTC leden en heb je nee gezegd. Wij dagen jullie allemaal uit om (opnieuw) na te denken over deze oproep en wij rekenen op jullie bijdrage aan een mooi nieuw seizoen voor de jeugd.

Aanmelden kan via jtc@ckvunitas.nl of via de leeftijdscoördinatoren.

Met vriendelijke groet,

JTC