Nieuws

08-01

Afgelopen vrijdag hebben we met z’n allen een mooie start gemaakt van 2023. Deze dag stond namelijk in het teken van een sponsorloop voor de jeugd en de nieuwjaarsreceptie met verkiezing vrijwilliger van het jaar.

De middag begon met een sponsorloop door de jeugd, een mooie opkomst vanuit de jeugdteams. Op het hoofdveld liepen de kinderen rondjes met als doel geld ophalen voor onze nieuwe zonnepanelen. Het exacte bedrag moet nog worden uitgerekend maar aan de rode hoofdjes te zien zijn er verschillende rondes gemaakt. Partyverhuur Harderwijk had het extra leuk gemaakt door een stormbaan op te stellen waar heerlijk op gespeeld kon worden (dank Lara en Jeroen). Uiteraard volgde een gezellige en lekkere beloning door met z’n allen patat te eten in de kantine:

Rond 1730 begon de nieuwjaarsreceptie waarbij we dit keer gekozen hadden om lekker met elkaar te gaan eten. Een heerlijke stampotten buffet (verzorgd door Beert Karssen) viel ons goed. Druk bezocht (bijna 100 personen) zorgde voor een perfecte sfeer. Onze nieuwe sponsor Pouw XL Lease was goed vertegenwoordigd en heeft op deze avond het 4 jarig sponsor contract getekend met Unitas/Perspectief. Samen Vooruit is hun motto, nou dat past ons prima, een fantastische aanvulling op ons sponsor netwerk.

De avond sloten we af door de bekendmaking van vrijwilliger van het jaar. Dit jaar konden we kiezen uit Maarten Bakker, Gerrit Bruinink, Niels vd Beek. De onthulling van de winnaar dit jaar door Lara Kreikamp waarbij Niels door onze leden gekozen is als vrijwilliger van het jaar. Alle drie uiteraard van harte gefeliciteerd en Niels geniet van deze titel:

Op naar een mooi seizoen!

 

Het bestuur