Eigen actie's

70000
67400 
30-01

Hebben jullie die bouwmannen gezien met die dikke glimlach…….vrijwilligers van het JAAR!!! Dank allen voor de stemmen, de biertjes smaken lekker en het geeft de nodige motivatie naar de laatste weken van de bouw. Het moet ook gezegd worden dat het bouwteam geholpen wordt door vele vrijwilligers…….de beker is dus een beetje van een ieder die de laatste jaren wat gedaan heeft aan de bouw. We zullen hem en mooie plek geven in het gebouw!

 

Wat mooi is om te zien dat vanaf tekeningen ergens gemaakt 2-3 jaar geleden de elementen prachtig bij elkaar komen. De kleuren, de afwerking, het gevoel van ons nieuwe sport honk…..het komt allemaal bij elkaar.

 

We lichten nog een paar zaken uit die we de laatste weken uitgevoerd hebben:  


Lees verder

10-01

Na een heerlijke rustige kerst reces op de bouw zijn we nu toch echt in de afbouwfase gekomen van de bouw. Er komen steeds meer onderdelen ten einde en we zien steeds minder bouwers op de bouw. Daarnaast zien we steeds meer vrijwilligers vanuit de vereniging klussen aan het oppakken; een super mooie en leuke fase.


Lees verder

12-12

O wat willen we graag weer gaan sporten en dan met name vanuit de nieuwe kantine. Wat wordt het mooi mensen. De afgelopen week is de vloer boven in de kantine erin gelegd en zijn de vloeren mannen al een heel stuk verder met de kleedkamers en de gangen beneden. Deze 2 weken kunnen we daarom ook niet in het gebouw.


Lees verder

18-11

Vandaag toch wel weer een mijlpaal in ons traject. We zijn begonnen met de sloop van de oude kantine. Zoals eerder te lezen een stuk nostalgie dat we aan het weghalen zijn maar aan de andere kant een mooie ruimte schept voor een nieuwe start op ons mooie sportpark.

In onze planning stond dat we mid-december het gebouw zouden willen slopen maar afgelopen vrijdag kregen we om 1500 het verzoek om deze week met de sloop te beginnen. Dit omdat de Fa Kamphorst onverwachts de kraan een paar dagen over had. Gelukkig hebben we de laatste weken hard gewerkt om het oude gebouw leeg te halen. Een groep vrijwilligers onder leiding van Kars Pos heeft de oude kantine leeggehaald en met name de zaken veilig gesteld die mee moeten naar het nieuwe gebouw. Daarnaast zijn er nog een hoop spullen verkocht. Een andere belangrijke voorwaarde was het omzetten van Gas. Water en Licht. Jan tonny heeft heel wat belletejs moeten plegen maar inmiddels zitten alle meters op zijn plek en staat de kachel in het nieuwe gebouw lekker te draaien. Dus even snel schakelen de laatste week zodat we de sloop door konden zetten. Vandaag dus de dag, de sloop zal nog een paar dagen duren, de verwachting is dat begin volgende week de laatste puinresten opgeruimd zijn. Dit geeft dan meteen ruimte om versneld met de parkeerplaatsen te beginnen. Je ziet trouwens al heel mooi het straatwerk aan de voorzijde van het gebouw zijn vorm krijgt.


Lees verder

04-11

Voortgang Bouw en sloop

Nog even een update van de bouw en de sloop van het oude gebouw

 

Bouw:

Binnen het gebouw gaan de werkzaamheden ontzettend hard. Dat moet ook wel want we willen met 5 weken beginnen met de afwerkvloeren. Lopend door het gebouw moet er dan nog best veel gebeuren.

 

Inmiddels is het tegelwerk geheel afgerond, alle douches.....


Lees verder

27-10

bar weinig meer van overAfgelopen weken is er hard gewerkt om het huidige gebouw te strippen. We hebben al een aantal zaken kunnen verkopen en zijn al paar keer bij de ijzerboer geweest.

Van de week is de bar opgehaald (dus wilde je nog een biertje komen halen dan ben je nu te laat.......), deze krijgt een 2e leven in een keet. Daarnaast wordt er ook veel opgeruimd zodat we met een schone lei kunnen beginnen in het nieuwe gebouw.

Zaken die we willen blijven gebruiken slaan we op onder de tibune.
Ook de schuren zijn inmiddels al voor een groot gedeelte leeggehaald.

Komende week gaan we nog verder met het leeghalen van het gebouw.


01-10

We gaan de laatste maanden in van de aanwezigheid van onze vaste aannemers. Er is ontzettend veel werk verzet na de vakantie en op elementen beginnen we zaken echt af te vinken. Maar daarnaast moet er nog zoveel gebeuren om het geheel op te leveren. Het zal nog een hectisch ½ jaar worden.

Laten we er een paar mooie projecten uitlichten: 


Lees verder

09-09

Afgelopen dagen zijn de tribunes geplaatst. Je kan goed zien dat de gedachte om het gebouw aan de velden aan te sluiten goed uitpakt. Een fantastisch uitzicht heb je vanaf de tribunes over de verschillende velden.


Lees verder

27-08

De vakantie ligt inmiddels weer achter ons, we zijn op sommige gebieden nog niet opgestart maar toch zijn er al weer een hoop activiteiten gedaan tijdens en na de vakanties. Zoals je kan zien krijgt het gebouw aan de achterzijde zijn afwerkingsmateriaal. De achtergevel platen worden erop gezet, daarna kunnen de kozijnen geplaatst worden zodat ook deze zijde afgesloten is.


Lees verder

18-08

De bouw vordert zich steeds verder en dat zullen we ook binnen de vereniging gaan merken. Er gaan een aantal klussen gedaan moeten worden waar we vele handen bij nodig hebben en we hopen dat jullie (leden en ouders van leden) ons willen helpen om het mooie gebouw vorm te geven.

 

Wat hebben we nodig:

Komende vrijdag 21 augustus moet er zand verplaatst worden naar de tribune. Hier hebben we een aantal vrijwilligers voor nodig! Ook hebben we hier scheppen en kruiwagens bij nodig. We rekenen op jullie hulp. We beginnen om 18.30. We hopen je te zien. Geef even aan bij Henk of Kars of je wil komen helpen.

 

Komende maandag 24 augustus moeten er tegels naar de kleedkamers gesjouwd worden. Hier hebben we ook armen voor nodig. We beginnen om 19.00 en kunnen alle hulp gebruiken.

 

Samen maken we er een mooie accommodatie van, dus we rekenen op jullie hulp!

Laat aan Henk vd Greijn (0615012739) weten of je komt.

Alvast bedankt!


18-07

Bouw update 18 juli 2020

Het pand is nog niet dicht maar de volgende stappen worden alweer gezet, ditmaal op het gebied van de inrichting. Vanessa, Judith en Ismay hebben inmiddels de eerste bestellingen gedaan met betrekking tot de inrichting. De look and feel van de nieuwe kantine wordt goed weergegeven in de volgende impressie foto:


Lees verder

11-07

Unitas bouwt aan de toekomst, de toekomst bouwt mee!!

 

Rondje langs de bouwplaats leert dat de jeugd van tegenwoordig zich tegenwoordig niet alleen maar ophoudt achter de Playstation maar gewoon druk bezig is op de bouwplaats.

Mooi op te zien dat vakwerk wordt geleverd door onze jonge aanwas……..Ik zie al mogelijkheden als Peter en Henk ooit met vrijwilligers pensioen gaan.


Lees verder

04-07

Bijna vakantie voor veel mensen, ik merk dat we op de bouw ook wel aan een tussenpauze toe zijn. Nog een week of 4 hard werken en dan stopt de bouw voor een week of 3-4. Toch is het ontzettend snel gegaan, als je terugkijkt zijn we in maart begonnen met de bouwplaats inrichting en in 4 maanden staat de gehele betonnen constructie, zit het dak erop en worden de contouren binnen steeds duidelijker.

Afgelopen weken is met het plaatsen van het


Lees verder

04-06

De afgelopen 2 weken was het even spannend op de bouw; er kwamen een aantal zaken bij elkaar die dan ook maar precies moeten passen. Meest in het oog springend natuurlijk de start van de bovenverdieping. Wat een karakter krijgt het gebouw zo zeg. Prachtige spanten die ver doorlopen, een genot om naar te kijken……en een genot om vanaf het dakterras over de velden heen te kijken. Je krijgt een mooi gevoel bij de grootte van het gebouw.


Lees verder

18-05

Tjonge wat gaat het hard en wat is het gaaf om binnen in het nieuwe gebouw te lopen. Fantastisch om te zien dat alle tekeningen nu ook echt waarheid aan het worden zijn. Sommige ruimtes vallen echt groot uit, en bij andere denk je van oei had iets anders gekund. Al met al gaan we een enorme stap maken met de vereniging als het gaat om het nieuwe gebouw.


Lees verder