Nieuws archief van februari 2023

27-02

De kaartverkoop voor de wedstrijd Unitas / Perspectief   - DVO / Transus  is gestart. U kunt weer kaarten kopen via: https://app.clubcollect.com/forms/nl/ckv-unitas-pers/toegangsticket-kenonz-korfbal-league-wedstrijd-4-maart-bij-unita

Toegang tot 18 jaar gratis.

 

Zien we jullie zaterdag weer? 


27-02

Na de wedstrijd van Unitas / Perspectief 1  - DVO / Transus 1 gaat het dak eraf in Ssportcafe de Sypel. Vergeet je oranje outfit niet uit de kast te trekken.
Ook zien we uiteraard de DVO-aanhang verschijnen (in het oranje) 

Tot dan! 

P.s. zet 18 maart ook alvast in je agenda 


22-02

Aankomende zaterdag speelt de selectie van Unitas / Perspectief uit bij  Fortuna/Delta Logistiek in Delft. De wedstrijd tussen de tweede teams gaat om 17.45 uur van start en de eerste teams starten om 19.30 uur. Kaarten zijn te koop via https://store.ticketing.cm.com/fortuna-unitas-2023/step/72c9c81e-cc05-4881-b1d5-bc2380681451
Er is geen kassa aanwezig om ter plaatse kaarten te kopen.

Zien we jullie in Delft ?

 


20-02

‘Nog veel rek in deze jonge groep’

Met de contractverlenging van Daniël van Munster heeft Unitas/Perspectief de trainersstaf van de selectie voor het komend seizoen rond. Hoofdtrainer Marc Houtman en assistent Jelmer van der Beek gaan na tussentijdse evaluatie ook door. Frans Aartsen is tijdens het seizoen aangesloten bij het tweede en blijft er ook komend jaar bij.


Lees verder

20-02

Zaterdag 18 februari stond wedstrijd nummer 13 in de korfbal league op ons te wachten. Deze week kwam de selectie van Blauw-Wit uit Amsterdam het mooie Harderwijk bezoeken.

Om 17:45 was het eerst de beurt aan het tweede. Na een matige start wist de ploeg van Daniël en Frans goed terug te komen. Met een 3-11 achterstand werd er vlak voor rust nog een inhaalslag gemaakt en gingen beide ploegen rusten met een stand van 9-14 in het voordeel voor de ploeg uit Amsterdam. De tweede helft begon goed voor Unitas/Perspectief en ze wisten zelfs de stand terug te brengen op 13-15. Daarna liepen de Amsterdammers uit en was de wedstrijd gespeeld. Eindstand: 16-25.


Lees verder

19-02

De afgelopen periode is er erg veel gebeurd op het gebied van de kleding. We hebben mooie stappen gemaakt en ondertussen lopen alle teams er prachtig bij!

Wedstrijdshirts
Alle teams hebben de nieuwe wedstrijdshirts. Alleen een E-team die er extra is bijgekomen moet nog even geduld hebben.

Inschietshirts voor sponsorteams
De inschietshirts zijn hersteld en intussen hebben de teams die gesponsord zijn hun shirts weer ontvangen. Het zijn prachtige inschietshirts!

Inschietshirts besteld door leden
Iedereen die een shirt heeft besteld, heeft het ontvangen. Door allerlei oorzaken heeft dit te lang geduurd. Muta heeft de leden die het langst hebben moeten wachten, een gratis hoodie met logo en naam gegeven.

Tassen
De teams die gesponsord zijn hebben hun tas ontvangen. Het zijn allemaal dezelfde tassen met een nummer erop, dus doe er zelf een sleutelhanger of iets dergelijks aan zodat je niet de tas van iemand anders meeneemt.

Pakken
De pakken zijn super! Alle gesponsorde teams hebben hun pakken ontvangen.

Webshop
De webshop is online! De custom-made artikelen (trainingsshirt, broekje, tassen) hebben standaard een langere levertijd, daarom hebben we voor deze artikelen een voorraad aangeschaft. Deze voorraad moet nog binnenkomen, maar als deze binnen is hebben deze artikelen ook een snelle levertijd.
De niet custom-made artikelen hebben een korte levertijd!

 

Vragen
Vragen of opmerkingen graag mailen naar kleding@ckvunitas.nl

Team Kleding18-02

Deze week gaf ik les op het moment dat op 14 februari de jaarlijkse rozen in school werden uitgedeeld. Een ervaren docent weet dan: stop maar met de les. Er zijn belangrijker dingen te doen dan de foutieve samentrekking. Het bewijst wel: het wordt weer lente! En inderdaad, als je ‘s ochtends zo rond 6:30 wakker wordt, hoor je de vogels al hoopvol fluiten, en ‘s middags rijd je ouderwets met de zon in je rug je thuis tegemoet. Rond de school waar ik werk zijn nog genoeg weilanden om te zien dat de natuur weer uit de winterslaap ontwaakt: er dartelen alweer lammetjes in de wei. En de geur overdag, de geur! Het is geen wonder dat de natuur zich langzaamaan gaat opmaken voor opnieuw een heerlijk voorjaar.


Lees verder

17-02

Unitas/Perspectief heeft inmiddels zes thuiswedstrijden achter de rug, en zaterdag 18 februari (morgen) staat de thuiswedstrijd tegen Blauw-Wit op het programma. Een mooie wedstrijd tegen een ploeg die achtste staat op de ranglijst. Afgelopen wedstrijd nam Dos’46 een mooie groep supporters mee die ook zorgde voor veel sfeer in de hal. Morgen willen we graag dat de hele tribune weer oranje kleurt en met veel volume zorgt voor support van de mooie wedstrijd tegen Blauw-Wit waar Unitas nog wel een revanche op wil nemen! De sponsoren zijn er ook aanwezig, dus hoe mooi is het om ook aan hen te laten zien met hoeveel supporters we achter de club staan?


17-02

Onlangs hebben we op een prachtige avond in de sponsorlounge het wedstrijdshirt van onze aanvoerder Mike geveild.

Perspectief heeft de veiling gewonnen en vervolgens heeft Mike het shirt aan Wim overhandigd!

We willen iedereen bedanken die aan de veiling heeft deelgenomen.

De sponsorcommissie


17-02

De jeugd van Unitas/Perspectief heeft 6 januari tijdens de vrijwilligersavond/nieuwjaarsreceptie een sponsorloop gelopen, met succes! Onder luide aanmoediging van enthousiaste ouders en vrijwilligers liepen de kinderen rondjes over het hoofdveld. Na de uitputtingsslag werd er nog fanatiek door gesport op de prachtige stormbaan van onze sponsor Partyverhuur Harderwijk!

Na verschillende inlever momenten hebben we het opgehaalde geld verzameld en staan versteld hoeveel we hiermee hebben opgehaald. In totaal hebben we bijna €2000,- euro opgehaald! We zijn ontzettend trots op de deelnemende leden en danken hen hartelijk. 

Met onder andere dit bedrag zullen we verder gaan met het verduurzamen van onze vereniging en gaan we zonnepanelen aanleggen! 

Toppers, hartikke bedankt voor jullie deelname!


14-02

Kaarten voor de korfballeague wedstrijd Unitas / Perspectief - AKC Blauw-Wit van zaterdag 18 februari zijn te koop via: https://app.clubcollect.com/forms/nl/ckv-unitas-pers/toegangsticket-kenonz-korfbal-leaque-wedstrijd-18-februari-bij-u


12-02

In november hebben we bij onze leden fysieke metingen afgenomen. Graag willen we hierop terugkijken. 


Lees verder


11-02

Afgelopen vrijdag ontvingen de spelers en staf van de selectie de Harderwijker Sportpenning, een beloning voor teams die een bijzondere sportieve prestatie hebben neergezet. Blijkbaar is het toch wel uniek wat zich dit jaar aan het Slingerbos en in De Sypel afspeelt.


Lees verder

06-02

Allereerst de wedstrijd PKC/VERTOM 2 – Unitas/Perspectief 2. Het eerste duel tussen beiden ploegen in sporthal de Sypel in Harderwijk werd door de Harderwijkers gewonnen met 22-21. De facebookpagina van PKC gaf voor de wedstrijd al aan toe te zijn aan een revanche met Unitas/Perspectief 2. Echter startte ook dit maal Unitas 2 beter aan de wedstrijd dan dat PKC 2 dat deed. Het was echter geen eerste helft met veel doelpunten, van een 1-4 voorsprong liep PKC 2 wel wat in naar een 6-7 ruststand. Ook in het begin van de tweede helft hield Unitas/Perspectief 2 de voorsprong vast en bouwde deze uit naar 10-12. Dit was voor de coaches van PKC het signaal om wat tactische omzettingen te doen en dit bracht uiteindelijk ook resultaat. In de aanval bij Unitas/Perspectief stokte het waardoor PKC voor het eerst in de wedstrijd na 0-0 weer op een gelijke stand kwam (12-12). Hierna werd PKC duidelijk de betere partij en wist het de wedstrijd nog om te zetten naar een 16-15 overwinning in eigen huis. Kortom, een zwaar bevochten wedstrijd waar Unitas/Perspectief 2 helaas net naast de punten greep waar dat er toch zeker weten wel in heeft gezeten.


Lees verder


05-02

Afgelopen vrijdag was er een bijzonder moment. Ons vlaggenschip heeft van de gemeente Harderwijk de onderscheiding ‘Bijzondere Sportprestatie 2022’ uitgereikt gekregen. Doordat zij de Korfbal League hebben bereikt zijn zij hiervoor genomineerd en volkomen terecht ook gekregen! Iets waar we als vereniging enorm trots op kunnen zijn! Toppers… jullie zijn de beste!!


05-02

Kaarten voor de Kenonz Korfballeague wedstrijd tussen Unitas / Perspectief en Dos'46 op zaterdag 11 februari zijn verkrijgbaar via:
https://app.clubcollect.com/forms/nl/ckv-unitas-pers/toegangsticket-kenonz-korfbal-league-wedstrijd-11-februari-bij-u


04-02

Lieve love birds van Unitas! 

Wisten jullie dat 4 februari een hele bijzondere dag in de geschiedenis van Unitas gaat worden? Funitas presenteert dan namelijk het eerste gala, met als thema…… Valentijn! 

Vanaf nu kunnen de tickets worden besteld via.......

 


Lees verder

02-02

Goedemorgen,

ik ben nog op zoek naar een scheidsrechter voor as zaterdag D2 om 13,15 uur in de Bogen

Wie kan er fluiten?

roeten, Marjelle