Nieuws archief van september 2020

29-09

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons voor de laatste keer in voor de nieuwbouw! We zitten dicht bij het actiedoel en hebben al een waanzinnig bedrag binnen, het is een kwestie van de laatste loodjes! Maar wat zijn we al ver!! Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar de bouw gaat.


Lees verder

29-09

Vanaf dinsdag 29 september 18:00 uur zijn er (tijdelijke) verscherpte corona maatregelen voor de sportverenigingen.
De belangrijkste punten staan hieronder beschreven:


Lees verder

27-09

Afgelopen zaterdag reisde Unitas 1 af naar Kampen voor een belangrijke wedstrijd. Unitas/Perspectief 1 stond op voorhand namelijk samen met één andere ploeg op 6 punten bovenaan. Dit was Wit-Blauw. Vorig jaar in de zaal zijn er ook twee wedstrijden gespeeld tegen Wit-Blauw, waarvan er één werd gewonnen en de laatste werd verloren in Kampen. Het was ook nog een bijzondere wedstrijd voor onze hoofdcoach Marc Houtman die de afgelopen twee jaar hoofdcoach was bij Wit-Blauw. 


Lees verder

25-09

De presentatiegids voor het seizoen 2020-2021 is uit! De gidsen liggen voor alle leden per team klaar in de kantine.
Voor leden en andere unitassers die niet in een team zitten liggen de gidsen uiteraard ook los in de kantine, neem gerust een exemplaar mee naar huis.

Sponsoren, vrijwilligers en partners: hartelijk bedankt! Het is weer een mooie gids geworden. 


23-09

Inmiddels is het seizoen een paar weken onderweg en heeft iedereen kunnen wennen aan zijn nieuwe teamgenoten en trainers. De A2 en A3 daarentegen hebben nog niet kunnen wennen aan nieuwe trainers, omdat zij die nog niet hebben. Beide teams zijn enthousiast en hebben een gemotiveerde groep die een vaste trainer verdienen om zich verder te kunnen ontwikkelen.

Lijkt het jou leuk om de A2 of de A3 trainen te geven of te coachen tijdens wedstrijden, mail dan naar jtc@ckvunitas.nl


23-09

De JTC en trainers krijgen vragen van spelers en ouders van spelers of ze mogen komen trainen met verkoudsheidsklachten. Wij volgen de richtlijnen van de overheid, dwz spelers in de basisschoolleeftijd mogen met lichte verkoudsheidsklachten komen trainen. Spelers die ouder zijn dan 12 moeten met verkoudsheidsklachten thuisblijven.


22-09

Beste Unitassers

De bouw gaat nu hard, er word steeds meer zichtbaar hoe het er uit gaat zien. We zijn met een team dan nu ook druk bezig voor de inrichting van de kantine. In zo’n mooi gebouw hoort dan ook een mooie en gezellige kantine. Om deze kosten te kunnen dekken hebben we een sponsoractie opgezet. Je hebt er misschien al wat van gehoord en zelfs al gesponsord maar we zijn er nog lang niet. We willen 18.000 euro ophalen en zitten nu op 6665,- euro.

We hebben van 75 % van de teams nog geen respons dus er zijn nog mogelijkheden.

Bij de bar liggen ook formulieren. Je kunt natuurlijk ook als individu een formulier invullen. Indien je als bedrijf wilt sponsoren dan kunnen we een factuur maken.

De sponsoractie houdt het volgende in:


21-09

Dit weekend stond de wedstrijd tegen Tweemaal Zes op het programma. Waar zij in de vorige wedstrijden nipt verloren van Dindoa en alleen tegen Antilopen de volle winst pakken, is er bij ons nog geen punt verloren.

Voorafgaand aan de eigen wedstrijd als coach mogen genieten van een hele goede A1. De A1 is dit jaar een team waarin veel spelers van verschillende teams bij elkaar gekomen zijn. De wedstrijd tegen SKF A1 was een om van te genieten. Er was zichtbaar plezier en fanatisme wat leidde tot een mooie uitslag van 10-19 winst.


Lees verder

19-09

De wedstrijden zijn gelukkig weer begonnen en alle teams staan weer met veel plezier te ballen. Het lijkt ons goed om nog even de coronamaatregelen op onze sportpark te herhalen:

  • Wanneer je in de kantine komt, moet je jezelf registreren. Dat kan door het scannen van een QR code die overal opgehangen is
  • Op het sportpark geldt eenrichtingsverkeer. Dit betekent dat je via de normale ingang binnenkomt, vervolgens via het normale pad naar veld 1 kunt lopen en vervolgens om veld 1 weer naar de uitgang kunt lopen. Het is dus NIET de bedoeling dat je over het normale pad weer terugloopt naar de kantine. Dat mag alleen buitenom (via het grasveld)
  • Teambesprekingen vinden buiten plaats. In de kleedkamer is er niet genoeg ruimte voor alle spelers tijdens een bespreking

18-09

Beste spelers en ouders van onze jeugdleden,

Gelukkig is het seizoen weer begonnen en kunnen onze jeugdleden weer trainen en wedstrijden spelen. We hopen natuurlijk dat iedereen gezond blijft en we wedstrijden kunnen blijven spelen. De eerste weken loopt niet alles soepel. Daarom dit bericht.

Korfbal is een teamsport. We moeten erop kunnen rekenen dat iedereen komt trainen en op zaterdag komt spelen. Natuurlijk kan het gebeuren dat iemand een keer niet kan! Daarvoor is altijd begrip. De afgelopen weken is het wedstrijdsecretariaat heel erg veel tijd kwijt geweest om te zorgen dat elk team voldoende spelers heeft. Met name in de C jeugd is het heel erg ingewikkeld en zijn elk weekend heel veel invallers nodig.

We hebben nu 5 C-teams en dat willen we graag zo houden. Dat kan alleen als we op elkaar kunnen rekenen. De huidige situatie is erg nijpend aan het worden. De coördinator van de C-Jeugd en het wedstrijdsecretariaat hopen dat we vanaf nu kunnen rekenen op de jeugdleden die zijn ingedeeld in de C. Alleen dan gaat het lukken om het veldseizoen op een goede manier te regelen.

Ik bedank iedereen voor z’n inzet en reken op een hoge opkomst! Fijn speelweekend alvast allemaal.

Namens de JTC

Wim Wijnholds,
Voorzitter JTC


14-09

Deze week begon het vlaggenschip van Unitas in de aanval met Mike, Thomas, Jolien en Lara en in de verdediging met Daan, Matté, Ineke en Marleen. De wedstrijd werd gespeeld tegen het enige andere team uit deze poule die in de zaal ook Hoofdklasse speelt, namelijk Sparta Zwolle.


Lees verder

11-09

Beste Unitassers,

Unitas heeft mondkapjes laten maken met het Unitas logo erop. Wij gaan deze verkopen en de opbrengst gaat naar de inrichting van het clubhuis. 
Wil je er graag 1tje hebben? Stuur dan een appje naar Mandy Hendrickx (speelster van de A1): 06-22850022.

Kosten van een mondkapje zijn €7,50! (er zijn 50 mondkapjes besteld, op=op)

 

UPDATE - NOG 10 MONDKAPJES TE KOOP. Wanneer de voorraad op is kom je op de reservelijst te staan. Bij 25 aanvragen zal er een nieuwe batch besteld worden.


11-09

Dit jaar zijn er weer veel artikelen in de gevonden voorwerpen bak bij Unitas beland! Zie jij in de foto's achter de Lees Verder een kledingstuk dat bij jou hoort, laat het dan weten aan Ynske Heddema middels een Whatsappje of mail (06-53419088 & y.heddema@planet.nl). Vermeld in het onderwerp of aan het begin van het bericht even 'Unitas gevonden voorwerpen', zodat Ynske direct weet dat het een bericht daarover betreft en snel een afspraak voor het ophalen kan maken. Let op! Ynske bewaart de spullen tot 1 oktober, daarna gaan ze naar het goede doel. Wees er dus op tijd bij!

Check de foto's achter de Lees Verder!


Lees verder

09-09

Afgelopen dagen zijn de tribunes geplaatst. Je kan goed zien dat de gedachte om het gebouw aan de velden aan te sluiten goed uitpakt. Een fantastisch uitzicht heb je vanaf de tribunes over de verschillende velden.


Lees verder

08-09

Het seizoen is gestart en er wordt volop getraind. Echter ontbraken er nog een paar handtekeningen.
Marc Houtman (hoofdtrainer), Jelmer van der Beek (trainer/coach Unitas/Perspectief 2) en Jeroen Dirksen (fysiotherapeut) ondertekenden dinsdagavond het contract dat hen aan onze mooie vereniging verbindt. We zijn blij en trots dat we deze ambitieuze mannen, alle drie jongens van de club, op deze belangrijke posities binnen de vereniging aan het werk zien. We geloven dat zij een belangrijke bijdrage gaan leveren aan het ontwikkelen van onze talentvolle groep en dat we met hen onze ambities gaan waarmaken. We hebben veel vertrouwen in de komende periode en kijken dan ook uit naar een succesvolle en langdurige samenwerking.

We wensen hen vanaf deze plaats nogmaals veel plezier en succes met de selectie van Unitas/Perspectief!

Bestuur en TC

vlnr: Jelmer vd Beek, Jeroen Dirksen, Niels vd Beek (bestuur), Marc Houtman, Jos Aikema (voorzitter)


08-09

Unitas 6 is dit seizoen aangekleed door maar liefst vijf sponsoren. De ouders van de spelers zorgen ervoor dat dit vriendenteam er tiptop bijloopt. De sponsorcontracten werden zaterdag getekend voor de eerste thuiswedstrijd tegen Het Bosch 2.

Het team dat vorig jaar nog de A3 junioren was, is na de nodige inspanning als vriendenteam overgezet naar de senioren. Spelers die al hadden opgezegd keerden vervolgens terug. Trainers Jan Hop en Sicco Postma – vaders van spelers Twan en Mart – zagen sponsoring met hun bedrijf als stap 2. ,,Dat is goed uitgepakt, want een aantal spelers heeft hun ouders ook gevraagd. Met vijf sponsors kun je leuke dingen doen. De spelers zijn trots op hun geheel nieuwe tenue en voor de club is het goed dat er ook nog geld in het laatje komt’’, ziet trainer Jan Hop een win-win.

 


Lees verder

08-09

DE KANGOEROES!

Ook de Kangoeroes willen weer gaan beginnen!

De Kangoeroe klup  zijn meisjes en jongens van 3+ tot en met 6 jaar die spelenderwijs het korfbalspel wordt bijgebracht.

Onder leiding van twee enthousiaste trainers Nils en Linda traint deze groep in het voor- en najaar elke zaterdag van 9.00 tot 10.00 uur op het Unitasveld. In de winter in de sporthal eens in de 2 weken.

Door te weinig aanmelding kunnen we helaas nog niet de exacte datum doorgeven wanneer ze van start gaan.

Dus ken jij nog iemand tussen de 3 en 6 jaar? Een broertje/zusje, neefje/nichtje, vriendje/vriendinnetje, klasgenootje, buurjongen/buurmeisje? Misschien wil hij of zij wel GRATIS meedoen met de proeflessen van de Kangoeroes! Iedereen is harte welkom!
Je kunt je opgeven via het  contactformulier op de site of door een mail te sturen aan jtc@ckvunitas.nl . Geef dit berichtje vooral door!
 

 


07-09

Dames en Heren, jongens en meisjes! Ja u leest het goed, een wedstrijdverslag van Unitas 1. Een ongelofelijke lange tijd, heeft u deze mooie stukjes helaas niet kunnen lezen, maaaaaar daar is vandaag gelukkig verandering in gekomen.


Lees verder

07-09

Onze club is een samenwerking aangegaan met energieleverancier ENGIE. Met het programma SportMatch gaan we bij onze club verduurzamen en hebben we meteen een goede sponsor gevonden. Energieadvies en sponsoring, een mooi een-tweetje. ENGIE is in 2019 met het programma SportMatch gestart. Naast het verduurzamen bij particulieren helpen ze hiermee ook sportverenigingen om minder energie te gebruiken. Dit is goed voor het verlagen van de energierekening en beter voor ons milieu.
ENGIE???????


Lees verder

01-09

De sponsorcommissie van CKV Unitas/Perspectief; een onmisbare commissie en een leuk en dynamisch team! Voor de sponsorcommissie zijn wij opzoek naar iemand die de communicatie taken binnen de commissie op zich wil nemen. Reden is vertrek van een commissielid.  Taken en werkzaamheden zijn o.a. het bijwonen van de periodieke vergadering van de sponsorcommissie, het schrijven van nieuwsberichten over sponsoren, het versturen van de digitale nieuwsbrief naar sponsoren en het beheren van de info e-mail. Je bent er ongeveer 1 uur per week aan kwijt. Geinteresseerd? Neem contact op met Marleen Ruitenbeek, Ante Huijberts, Jan van de Velde, Jaco Reijgersberg, Kevin ter Maten of Jesse de Ruigh voor meer informatie! 06-39801809 of sponsoring@ckvunitas-perspectief.nl