Nieuws archief van oktober 2022

31-10

[UPDATE 26-10-2022]: er zijn een aantal aanpassingen geweest. hierbij het aangepaste schema

Ondanks dat het veldseizoen nog bezig is, gaan we ook weer richting de zaal. Hierbij het trainingschema voor het zaalseizoen.
Vanaf  maandag 31 oktober trainen we in de zaal. 


30-10

Zoals op de ledenvergadering beloofd werd, zouden de notulen van de vergadering zsm online komen.
Hierbij.

Notulen ledenvergadering
Verslag van de Kascommissie


29-10

Op 12 november kan het mooiste feest van het jaar losbarsten. En dan bedoel ik niet per se de aankomst van de Sint in Hellevoetsluis, maar de start van de Korfballeague. We hebben er veel te lang op moeten wachten, maar makkers, staakt uw wild geraas! Hij komt, hij komt!


Lees verder

27-10

 

Afgelopen week zijn verschillende talenten van Unitas/Perspectief in actie gekomen tijdens de RTC-toernooien, met SUCCES....


Lees verder

27-10

Volgende week 31-10 begint het reguliere programma van het zaalseizoen.
Benieuwd wanneer en waar je moet trainen? Check dan het trainingsschema.
Voor de meeste teams zijn er ook oefenwedstrijden geregeld, deze kan je vinden onder het normale programma.
Aankomende zaterdag speelt onze selectie al een tweetal mooie oefenwedstrijden tegen LDODK/Rinsma Modeplein S1 en S2 in de Sypel. Kom gerust kijken! 

Unitas / Perspectief 1  LDODK 1       16:30
Unitas / Perspectief 2  LDODK 2       15:00

Veel plezier & succes gewenst!

 


25-10

Zoals eerder vermeld zal voor de zaalwedstrijden van de Korfbal League een entreeheffing gaan gelden voor zowel Senioren 1 als Senioren 2. Deze entreeheffing zal gelden voor mensen vanuit onze eigen vereniging en ook voor bezoekers. De heffing zal niet gelden voor kinderen tot en met 17 jaar.


Lees verder


24-10

Dag trainers!
Nog een week trainen en een wedstrijddag zaterdag aanstaande en dan zit het eerste helft veldseizoen erop.
We gaan dan naar de zalen en als materialencommissie hebben we daar het weekend voor om de ballen te verhuizen!.

Wat verwachten we van jullie:

* Controleer even het aantal ballen in je eigen kluisje.
(is dit niet compleet, doe een poging om te zoeken naar een verdwaalde bal en laat dit dan vooral  even weten!! 0646393341 Maarten)

* zit de training erop en heb je zaterdag geen ballen meer nodig lever dan de ballen sleutel(s) in! 
( in het materialenhok worden een 2 tal yoghurt emmertjes gehangen waar je het sleuteltje in kan doen!
( voor de teams die zaterdag nog een speelronde hebben verwachten we de sleuteltjes zaterdag in het emmertje!)

ALLE SLEUTELTJES INLEVEREN DEZE WORDEN WEER VERSTREKT BIJ AANVANG VAN DE 2E HELFT VELDSEIZOEN!!
We gebruiken de ballen uit de hokjes om de zalen te voorzien om zo optimaal te kunnen trainen.

Met vriendelijke groet,

Kars en Maarten


24-10

Afgelopen zaterdag stonden er twee leuke potjes op de planning in Wormer. De selectie van Unitas mocht aantreden tegen de selectie van Groen-Geel. Om 16:00 begon de wedstrijd van het tweede, beide ploegen stonden voorafgaand aan de wedstrijd bovenaan zonder puntverlies. Helaas werd dit een moeilijke wedstrijd voor Unitas 2 en dit resulteerde dan ook tot de eerste verliespunten van het tweede wat verder een super veldseizoen draaide dus met goeie moed richting het zaalseizoen kan gaan.


Lees verder

18-10

Ook afgelopen weekend hebben we weer kampioenen kunnen huldigen bij Unitas.


Lees verder

17-10

Om 14:30 uur stond eerst de wedstrijd van Unitas/Perspectief 2 op het programma tegen DSC 3. Unitas 2 kent een geweldige seizoenstart met 12 punten uit 6 wedstrijden tot dan toe. Waar DSC 3 scherper begon en al snel op een 0-2 voorsprong kwam, was het Unitas wat vervolgens het initiatief in de wedstrijd overnam. DSC 3 nam voor het eerst een time-out op een stand van 7-3. De ruststand wordt uiteindelijk bepaald op 8-5. In de tweede helft wordt de voorsprong uitgebouwd wat ruimte laat voor wat A1 spelers om in te vallen. Onder andere het debuut van Bert Hopma Zijlema. Uiteindelijk wint Unitas/Perspectief 2 met 15-12 van DSC 3.


Lees verder

16-10

Hierbij nodigt het bestuur van CKV Unitas/Perspectief alle Unitasleden van 15 jaar en ouder en ouders van onze jeugdleden van harte uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, die gehouden wordt op:

Woensdag 19 oktober 2022, aanvang 19.15 uur (inloop vanaf 19.00 uur)


Lees verder

14-10

De rolverdeling binnen de TC is voor het komende korfbalseizoen als volgt:

 • Bestuurslid: Jesse de Ruigh
 • Voorzitter: Wendy Groen
 • Senioren 1 & 2: Gert-Jan van de Glind / Arjen Houtman
 • Senioren 3 & 4: Tjardo Dijkstra
 • Senioren 5 & 6: Marit van de Wal
 • Midweek, recreanten & 4x4: Wendy Groen
 • Wedstrijdsecretariaat: Annemieke van Laar
 • Korfbal League Manager: Maarten Bakker

14-10

En zaterdag is al weer de laatste daghap van dit jaar! Een we pakken extra uit! Een verrukkelijk beenhammetje met honing mosterd saus. Geserveerd met heerlijk gekruide aardappelblokjes en kleurrijke Macedonië groente. Uiteraard houden we ook rekening met de vegetariërs. Met de unipas voor slechts 9 euro. Zien we jouw ook zaterdag na de wedstrijden?

 


13-10

Vandaag/deze week hangen wij de Regenboogvlag uit. 11 oktober is de internationale Coming Out Day. Dit is een dag waarop in heel Nederland aandacht wordt besteed aan het moment waarop personen die zich identificeren als LHBTIQ+ (lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender, intersekse, queer, aseksueel, panseksueel en andere seksuele voorkeuren en genderidentiteiten) openlijk voor hun seksuele oriëntatie, genderidentiteit of sekse uitkomen.


Lees verder

13-10

We kunnen allemaal niet wachten om in de mooie nieuwe wedstrijd- en trainingsshirts te shinen! Hieronder kan je zien wanneer het een en ander geleverd wordt:

 • De kleding voor de selectie wordt voor de start van de Korfballeague verwacht.
 • De wedstrijdshirts voor de overige teams verwachten we in week 47.
 • De trainingsshirts die door de leden besteld zijn, hebben we gebundeld en samen besteld. De levertijd hiervan staat op week 48.

Nog even geduld dus, maar het is het wachten waard!

De teamfoto's worden gemaakt als de kleding geleverd is.


12-10

Onderstaande items zijn gevonden in het clubhuis.. Afhalen kan bij Ynske ( 06 53419088 ) .
En afhalen kan tot uiterlijk t/m wo 26-10. 

11-10

Tijdens de zaalwedstrijden van de Korfbal League zullen we entreeheffing gaan toepassen voor zowel Senioren 1 als Senioren 2. Deze entreeheffing zal gelden voor mensen vanuit onze eigen vereniging en ook voor bezoekers. De heffing zal niet gelden voor kinderen tot en met 17 jaar.

 


Lees verder

11-10

Kenonz KorfbalLeague LogoBent u of kent u een bedrijf wat tijdens de league-wedstrijden van Unitas/Perspectief in De Sypel graag zichtbaarheid heeft? Wij bieden twee mogelijkheden aan tijdens deze topwedstrijden. Alle wedstrijden worden uitgezonden middels een livestream waar gemiddeld zo'n 5000-6000 mensen naar kijken.

 • Balsponsor van de League wedstrijd   €100 euro
 • Time-out sponsor per wedstrijd            €200 euro

 

Geïnteresseerd? Neem contact op met de sponsorcommissie!


10-10

Afgelopen zaterdag 10 oktober waren de sponsoren van Unitas/Perspectief uitgenodigd voor een sponsoravond op Sportpark Het Slingerbos. Na een mooie presentatie over het komende seizoen in de Korfbal League van voorzitter Jan Hop, gevolgd door een update over de nieuwe shirts van Jan van de Velde werd er geproost met wijnen van Egbert van der Vegt. Een wijnproeverij van maar liefst 10 wijnen die gedurende de avond enthousiast werden uitgelegd door Ronald en Lisa van der Vegt, eigenaren van Delicatessezaak Egbert van der Vegt in de binnenstad van Harderwijk. 


Lees verder

10-10

Griezelen geblazen! Woensdag 26 oktober staat het meest enge event van het jaar gepland: de Unitas Spooktocht.


Lees verder

09-10

Waar de goals vorige week extreem duur waren ging het deze week een stuk gemakkelijker. Vorige week, in de zwaar bevochten wedstrijd tegen Wageningen, werden gelukkig 2 punten meegenomen maar dat ging niet met gemak. Einduitslag 9-8.


Lees verder

04-10

Het seizoen is nog maar 4 wedstrijden bezig en de E1 en S5 zijn al kampioen!

Zaterdag werd door de E1 gewonnen van Woudenberg waarmee het kampioenschap werd binnengehaald. Eerder wonnen ze ook al met grote cijfers van Dindoa en Antilopen. Na 4 wedstrijden heeft de E1 al 8 punten en een doelsaldo van +66. Uiteraard zijn ze hiermee niet meer in te halen en dus de dikverdiende kampioen!

De senioren 5 haalde afgelopen zaterdag op het hoofdveld het kampioenschap al binnen. Uiteraard werden de medailles uitgereikt aan de toppers van de E1 en S5