Nieuws

04-03

DE BUSREIS IS WEGENS EEN TEKORT AAN INSCHRIJVINGEN HELAAS GECANCELLED. DE B1 HEEFT UW STEUN ZATERDAG ECHTER NOG STEEDS NODIG, DUS HOPELIJK KUNNEN DEGENEN DIE ZICH HADDEN INGESCHREVEN NOG TERECHT IN ANDERE AUTO’S.
ONZE EXCUSES VOOR HET ONGEMAK!

Beste Unitassers,

Aanstaande zaterdag spelen de kanjers van onze B1 de kwartfinale voor het Nederlands Kampioenschap in Dordrecht, tegen Sporting Delta B1. Het belang van deze wedstrijd hoeft niet onderstreept te worden, bij winst gaan onze toppers door naar de beste vier en bij verlies is het einde verhaal. Het mag dan in Dordrecht zijn en het mag wat kort van te voren zijn, maar wij van Unitas/Perspectief willen onze toekomst natuurlijk steunen tijdens deze loodzware knock-out fase.
De Orange Army is ingeschakeld en waarschijnlijk regelt die een busreis, net als vorig jaar naar het NK.
De selectie S2 en S1 zal met auto's naar Dordrecht rijden voordat ze naar hun eigen wedstrijd gaan en wij roepen u bij dezen op om u massaal, net als vorig jaar, op te geven voor de busreis naar Dordrecht. De B1 heeft ons nodig en dus zijn alle toeters, bellen, trommels en kelen toegestaan, neem desnoods pannendeksels mee, het dak moet eraf.

De bus zal waarschijnlijk rond 12:30 uur vertrekken vanaf De Sypel. De wedstrijd begint om 14:00 uur en ervan uitgaande dat er geen verlenging gespeeld zal worden zal de bus rond 17:30 uur uiterlijk terug zijn in Harderwijk.


Trommel je teamgenoten op en neem zoveel mogelijk mensen mee. Wij staan als Unitas/Perspectief namelijk niet alleen achter ons eerste team, maar ook achter onze toekomst, de talenten van de B1. Aanmelden doe je hierrrrrrrrrrrrrr
Kosten zullen ongeveer tien euro per persoon zijn, afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Beschrijving: http://www.ckvunitas-perspectief.nl/bestanden/Teams/2015-2016/B1.jpg