Nieuws

02-10

Beste Unitassers en niet-Unitassers,

Zaterdag 7 oktober is het weer zover, het Unitas/Perspectief Pokertoernooi!

Met een flinke portie gezelligheid willen we graag de korfbaldag leuk afsluiten onder het genot van een hapje, drankje en kaartje. Wie gaat Robbert-Jan Verboom, de regerend kampioen, van de troon stoten?
 

Net als vorig jaar is de inleg €10 en mocht je pech hebben en er binnen een uur al uit liggen, dan kan je je voor €5 opnieuw inkopen, en nog een keer, en nog een keer, en nog een keer…
Van de totale inleg gaat 50% naar de club en 50% is terug te winnen met het pokeren!
 

Uiteraard wordt het toernooi ook dit keer weer vakkundig begeleid door Jamie de Bruijn, dit keer alleen met nog wat extra assistenten.
We beginnen om 20:00 uur, maar mocht je dat niet redden, dan kan je, mits je je van te voren hebt ingeschreven, eventueel iets later melden. Om het toernooi zo spoedig mogelijk te laten verlopen is het echter wel raadzaam om op tijd aanwezig te zijn! Waarschijnlijk ben je toch al op de club, want Unitas 1, 2 en 3 spelen allemaal thuis!
 

Er is plek voor slechts 45 spelers, dus zorg dat je er op tijd bij bent.

P.S. we begrijpen dat dit bericht wat laat komt, daarom willen we even kijken hoe het loopt met de aanmeldingen. Bij minimaal 21 aanmeldingen op donderdag 5 oktober om 23:59 uur, gaat het toernooi door!

Aanmelden doe je via deze pagina