Nieuws

19-10

Allereerst de B3, dit team is met maar 1 gelijkspel tegen Meeuwen B3 overtuigend kampioen geworden. 

De B3 is een mix van letterlijk klein en groot, en 1e jaars en 2e jaars b-jeugd.

Hoe krijgt trainster Tessa het toch elke keer weer voor elkaar om met haar team kampioen te worden!?

 

In de C-jeugd kunnen we ook 3 kampioenen bijschrijven.

De C1 moest 1 puntje afstaan, uit bij Dindoa C1. Alle overige wedstrijden werden gewonnen en hiermee gaat de C1 in het voorjaar naar de kampioens poule in de 1e klasse. Worden zij hier weer kampioen, dan promoveren zij naar de hoofdklasse. Dit niveau spelen ze in de zaal al, dus wij hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken!

De C2 werd in een moeilijke poule alsnog kampioen. Een compleet nieuw team met kinderen van vorig jaar uit de C2, C3, D1 en D2 is het knap dat trainers Mark & Marleen dit zo snel voor elkaar hebben gekregen.

Ook de C4 is kampioen geworden. De laatste wedstrijd, ze waren immers al kampioen, werd nipt verloren. Alle overige wedstrijden werden in winst omgezet. Als je naar het doelsaldo kijkt weet je genoeg, 63x gescoord en maar 7x goaltjes tegen. 

In de d-jeugd hebben we 1 kampioen, en dit is de D3. Ongeslagen kampioen zelfs! In 6 wedstrijden heeft dit team maar 4 doelpunten tegen gekregen. Een ijzersterke verdediging kun je wel zeggen. 

Het bestuur bleef uitrukken met medailles bij de E-jeugd, namelijk 4 kampioenen!

Te beginnen met de E1, zij zijn gedeeld kampioen geworden met de Meeuwen E1. Maar het doelsaldo van Unitas is beter. Van al deze 2e jaars e-spelers gaan wij nog veel horen!

Ook de E2 is kampioen. Ze moeten nog 1 wedstrijd en toch zijn deze bijna allemaal 1e jaars e-tjes al kampioen. Goed gedaan!

De E4 is ook kampioen, met maar 1 wedstrijd verloren en 5 gewonnen wedstrijden waren zij de concurrentie flink de baas.

En de E5 is ook kampioen. De 1e wedstrijd werd nog verloren, maar daarna volgden 5 overwinningen op rij. Dit was ruim genoeg voor het kampioensschap.

 

Leuk om te zien is dat alle F-jes kampioen zijn geworden!

De F1 zelfs ongeslagen, met een doelsaldo van +73! Wat veel gescoorde doelpunten voor deze toppers.

De F2 werd gedeeld kampioen samen met Dindoa F3. Ook het doelsaldo is gelijk (+35) dus de medailles moesten gedeeld worden. Unitas en Dindoa waren gewoon samen de sterkste uit de poule.

Ook onze aller jongsten werden kampioen, Unitas F3. Ze hadden nog geen wedstrijdjes gespeeld tot de zomer. En nu, samen met Meeuwen F3, al je 1e kampioensschap binnen!

 

Alle kampioenen, van harte gefeliciteerd!! En voor alle teams heel veel succes en plezier dit zaalseizoen.