Nieuws

13-08

Hoi allemaal, hopelijk hebben jullie een leuke vakantie gehad en hebben jullie weer helemaal zin in het nieuwe korfbalseizoen! Hierbij alvast wat informatie om het jeugdseizoen zo soepel mogelijk van start te laten gaan!

 

Teams

De definitieve teamindeling is al eerder bekend gemaakt. Ook de namen van de trainers zijn hierbij vermeld. Er zijn nog voor 2 teams trainers nodig; de B2 (vanaf nu!) en de D5 (vanaf de zaal). Wil je training geven: mail de jtc@ckvunitas.nl, of bel Lara Kreikamp, 06-42135537 dan zo snel mogelijk!

 

Trainingen

Vanaf maandag 27 augustus beginnen de trainingen weer. Er zijn een aantal teams die al eerder gaan trainen; die horen datum/tijd van hun eigen trainers. Het trainingsschema is ook al bekend. Er kunnen natuurlijk op het laatst nog kleine dingen wijzigen; houdt daarom de site goed in de gaten! Natuurlijk zorg je dat je bij de trainingen bent, maar mocht je toch een keer niet kunnen: meld je op tijd af bij de trainer!

 

Competitie

De competitie start met ingang van zaterdag 8 september; zodra het schema bekend is wordt dit op de site geplaatst.

 

Oefenwedstrijden

Om na de vakantie weer een beetje ‘in vorm te komen’ en ter voorbereiding van de competitie, zijn er ook dit jaar weer oefenwedstrijden georganiseerd. Het starttoernooi bij De Meeuwen staat al gepland op 25 augustus; kijk dus goed of je er bij staat! Zie ook de eerdere berichtgeving op de site.

 

Trainers

Gelukkig zijn er veel Unitassers die zich willen inzetten voor de club, zo ook de trainers. Deze vrijwilligers zijn heel belangrijk voor de jeugdopleiding binnen de club! Daarom wordt steeds meer werk gemaakt van het begeleiden van deze trainers. Alle trainers kunnen gebruik maken van het boekje ‘Spelenderwijs’. Daarnaast zullen de trainers komend seizoen door vier ‘trainersbegeleiders’ worden ondersteund, geholpen en begeleid. Ook Jasper Keizer zal, net als vorig jaar, ook weer een belangrijke rol spelen in de trainersbegeleiding. De trainers zullen zich vooral met ‘korfbal’, ‘trainingen’ en ‘coachen’ bezighouden. Voor de meer ‘organisatie’-taken gaan we dit jaar een beroep doen op de ouders van een team!

 

Ouders

Zijn we er vorig jaar al een beetje mee begonnen; dit seizoen doen we voor de ‘organisatie’-taken van een team definitief een beroep op ouders (en zijn trainers hiervoor dus geen aanspreekpunt meer). Het is de bedoeling dat elke team aan het begin van het seizoen een ‘teamouder’ regelt en de contactgegevens (via de trainer) aan de JTC doorgeeft. Dat moet lukken met zoveel betrokken ouders!. De teamouder zorgt dan voor bijvoorbeeld voor het wisselend laten wassen van de shirts, checkt of de bidons meegaan, controle of er voldoende auto’s zijn i.v.m. eventuele reservespelers die mee moeten, een juiste vertrek-/verzameltijd en de communicatie over deze zaken. Ook zorgt de teamouder dat er iemand oplet, zodat er na een uit-wedstrijd geen jong spelertje achterblijft bij het veld of de zaal. De teamouder kan ook contact opnemen met de JTC als er bijv. qua organisatie iets niet lekker loopt. Ouders, dank alvast voor jullie hulp!

 

Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat zorgt er voor dat de wedstrijden kunnen worden gespeeld. Zij regelen de teamadministratie in Sportlink, het indelen van de autorijders, zijn het ‘meldpunt’ bij evt. afmeldingen voor wedstrijden (liever niet natuurlijk; anders uiterlijk woensdag voor 19:00), het regelen van vervangingen en het verzetten van wedstrijden. Even voorstellen:

Fokje Kramer, A-jeugd, fokjenynke@gmail.com

Anja Bouw, B-jeugd: tijdelijk waargenomen door Suzanne Vrijhof: suusvrijhof@gmail.com/ 06-21843168

Suzanne Vrijhof, C-jeugd, suusvrijhof@gmail.com/ 06-21843168

Margreet Bakkenes, D-jeugd, bakkenesmargreet@gmail.com  / 06-26326655

Leoni Enklaar, E- en F-jeugd, enklaar@solcon.nl / 06-40843095

 

JTC

De Jeugd Technische Commissie regelt alles rond de jeugdteams: de teamindeling en de trainers, het volgen van de diverse jeugdteams, trainersbegeleiding, teamouders, jeugdbeleid, het (laten) beoordelen van spelers en is aanspreekpunt voor ouders indien er vragen zijn over voorgaande. De JTC doet er alles aan om alles zo goed mogelijk te laten verlopen en te organiseren. Maar er kan natuurlijk ook iets mis gaan. Neem in dat geval even contact met ons op; alleen dan kunnen we er iets aan doen! Even voorstellen:

Perry van der Heijden: aanspreekpunt voor alle A-teams en tijdelijk voor alle F-teams

Ceel Roozeboom: aanspreekpunt voor alle B-teams

Niels van der Beek: aanspreekpunt voor alle C-teams

Lara Kreikamp: aanspreekpunt voor alle D-teams

Mirjam den Hartog: aanspreekpunt voor alle E-teams + Kangoeroes

 

Heb je vragen? 

Zoals je ziet; er zijn heel veel vrijwilligers bezig om te zorgen dat alles goed en soepel loopt rond trainingen en wedstrijden. Dank alvast voor jullie bijdrage en inzet! Als er nog vragen zijn, spreek één van de JTC-leden aan of stuur een mailje. We wensen iedereen een leuk, gezellig en natuurlijk een sportief seizoen!

 

Met vriendelijke groet, 

JTC – jtc@ckvunitas.nl