Nieuws

19-10

Ook dit jaar doet Unitas/Perspectief weer mee met de Grote Club Actie! De aanstaande nieuwbouw staat nu echt te beginnen en we zijn bijna bij ons doel op de meter! We hebben al maar liefst driekwart van ons doel bereikt, voor het laatste stukje hebben we echt iedereen zijn hulp SUPER hard nodig!  

Alle beetjes helpen!

Lotenverkoop
De verkoop werkt ook dit jaar middels eenmalige machtiging. Bij deze verkoopmethode noteert de koper zijn gegevens, waaronder een handtekening en een rekeningnummer in het boekje. Vervolgens voert de vereniging deze gegevens in en maakt de betaling in orde. De Grote Clubactie incasseert eenmalig het bedrag bij de lotenkoper, die het lotnummer op zijn bankafschrift ontvangt.

Jullie hoeven dus niet met contant geld over straat! Meer informatie kan je teruglezen in het boekje. Mochten jullie aan één verkoopboekje niet genoeg hebben, wat wij natuurlijk hopen, dan kunnen jullie een nieuw boekje halen bij de bar in de kantine. De boekjes dienen uiterlijk 13 oktober ingeleverd te worden bij je trainer en/of leider. Tussendoor kunnen boekjes in de kantine in de Grote Club Actie-doos worden ingeleverd. Mocht dit nou niet lukken? Inleveren kan dan ook nog op: Stortemelk 73 in Harderwijk!

Online loten verkopen!
Unitas/Perspectief heeft sinds dit jaar ook een eigen webshop voor de Grote Club Actie! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een link te sturen naar je oma, opa, tante of iemand anders waarvan jij denkt dat hij/ zij een lot van je wilt kopen. Na aankoop van een lot wordt het bedrag door de Grote Clubactie geïncasseerd. De koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift. De link voor de webshop is:  http://www2.clubactie.nl/actie/UnitasPerspectief1

Beste Team  & Topverkoper
Het team dat het hoogst aantal loten verkoopt wint een TEAMUITJE & ook voor de beste verkoper staat er een mooie prijs te wachten…

Heb je vragen?
Stel ze gerust, neem dan contact op met: Matessa Berger & Jesse de Ruigh