22-11

Na 6 lange weken mochten de spelers van Unitas/perspectief 2 eindelijk weer een competitiewedstrijd spelen. Na zo’n lange tijd wachten was iedereen gebrand om een goede wedstrijd te spelen. Dit was dan ook goed te merken in de eerste helft. Ze gingen er vol voor. De eerste 10 minuten was dit nog niet goed te zien in de score. Het stond toen 4-7. Later schoot Unitas/perspectief 2 het percentage wat ze graag willen schieten. DSC had het de laatste 10 minuten van de eerste helft erg lastig. In de aanval waren ze vaak na 1 keer schieten de bal kwijt. Hierdoor kwam Unitas/perspectief steeds beter in de wedstrijd. Dit resulteerde in een ruststand van 7 tegen 14.

Na rust kreeg Unitas/perspectief 2 het zwaarder. Waar het in de eerste helft goed lukte de aanval van DSC te ontregelen, ging dit in de tweede helft veel minder goed. Hierdoor konden zij veel herhalen. Unitas/perspectief bleef mee scoren, maar dit was niet genoeg. DSC kwam langzaam terug in de wedstrijd. Met nog 7 minuten te spelen stond het 20-20. Vanaf toen waren het zenuwslopende minuten. Unitas/perspectief kwam achter te staan met 22-20, waarna Jolien Landman en Jesse Aartsen de stand weer gelijk trokken. De aanval die volgde van DSC resulteerde in een doelpunt wat de stand op 23-22 bracht. Maar de aanval daarna had Unitas/perspectief gelijk een antwoord. Marleen Ruitenbeek schoot de 23-23 er in. Er was toen nog een minuut te spelen. Beide ploegen kregen nog 1 aanval met meerdere kansen. Deze waren alleen niet zuiver genoeg, waardoor de wedstijd eindigde in 23-23.