Nieuws

29-08

Beste allemaal,

Inmiddels zit voor de meeste mensen de vakantie er weer op. De technische commissie is druk bezig geweest met o.a. het samenstellen van de seniorenteams. Inmiddels hebben er al heel wat trainingen plaatsgevonden en zijn ook de eerste oefenwedstrijden reeds gespeeld. Onder het kopje ‘programma’ zijn de nog te spelen oefenwedstrijden, alsook de competitiewedstrijden te vinden die op de planning staan.

Structuur binnen de technische commissie:
Vanaf dit seizoen is Niels van der Beek vanuit zijn rol als bestuurslid technische zaken toegetreden tot de TC. Hij is verantwoordelijk en bewaakt de korte lijnen tussen de (J)TC en het bestuur. Hij neemt daarmee de bestuurstaken over van Marc Houtman die na jarenlang actief te zijn geweest in de TC zijn tijd anders zal invullen. Dat betekent ook dat Wendy Groen een andere rol krijgt in de TC. Zij zal de rol van voorzitter op zich nemen en de vergaderingen leiden.
Hannarixt de Vries heeft ook afscheid genomen van de TC en wordt vervangen door Arjen Houtman. Ook Hannarixt heeft zich jarenlang met veel inzet bezig gehouden met technische zaken binnen onze vereniging.
Tot slot neemt ook Edwin de Groot afscheid van de TC. Ook voor hem geldt dat hij een heel aantal jaren actief is geweest als TC-lid. Zijn werkzaamheden worden overgenomen door Mark Wijnholds.

Kortom: Een aantal wisselingen. We zijn de mensen die afscheid nemen dankbaar en wensen onze nieuwe mensen heel veel plezier en succes. We hebben er vertrouwen in dat zij na een warme overdracht de taken met plezier en inzet zullen overnemen.

Rolverdeling TC seizoen 2019-2020:
Bestuurslid technische zaken:                            Niels van der Beek
Voorzitter TC:                                                     Wendy Groen
Contactpersoon senioren 1 en 2:                       Arjen Houtman & Gert-Jan van de Glind
Contactpersoon senioren 3, 4 en 5:                   Mark Wijnholds
Contactpersoon midweek & recreanten:            Wendy Groen

Tot slot wensen we iedereen een mooi seizoen met veel (korfbal)plezier!

Vragen, tips, op- en aanmerkingen?

Mail gerust: tc@ckvunitas.nl