Nieuws

10-12

Voor alle coaches en scheidsrechters zijn er een paar aandachtspunten vanuit de bond tav de competitie.


Opstellingen: zorg ervoor dat alle informatie goed in het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF) is ingevuld (opstellingen EN wissels).

Invoeren wissels: vul alle wissels goed in. Een basisspeler die ingebracht wordt, iemand die zichzelf vervangt of iemand die wissel staat er uit gehaald wordt. Let bij het invullen van het DWF goed op in welk tabblad je van het DWF zit. 

Invoeren scheidsrechters: voer van te voren de scheidsrechter in! Op de wedstrijddag zelf kan het alleen nog door een van de teamleden van de thuisvereniging in de app. 

Invoeren opstellingen: Verenigingen moeten zelf de opstellingen invoeren. De scheidsrechter kan dit ook altijd afhandelen i.s.m. de coach. Zorg er voor dat de opstelling altijd ingevoerd is, als het zelf niet lukt doe dit dan samen met de scheidsrechter .

Fotocontrole: de scheidsrechter controleert de pasfoto’s en kan de legitimatie ook afkeuren! De volgende mogelijkheid om foto’s te wijzigen is tussen de zaal- en veldcompetitie, de foto’s kunnen dus nu al verzameld worden. Let er op dat het duidelijke, gelijkende foto’s zijn, een scheidsrechter moet de persoon goed kunnen herkennen. DIT VERLOOPT BIJ UNITAS ALTIJD VIA DE ledenadministratie@ckvunitas.nl

Heb je nog vragen? Je kunt deze stellen via je wedstrijdsecretariaat.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!