Nieuws archief van oktober 2021

22-10

Hierbij het trainingschema voor het zaalseizoen. De trainingen starten vanaf maandag 1 november. 

2021-10-22 trainings zaal 2021-2022

Klik op het schema voor de download


21-10

Na een bewogen periode kunnen wij eindelijk genieten van onze mooie sport en nieuwe accommodatie! De sponsorcommissie heeft in de tussentijd niet stil gezeten en men is o.a. weer gestart met het sponsordoek. Tot op heden heeft dat geresulteerd in maar liefst 27 sponsoren voor de sponsordoeken! Er zijn echter nog een paar plekjes op het sponsordoek! Verzoek aan onze leden: Kennen jullie bedrijven of ondernemers die een (kleine) financiele bijdrage willen doen aan onze vereniging? Vraag ze dan voor ons sponsordoek! Neem voor meer informatie contact met ons op via sponsoring@ckvunitas.nl

Het sponsordoek blijft een enorm succes en hier zijn wij uiteraard super blij mee. Tijdens de veldcompetitie hangt het doek langs de sportvelden van het Slingerbos en tijdens de zaalcompetitie wordt het doek opgehangen in de sporthal waar de wedstrijden van Unitas-Perspectief worden gespeeld.

2021-2022
De kosten zijn € 100,00 en wordt begin van het seizoen gefactureerd. U zit dus niet vast aan een langdurig contract.


20-10

Afgelopen woensdag 13 oktober was de ledenvergadering 2021, de eerste ALV in onze nieuwe accommodatie. De notulen van deze vergadering kunt u terugvinden via deze link


18-10

Afgelopen zaterdag 16 oktober trad de selectie van Unitas/Perspectief aan tegen BEP uit Purmerend. 

Om 14:00 uur startte de wedstrijd van Unitas/Perspectief 2 tegen BEP 2, waar op voorhand Unitas de favoriet was met al 6 behaalde punten terwijl BEP 2 pas tot één overwinning wist te komen. Echter was dit vanaf het begin niet te zien in het wedstrijdbeeld, Unitas 2 liep achter de feiten aan en verloor uiteindelijk de wedstrijd met 16-18. 

Vervolgens was het tijd voor de hoofdmacht van Unitas. Nadat er in de voorbereiding nog gedacht werd aan de moeizame overwinning op BEP vorig jaar in Purmerend werd het vizier op scherp gesteld. Coach Marc Houtman waarschuwde dat de ploeg vanaf het eerste fluitsignaal scherp en alert moest zijn. 


Lees verder

17-10

Wat was het weer een geweldige dag op ons sportpark! Er waren de hele dag wedstrijden, het 1e pakte de volle winst, er was weer een daghap en we hebben 3 kampioenschappen kunnen vieren!

 

Het eerste team dat we konden huldigen was de E6. Zij hebben elke wedstrijd in hun competitie gewonnen en zijn dus overduidelijk kampioen. Ze waren zelfs zo sportief om de tegenstander de laatste wedstrijd met 1 speler extra te laten spelen. Na de wedstrijd tegen Telstar die met 9 doelpunten verschil gewonnen werd, hebben ze de kampioens-medaille ontvangen! Daarna hebben ze lekker met z'n allen patat gegeten.