Nieuws archief van oktober 2021

31-10

Vanaf maandag 1 november starten de zaaltrainingen weer. Weten waneer en waar jij moet trainen?
check het traingingschema


31-10

Zaterdag 23 oktober heeft Kjell Jacobi, op dit moment speler van Dalto Driebergen (maar oud-speler van Unitas/ Perspectief), zijn scheidsrechterdiploma behaald.
a een goede voorbereiding op het examen en begeleiding door Gerrit van der Beek, moest Kjell de wedstrijd Hellas A1- Wit Blauw A1 tot een goed einde zien te brengen. Dit ging hem zeer goed af, ondanks dat het een spannende wedstrijd was, die ongeslagen koploper Hellas met 10-13 verloor. Beide ploegen waren zeer tevreden over de rustige en gedecideerde wijze waarop Kjell deze wedstrijd begeleidde. Gelukkig was ook de examinator van de Bond deze mening toegedaan en gaf aan dat Kjell klaar is om officiele bondswedstrijden te gaan fluiten.
We feliciteren Kjell dan ook van harte met deze prestatie.

Namens Unitas/ Perspectief kreeg de kersverse Bondsscheidsrechter een bos bloemen overhandigd. We zijn bijzonder blij dat Kjell in de toekomst wedstrijden voor Unitas/ Perspectief gaat fluiten. Dit geeft wel aan dat Unitas/ Perspectief nog steeds zijn vereniging is. We wensen Kjell heel veel succes in zijn scheidsrechterscarriere en hopen dat hij vele wedstrijden voor onze vereniging zal gaan fluiten.


31-10

Kijk hem glunderen onze Gerrit, staat hij toch mooi met een Badge of Honour vermelding door de International Korfball Federation in Antwerpen tijdens het EK.


Lees verder

31-10

Afgelopen zaterdag hebben we nog een mooie afsluiting gehad van de eerste helft veldseizoen. Unitas 1 & 2 wisten beiden te winnen bij OVVO te Maarssen. Onder gure omstandigheden werd er veel strijd geleverd en gewonnen waarmee het eerste zich ‘ herfstmeister ‘ mag noemen. Een zeer knappe prestatie van de spelers, trainers en de staf!


Lees verder

30-10

Electro World Harderwijk, de nieuwe elektronicazaak aan de Smeepoortstraat 26, is de komende drie jaar sponsor van korfbalvereniging Unitas/Perspectief. Franchisenemer Martin van de Kolk tekende vrijdag 29 oktober het contract samen met Jesse de Ruigh van de sponsorcommissie.

De Puttenaar is bekend met korfbal; in het verleden was hij actief bij KV De Meeuwen in de sponsorcommissie, als teambegeleider bij het eerste en in het bestuur. Nu hij ondernemer is geworden in Harderwijk, zocht hij zelf contact met Unitas. ,,Korfbal is een gezinssport en Unitas een familievereniging. Dat vind ik een belangrijk aspect, want het gezin is ook een doelgroep voor mijn winkel. Bij korfbal ervaar ik een gemoedelijke, open sfeer. Het is een sociale omgeving waar je wat dichterbij staat. Ik hoop op een wisselwerking die ons allebei op de lange termijn wat oplevert.’’


Lees verder

29-10

Update! Arnoud van het Sportcafe de Sypel sponsort de daghappen met €2,50 per daghap! Wat een leuke actie:).  Reken je morgen de daghap af met je Unipas kost dat nu maar €4,50! Op naar een gezellige afsluiting van het veldseizoen. Tot morgen en Arnoud bedankt!!

As zaterdag 30-10 is alweer de laatste competitie dag voordat we naar binnen gaan. Normaal gesproken een moment waar we naar uit kijken, weer lekker in de zaal waarbij we dicht op het veld onze top teams kunnen aanmoedigen. Maar nu met de mooie sfeer bij onze thuiswedstrijden vanaf de tribune aan het Slingerbos voelt dat toch anders!

Om het goede gevoel nog even vast te houden hebben we besloten om op 30-10 nog 1 keer de daghap( 1/2 kip + friet of aardappelschijfjes ) aan te bieden en in de avond nog gezellig een drankje te nuttigen (kantine commissie dank hiervoor!!). De selectie speelt in Maarssen en zal aansluitend op de wedstrijden naar het Slingerbos komen om daar de goede seizoen start samen met de vereniging te vieren!

Het zou natuurlijk fantastisch zijn als we onze selectie in de middag massaal gaan aanmoedigen in Maarssen. Om 1430 begint het 2e en om 1600 gaat onze hoofdmacht het veld betreden.

Voor de mensen die niet willen reizen staan mooie thuiswedstrijden gepland van Unitas/Perspectief  A2 & 4. Daarna even lekker blijven hangen zodat we er een leuke avond van kunnen maken!


27-10

Graag stellen wij onze nieuwste sponsor aan u voor. Meet; Tapasbar Fuego in Harderwijk. Deze leuke en gezellige tapasbar is te vinden in de binnenstad van Harderwijk. Na jaren aan de Smeepoortstraat gezeten te hebben, is Tapasbar Fuego dit jaar verhuisd naar de Bruggestraat. Daar hebben ze een zeer sfeervolle plek weten te maken voor heerlijke tapas in combinatie met de lekkerste cocktails. Vanaf heden zul je elke zaterdag weer de herinnering krijgen om daar te gaan eten, want Fuego heeft een prachtig sponsorbord aan het veld bij Unitas/Perspectief. Dus voor een gezellige avond met z’n twee, een leuk familie diner of bijvoorbeeld een teamuitje; reserveer direct een tafel bij Tapasbar Fuego.

https://www.fuego-tapasbar.nl/


27-10

We hebben weer schitterende toevoegingen mogen doen aan ons mooie clubgebouw, de nieuwe watertappunten bij de ingang van Unitas. Twee mooie plekken om een bidon, flesje, beker of hele jerrycan te vullen. Speciaal gemaakt voor iedereen die ons mooie complex bezoekt. Heb jij het waterpunt al gebruikt?

Deze waterpunten zijn mogelijk gemaakt door twee waanzinnig mooie sponsoren. Kern Notarissen is al jaren trouwe sponsor waar we ontzettend blij mee zijn. Dit jaar prominent zichtbaar als sponsor van ons waterpunt.

De andere sponsor is er eentje die we nieuw mogen verwelkomen bij Unitas/Perspectief. Become-IT is het bedrijf waar ons kersvers bestuurslid Jesse Roozeboom werkzaam is. Samen met een team is hij bezig met een IT Programma te verkopen en installeren door heel Nederland. Het is een alles-in-een online bedrijfssoftware voor vakmensen, 100% papierloos en een mooi portaal voor ideale communicatie.

Benieuwd naar mogelijkheden? Vraag een gratis demo aan! https://www.become-it.nl/demo/


24-10

Afgelopen zaterdag 23 oktober moest de selectie van Unitas/Perspectief helaas apart van elkaar spelen. Het eerste moest tegen Velocitas uit Leiderdorp en het tweede trad aan tegen DSC 3 uit Eindhoven. Na een regenachtige week mocht Unitas/perspectief 1 deze zaterdag aantreden tegen Velocitas 1. Gelukkig was het droog en werden wij toegejuicht door een aantal meegereisde supporters, waarvoor dank!


Lees verder

21-10

Na een bewogen periode kunnen wij eindelijk genieten van onze mooie sport en nieuwe accommodatie! De sponsorcommissie heeft in de tussentijd niet stil gezeten en men is o.a. weer gestart met het sponsordoek. Tot op heden heeft dat geresulteerd in maar liefst 27 sponsoren voor de sponsordoeken! Er zijn echter nog een paar plekjes op het sponsordoek! Verzoek aan onze leden: Kennen jullie bedrijven of ondernemers die een (kleine) financiele bijdrage willen doen aan onze vereniging? Vraag ze dan voor ons sponsordoek! Neem voor meer informatie contact met ons op via sponsoring@ckvunitas.nl

Het sponsordoek blijft een enorm succes en hier zijn wij uiteraard super blij mee. Tijdens de veldcompetitie hangt het doek langs de sportvelden van het Slingerbos en tijdens de zaalcompetitie wordt het doek opgehangen in de sporthal waar de wedstrijden van Unitas-Perspectief worden gespeeld.

2021-2022
De kosten zijn € 100,00 en wordt begin van het seizoen gefactureerd. U zit dus niet vast aan een langdurig contract.


20-10

Afgelopen woensdag 13 oktober was de ledenvergadering 2021, de eerste ALV in onze nieuwe accommodatie. De notulen van deze vergadering kunt u terugvinden via deze link


18-10

Afgelopen zaterdag 16 oktober trad de selectie van Unitas/Perspectief aan tegen BEP uit Purmerend. 

Om 14:00 uur startte de wedstrijd van Unitas/Perspectief 2 tegen BEP 2, waar op voorhand Unitas de favoriet was met al 6 behaalde punten terwijl BEP 2 pas tot één overwinning wist te komen. Echter was dit vanaf het begin niet te zien in het wedstrijdbeeld, Unitas 2 liep achter de feiten aan en verloor uiteindelijk de wedstrijd met 16-18. 

Vervolgens was het tijd voor de hoofdmacht van Unitas. Nadat er in de voorbereiding nog gedacht werd aan de moeizame overwinning op BEP vorig jaar in Purmerend werd het vizier op scherp gesteld. Coach Marc Houtman waarschuwde dat de ploeg vanaf het eerste fluitsignaal scherp en alert moest zijn. 


Lees verder

17-10

Wat was het weer een geweldige dag op ons sportpark! Er waren de hele dag wedstrijden, het 1e pakte de volle winst, er was weer een daghap en we hebben 3 kampioenschappen kunnen vieren!

 

Het eerste team dat we konden huldigen was de E6. Zij hebben elke wedstrijd in hun competitie gewonnen en zijn dus overduidelijk kampioen. Ze waren zelfs zo sportief om de tegenstander de laatste wedstrijd met 1 speler extra te laten spelen. Na de wedstrijd tegen Telstar die met 9 doelpunten verschil gewonnen werd, hebben ze de kampioens-medaille ontvangen! Daarna hebben ze lekker met z'n allen patat gegeten.