Nieuws

05-10

Jaarlijks organiseert Rabobank Randmeren de Rabobank Clubkas Campagne. Daarmee ondersteunen zij het verenigingsleven in Bunschoten-Spakenburg, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk en Putten. Natuurlijk zijn wij ook dit jaar weer van de partij! Steun je onze prachtige club ook door op ons te stemmen?

Voor 2017 is € 70.000,- beschikbaar voor de lokale verenigingen en stichtingen die bankieren bij Rabobank Randmeren.
Bijna 150 clubs doen dit jaar mee met de Clubkas Campagne. Als lid van Rabobank Randmeren mag je 3 stemmen verdelen over de 3 clubs van jouw keuze. Op donderdag 5 oktober ontvangen alle leden, waarvan de Rabobank een juist e-mailadres heeft, een uitnodiging voor de stemronde. Stemmen kan van 5 t/m 24 oktober 2017.

Handbal:
Het zou natuurlijk super zijn als je niet alleen op Unitas/Perspectief stemt maar ook op Handbal Vereniging Harderwijk, samen gaan wij natuurlijk voor een nieuwe accommodatie:)

Alleen klanten van Rabobank kunnen lid zijn van Rabobank. Als klant ben je echter niet automatisch lid. Onder ‘persoonlijke gegevens’ in internetbankieren kun je zien of je lid bent van de bank en/of het juiste e-mailadres bekend is.

Wie Kunnen er stemmen?

Alleen klanten van Rabobank kunnen lid zijn van Rabobank. Als klant bent u niet automatisch lid. Onder ‘persoonlijke gegevens’ in internetbankieren kunt u zien of u lid bent van de bank en of het juiste e-mailadres vermeld staat.

Lid Rabobank Randmeren

Bent u lid van Rabobank Randmeren, maar ontving u geen code? Stuur dan een e-mail naar info.randmeren@rabobank.nl met als onderwerp: 'Stemcode Clubkas Campagne'. Vermeld in de mail uw volledige naam, geboortedatum en adresgegevens.

Geen lid Rabobank Randmeren

Bent u wel klant, maar nog geen lid van Rabobank Randmeren en wilt u toch stemmen op uw club? Stuur een e-mail naar info.randmeren@rabobank.nl met als onderwerp: 'Maak mij lid en stuur mij een stemcode voor de Clubkas Campagne'. Vermeld in de mail uw volledige naam, geboortedatum en adresgegevens.