Nieuws

24-08

Start:
De zomervakantie is voorbij gevlogen en Unitas/Perspectief 1/2/3 hebben de eerste stappen weer gezet op het kunstgras aan het Slingerbos. Vanaf 27 augustus gaan ook Unitas/Perspectief 4 en 5, de recreanten en de midweek weer aan de slag volgens het reeds geplaatste trainingsschema.

Trainers:
We zijn blij en trots dat we voor alle seniorenteams een trainer/coach hebben gevonden. Vanuit de Technische Commissie geven we hen doelstellingen en prioriteiten mee voor het nieuwe seizoen. We kijken met positieve energie en vertrouwen uit naar een mooi jaar!

Spelregelbewijs:
De tijd begint te dringen voor een heel aantal senioren-leden. Bij deze nogmaals een oproep aan een ieder: Zorg dat je tijdig je spelregelbewijs hebt gehaald! Je hebt er echt even tijd voor nodig. Zorg dat je, behalve jezelf, je team en je club niet in de problemen brengt door hier nalatig mee om te gaan.

Contactpersonen TC:
De Technische Commissie regelt de zaken rondom de seniorenteams. Denk hierbij aan: de teamindeling, trainers, zorgen dat teams kunnen trainen en spelen, teambegeleiding, technisch beleid etc. De TC probeert alles zo goed mogelijk te laten verlopen en te organiseren. Mochten er zaken spelen die je wilt delen en/of waar je vragen over hebt, kan je terecht bij onderstaande contactpersonen.

Unitas/Perspectief 1 & 2             ->           Hannarixt de Vries en Gert-Jan van de Glind
Unitas/Perspectief 3, 4, 5            ->          Edwin de Groot
Midweek, Recreanten                 ->           Wendy Groen

Succes
Tot slot wensen we iedereen veel succes en bovenal veel plezier dit seizoen!

Technische Commissie – tc@ckvunitas.nl