Nieuws

02-04

Hallo Unitassers! Zoals jullie weten zijn alle korfbalactiviteiten tot 1 juni afgelast. Om jullie als echte korfballiefhebbers een hart onder de riem te steken hebben wij iets leuks voor jullie! Wij gaan de materialen van onze vereniging namelijk beschikbaar stellen voor onze leden! Dit zodat jullie toch nog lekker kunnen korfballen…

Heb jij interesse in een complete korfbalpaal geef dit dan door middels een mail naar jessederuigh@hotmail.com. Graag ook de gewenste maat doorgeven: Senioren t/m C, D & E of de F-jeugd. Er zijn maar een beperkt aantal korfbalpalen beschikbaar, dus het is zeker handig om dit te combineren met wat korfballers in de buurt. Op volgorde van binnenkomst gaan we dan over tot uitgifte en op=op!

Wel hebben we hiervoor de volgende regels:

  • Paal, korf en standaard worden zelf opgehaald (tijdstip en dag wordt z.s.m. na onderling overleg bepaald)
  • De geleende materialen moeten binnen worden opgeslagen, zodat de materialen ook netjes blijven.
  • Jij of één van je ouders (wanneer je nog geen 18 bent) tekent voor borgstelling. Indien er sprake is van schade zijn de kosten voor de ondertekenaar, de vereniging bestelt zelf de nieuwe materialen.
  • Er wordt door niet meer dan 3 personen op de korf getraind met inachthouding van minimaal 1,5 meter afstand.
  • De materialen moeten zelf bij Unitas weer worden teruggebracht op een nader af te stemmen moment. Dit moment is afhankelijk van de informatie van het RIVM.

Namens de materiaalcommissie & het bestuur.