Nieuws archief van juni 2018

28-06

Afgelopen dinsdag zijn de laatste selectietrainingen geweest voor diverse jeugdteams. Met advies van diverse mensen die de trainingen hebben verzorgd, heeft de JTC de definitieve teamindeling vastgesteld. In de voorbereiding op het volgende seizoen zal nog verder geselecteerd worden voor de precieze invulling van de A2 en A3.

Indien hier nog vragen zijn, stuur dan een email met contactgegevens naar jtc@ckvunitas.nl. Het JTC lid wat verantwoordelijk is voor de desbetreffende leeftijdscategorie zal contact opnemen.

Houd de website in de gaten ten behoeve van de opstart voor het nieuwe seizoen en voor nu wensen we iedereen een fijne zomer!


Lees verder

22-06

Beste leden van de senioren van Unitas-Perspectief,

Hierbij de definitieve teamindeling van de senioren 1 t/m 5 en de midweek.

Mochten er nog vragen zijn dan bieden wij als TC uiteraard de mogelijkheid om te reageren op de teamindeling.

Reacties ontvangen wij graag per mail via tc@ckvunitas-perspectief.nl

Met sportieve groet,

Technische Commissie


Lees verder

17-06

Aanstaande dinsdag is het clubhuis voor de laatste keer open om de sponsorkleding in te leveren. Het mag in de dames-gasten kleedkamer neer gezet worden. Ik ( Ante ) kan er zelf niet zijn helaas maar ik vertrouw er op dat dinsdag alles is ingeleverd.


15-06

Ruim anderhalf week later. De competitie van 2017-2018 zit er nu definitief op. Het besef dat wij, Unitas/Perspectief 2, kampioen zijn geworden in de reserve hoofdklasse dringt nu pas langzaam tot ons allen door. We hebben het er de afgelopen week nog veel over gehad. De veldcompetitie starten met vijf punten was geen goede uitgangspositie om überhaupt te kunnen handhaven. 


Lees verder

13-06

Ook volgend seizoen zal de sponsorcommissie weer doorgaan met het succesvolle sponsorconcept: Het Unitas Sponsordoek.
Het sponsordoek hangt gedurende het hele jaar, het veld- en zaalseizoen, op onze vereniging. Het sponsordoek biedt een podium voor sponsoren die graag hun naam en logo willen vermelden op het doek. Dit kost €100,- per jaar. Met deze relatief kleine bijdrage doet de sponsor ons een groot plezier!

Er zijn al weer vele logo's toegezegd, wat natuurlijk weer super is! Er zijn echter nog een paar plekjes op het sponsordoek! Verzoek aan onze leden: Kennen jullie bedrijven of ondernemers die een (kleine) financiele bijdrage willen doen aan onze vereniging? Vraag ze dan voor ons sponsordoek! Neem voor meer informatie contact met ons op via sponsoring@ckvunitas-perspectief.nl 


10-06

Schutterstoernooi, kampioenenparade, stormbaan, spelletjes, schminken en maskers maken maar vooral ook DE VERENIGINGSFOTO!!! Hiervoor willen we natuurlijk met zoveel mogelijk van al onze leden op de foto. Kom jij ook op deze supertoffe afsluitingsdag? We maken de foto na de kampioenenparade rond 18.30/19.00u.

Voor het schutterstoernooi en het eten kun je je nog opgeven tot en met 13 juni as, kijk hier voor meer informatie  

 


09-06

Aanstaande zaterdag is onze gezellige afsluitingsdag. Ook aan de kleine kinderen is gedacht. We hebben wat leuke activiteiten waar aan mee gedaan kan worden. We gaan sminken, t shirts en maskers knutselen, en een speurtocht houden. Ook zorgen we voor wat te drinken en wat lekkers!
 ,.
We starten om 14:00 iets later aansluiten is natuurlijk geen probleem. We vragen een kleine bijdrage van 2,50.

Weet je al dat je mee wil doen zouden we het fijn vinden om dit alvast te weten ( zaterdag gewoon aansluiten is ook prima)

We maken er een gezellige middag van, we hopen jullie zaterdag te zien.

Danielle, Angela, Annemieke en Liselotte ( liesvanlaar@hotmail.com)


06-06

Het heeft even geduurd, mede doordat we moesten uitzoeken hoe we de foto's mogen publiceren (in het kader van de nieuwe privacy wet).

Als je naar facebook gaat, en de pagina: 'Unitas/Tactief Jeugdkamp 2018' intikt, kom je op de pagine met de foto's. Als je hier lid wordt, kun je de foto's (en z.s.m. de filmpjes) zien. 

Er staan ruim 450 foto's op. Veel kijkplezier!


06-06

Beste leden van Unitas/Perspectief,

Het eind van weer een sportief seizoen zit er bijna op. Dit betekent dat alle kleding weer moet worden ingeleverd om te kijken of alles nog compleet is en het nog een seizoen mee kan!

Op onderstaande momenten kan dit bij Unitas worden ingeleverd:

  • dinsdag 5 juni van 18.00 tot 19.00
  • woensdag 6 juni van 18.30 tot 19.30 Gaat vanavond niet door! 
  • zaterdag 16 juni tijdens afsluitingsdag (Ik zal een hoek inrichten waar het neergezet kan worden)

Mocht er iets stuk zijn, of kwijt zijn. Dit graag even melden bij het inleveren of een briefje in de tas doen.

Tot dan!

Ante Huijberts


05-06

CKV Unitas/Perspectief verwelkomt Rabobank Randmeren als nieuwe teamsponsor bij onze club!
Vanaf heden spelen de A3, C3 en D2 voor de komende 3 seizoen in shirts van Rabobank Randmeren.
Klik snel op lees verder en lees het hele stuk!


Lees verder

04-06

Op vrijdagavond 15 juni start ons afsluitingsweekend met het stratenkorfbal/  Bedrijventoernooi. Opgeven kan nog steeds via stratenkorfbal@ckvunitas.nl!

Zaterdag 16 juni belooft een spectaculaire dag te worden!
Om 14:00 uur starten we met een schutterstoernooi voor jong en oud . Voor de kinderen t/m de D-jeugd organiseren we een ouder kind schutterstoernooi . Opgeven voor het ouder en kind schutterstoernooi kan hier.  Voor iedereen vanaf de c jeugd hebben we ook een schutterstoernooi. Opgeven voor dit schutterstoernooi kan hier ! Dit toernooi staat altijd garant voor spanning en sensatie!  Na het schutterstoernooi zullen de contracten voor volgend seizoen worden getekend voor de selectie en maken we tevens net als een aantal jaar geleden een verenigingsfoto! Hierbij ook een oproep: kom allen in het ORANJE!:)
 
Natuurlijk is dit ook weer HET moment om de kampioenen van dit jaar in het zonnetje te zetten! Om 18:30 begint de kampioenparade en staat er een weer springkussen!
 
Om 19:00 uur wordt er gestart met een BBQ welke wordt geleverd door onze sponsor Beert Karssen! De BBQ kost slechts 10,- euro.  Aanmelden voor de BBQ is noodzakelijk en dat kan  HIER of via de lijst die deze week in de kantine komt te hangen.

De jeugd kan weer genieten van onbeperkt pannenkoeken eten. Kosten voor de  pannenkoeken zijn € 4,- (inclusief ranja en een ijsje) Ook hiervoor moet je je van te voren aanmelden. Dit kan HIER of via de lijst die deze week in de kantine komt te hangen.
 
Vinden jullie het ook weer tijd voor een UNITAS feest?! Wij wel!
Unitas zal daarom fantastisch feest organiseren, waarbij iedereen is uitgenodigd!

Het Bestuur
 


03-06

Unitas/Perspectief sloot de competitie 2017-2018 af tegen Fiks uit Oegstgeest. Voor de Harderwijkers stond er niets meer op het spel, voor de bezoekers des te meer. Door een 20-23 zege werden ze kampioen van de overgangsklasse B.


Lees verder

02-06

Goedemorgen, 

Vandaag heb je een polsbandje nodig in de kantine om alcoholische dranken te kopen en/of te nuttigen. 
Nog geen 18? dan geen bandje. Geen bandje? geen alcohol.
Dit geldt voor iedereen op het sportpark; Onze gasten, maar ook voor de Unitassers!

Polsbandjes kan je halen bij Annemieke ,Christien of achter de bar.

Tot vanmiddag!